Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA CW - Letölthető háttérképek

Nem is oly rég fedték fel a képzeletbeli leplet a Grand Theft Auto legújabb, Nintendo DS kézikonzolra érkező részének, a Chinatown Wars hivatalos box artjáról. Mint azt már megszokhattuk a fejlesztőktől, ez is minőségi munka lett.

A Chinatown Wars hivatalos weboldalát most egy újabb frissítés érte. A főoldalon legalul egy Downloads felirat került ki, amelyre rákattintva egy vörös színű oldalról két háttérképet tölthetünk le különböző méretekben. A hivatalos box art, valamint a játék logója összesen 8 különböző felbontásban, valamint PSP, iPhone és BlackBerry rendszerekre is letölthető.

Ezzel egyetemben frissült a galériánk, mégpedig egy új Artwork szekcióval, amely a Chinatown Wars kategória alatt található meg. Bár jelenleg csak 4 képet tartalmaz, később persze az új képek megjelenésével egyre több lesz benne. Kattints ide a képek megtekintéséhez!

2008.12.24 18:08 ▪ Írta: Ben Dover


Offline
2008. 12. 24. 18:11
hehe ki is raktam az egyiket

Athlon
Offline
2008. 12. 24. 18:18
Nekem is már ez van PSP-n

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink