Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Az év játéka a TIME szerint

Az amerikai illetőségű TIME magazin minden évben közzé tesz egy általuk összeállított Top 10-es listát, amelyen az adott év videójáték nagydobásai szerepelnek.

Ez idén sem maradt el, ráadásul a tíz darabból álló lista első helyét a méltán népszerű Grand Theft Auto sorozat legújabb része tölthette be, nem kis dicsőséget szerezve a fejlesztő Rockstar Gamesnek. A teljes lista a következő:

  1. Grand Theft Auto IV
  2. Braid
  3. LittleBigPlanet
  4. Rock Band 2
  5. Gears of War 2
  6. Dead Space
  7. Star Wars: The Force Unleashed
  8. Hunted Forever
  9. Fieldrunners
  10. Spore

A PC verzió hibáit orvosolandó javításról ezidáig nem érkezett érdemleges információ, ám ha ez megtörténik, természetesen kitesszük az oldalra.

2008.12.10 15:07  ▪ Forrás: TIME  ▪ Írta: Ben Dover


Offline
2008. 12. 10. 15:27
hát amikor először kipróbáltam a játékot még xboxon, gondoltam h sok helyen lesz első
sajnos a pc-s verzióról egyenlőre nem mondható el ez.

felho123
Offline
2008. 12. 10. 15:37
Akinek megvan hozzá a megfelelő gépe, annak fut "tökéletesen"! Én nem panaszkodom, szépen futogat, és hihhetetlenül jól érzem magam a játékban. Van egy-két kicsit bosszantó bug, de feledtetni tudja a többi pozitívum ami van benne!! Én csak azt nem értem, hogy mi köze a Time magazinnak ezekhez.. ?!

kevin95
Offline
2008. 12. 10. 16:01
Hát ez szerintem mindenkinek nyilvánvaló volt, kb. annyi esélye volt elnyerni a játéknak idén az év játéka címet, mint Cristiano Ronaldo-nak az aranylabdát
A játék végre megy a gépemen, még egyelőre csak lowon, de karácsonykor lesz új videó kártyám és RaM-om is Jelenleg kb az 5ik küldetésnél vagyok, amikor bowlingozni kellett a csajjal De így lowon is nagyon komoly a játék!

jana4
Offline
2008. 12. 10. 16:44
egy újabb díj, mamire büszke lehet a R*. és ez a büszkeség így karácsonytájt minden fant és playert átjár, érezve a melegségét a szívükben. ezt szeretem.

ff61gmaze
Offline
2008. 12. 10. 17:08
nah örülhet a R*....de tényleg bizonyitanak majdnem 3 évente...ha nem mindig úgy sülnek el a dolgok ahogy szeretnék,de akkoris...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink