Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Rockstar Games - Ünnepi tartalmak

2008.12.25 19:58  |  Írta: Ben Dover

A két nappal kiadásra került Chinatown Wars háttérképek után a Rockstar Games webfejlesztői újabb tartalmakkal szeretnének kedveskedni a rajongóknak. A fejlesztőcég hivatalos weboldalának letöltési szekciójában ugyanis összesen hat féle háttérkép, valamint egy képernyőkímélő áll rendelkezésre.

A "Winter 2008 Wallpaper Collection" szekcióban három érdekesen megszerkesztett, téli hangulatot idéző háttérkép, illetve három, a Rockstar Games logójának eltorzított változatait ábrázoló háttérkép található meg, illetve tölthető le standard és widescreen felbontásokban, és persze PSP, iPhone és BlackBerry rendszerekre is.

A "Winter 2008 Screensaver Collection" név kissé csalóka, hiszen mindössze egy, a korábban említett Rockstar Monolith logót ábrázoló animáció tölthető le mind PC, mind Mac rendszerekre. Akit esetleg érdekelnek az új képek, vagy fel szeretné frissíteni számítógépe háttérképét, az navigáljon IDE a tartalmak eléréséhez.

Reméljük, jól telik a téli szünetetek, és a GTA IV-et sem hanyagoljátok el a sok bulizás mellett. :) A napokban még várható némi leírás a GTA IV moddingolásával kapcsolatban, akik esetleg unásig játszották volna a játékot. :)

NikitaDragovich

Offline
2008. 12. 26. 10:48
Sziasztok!
Ha nem vagyok neten eltünik a Game menü pont! Mikor mentnei kéne kirja hogy kapcsolodjak a LIVE-hoz. Ha nem akarom meg buzerál hogy nem lehet mentnei mig nem jelentkezek be. Szoval nem igaz,hogy csak az aktiváláshoz kell net!!! De ha meg beakrok jelentekzni live-ba nem fogadja el a jelszót. Valaki irja már meg ,hogy kell offlien játsznai és a számitogépemre mentnei. Ja és hova teszia mentést. Jól lenne ha valaki leirná mert adig nem tudok játsznai

Ricardo85

Offline
2008. 12. 26. 13:20
Hát csinálni kell egy offline profilt, asszem úgy, hogy kinyomod a netet, felmész, és azt mondod hogy new profil és akkor elméletiekben csinál egy offline profilt, de sajnos nem tudom mert nekem online-ba megy folyton Esetleg kérd le újra a jelszavad
MateL

Offline
2008. 12. 26. 15:27
NikitaDragovich: A legjobb megoldás, ha bekötöd a netet
NikitaDragovich

Offline
2008. 12. 27. 01:25
Medd_Dogg köszike

Gege képzeld van netem. Csak nem tudod én nem multiért vetem meg ajálétkot én ki akrom játszani és utána és közben magam szorakoztatására roszalkodni Liberty cityiben ))
MateL

Offline
2008. 12. 27. 12:03
NikitaDragovich: Ha van neted, hol itt a gond?
NikitaDragovich

Offline
2008. 12. 27. 18:54
Gege: Nincs gond. Nem akarok multizni enyi. Majd valamikor.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 18 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak