Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Social Club TV fejlesztői videók

Már sokat írtunk a Rockstar remek kezdeményezésének, a Social Clubnak a videó szekciójáról, ahová a játékosok a GTA IV-ben elkészített klipjeiket tölthetik fel "közszemlére". A Social Club TV a játék megjelenése előtt a Rockstar saját készítésű videóival lett feltöltve, ám a derék fejlesztők azóta sem fogytak ki az ötletekből, és a mai napig gyártják a videókat - amelyek egyébként a Developer Videos résznél megtalálhatóak.

Brothers The Amazing Conrad Niko at the Skate Park
S.I.C.T. Trippin Balls Cold
The Pusher The Frozen City Do it With Style
Who Will You Be? Chode The Fallen Roman Empire
Mr. Sanitation Just Got Away Workout
  The Savior  

Ezzel egyetemben kihirdetésre került a "Journalist Video Editor Event" két nyertese. Aki nem tudná, ez a verseny a különféle játékportálok szerkesztői által készített videókat érintette. Az első helyezett az Egyesült Királyság-beli Total PC Gaming lett a "The Bellix Reloaded" című klippel, míg az ezüst érem a spanyol HardGaming2.com csapatának ment, a "My Weapon" videóért.

Aki még nem tette meg, az regisztráljon a Social Club TV-re, és bátran készítsen videókat a GTA IV-ből. A jól sikerült klipeiteket akár nekünk is beküldhetitek fórumunk ezen részlegébe, és a legjobb szerzemények akár hírként is kikerülhetnek oldalunkra. Ezzel kapcsolatban a jövőben még nagyobb meglepetésekkel szolgálunk majd, de ez egyelőre legyen titok. :)

Link: Fejlesztői videók

2008.12.25 11:46 ▪ Írta: Ben Dover

Ricardo85
Offline
2008. 12. 25. 12:57
Höhö ma multiba lelőttem egy pasit erre mit láton: Let sleeping rockstar lie jee

NikitaDragovich
Offline
2008. 12. 25. 13:41
Sziasztok!
Nem a témához tartozik de
Most raktam fel a játékot.
Van pár kérdésem.
1. Hogy kell internetkapcsolatnélkül játszani?
2.Hogy tudok a gépemre menteni?
Ja és Boldog Karit mindenkinek!

kreestof
Offline
2008. 12. 25. 16:56
Látom megjelent a GTA Advance ikon. De mér pont 8-ball-os képet raktatok oda is? Egyébként meg a VC meg a SA között kéne legyen nem a VC és a 3-mas között

ff61gmaze
Offline
2008. 12. 25. 18:23
Ricardo85: Én még rögtön 12.én nyírtam ki egy R*-ost, rögtön amikor feltettem a játékot

MateL
Offline
2008. 12. 25. 18:56
kreestof: Mindig az elégedetlenkedés...
Benes meg mindenki: A Let Sleeping Rockstar Lie achievement nem csak azt jelenti hogy nyírj ki egy fejlesztőt, hiszen azok sem játszanak éjjel nappal - sőt, csak a live weekendeken szoktak elvileg multizni. Azt is jelenti, hogy nyírj ki olyat, aki már kinyírt olyat, aki kinyírt egy fejlesztőt Tehát a zombi kinézet megvan neki... Nemtom értitek-e, ha nem akkor várjatok egy kicsit amíg kész lesz az új Achievement cikkünk.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink