Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA CW - A GameStop ajánlata

Érdekes ajánlattal próbálja növelni hírnevét a GameStop nevű játékportál és online áruház. A Grand Theft Auto legújabb része, a Nintendo DS-re érkező Chinatown Wars kapcsán a GameStop egy exkluzív ajándékkal szolgál azok számára, akik weboldalukon előrendelik, vagy megvásárolják a játékot.

A feltüntetett $34.99 dolláros árért (ami kb. 6500 Ft) cserébe ugyanis a vásárlók nem csak a játékot kapják meg, hanem $10,000 dollár játékbeli pénzt is Liberty Cityben, valamint korlátlan hozzáférést az AmmuNation boltokba. Ez utóbbi arra utalhat, hogy kezdetben nem férhetünk hozzá a fegyverboltokhoz, csak később a sztori teljesítésével válik ez lehetővé.

Felmerülhet a kérdés, hogy hogyan oldják meg ezt a kis "ajándékot" a GameStop dolgozói. A vásárlók egy kódot fognak kapni a Chinatown Wars mellé, amely alkalmazásával érhető majd el a plusz pénz és az AmmuNation hozzáférés. A játék nem fogja csalásnak tekinteni, mivel exkluzív tartalomnak számít.

2008.12.19 06:30  ▪ Forrás: GameStop  ▪ Írta: Ben Dover


Offline
2008. 12. 19. 13:45
szerintem ez köcsögség, már bocsánat.

Shotgun
Offline
2008. 12. 19. 16:26
ez biznisz. de nagyon érdekes.

Athlon
Offline
2008. 12. 19. 17:42
Ha tuti lenne hogy lesz DS-em akkor megrendelném, nem is az ajándék miatt hanem mert szerintem szállítással együtt is olcsóbb lesz mint itt bárhol.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink