Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Kellemes Ünnepeket!

Ahogy látjátok, mostanában eléggé punnyad az oldal, ami annak köszönhető, hogy mindenki a magánéletével van elfoglalva, ami szerintünk nem is akkora probléma, és reméljük, hogy ti is megbocsátjátok. Ebből adódóan a karácsonyi meg az újévi üdvözlésünk is megkésett egy kicsikét, amit legközelebb megpróbálunk elkerülni. Tehát utólag is kívánunk mindenkinek Boldog Karácsonyt, és pár óra késéssel Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet! A hír további részében meg azzal untatlak titeket, hogy mi történt az előző évben, illetve mi várható ebben az évben az oldallal, illetve a Grand Theft Auto világával kapcsolatban.

Akkor előbb a sorozattal kezdeném, mivel gondolom titeket is az érdekel jobban. 2007-ben kicsit el kellett szomorodnunk, mert Rockstar-ék bejelentették, hogy ők kicsit másképp állnak a GTA IV fejlesztéssel, mint azt ahogy kellene. Így a megjelenés 2008. április 29-ére csúszott át. Szerencsére itt már nem kellett további késéstől tartanunk. Rövid idő alatt rengeteget adtak el belőle, sok csúcsot megdöntött, mindenki szerette. A PC tulajok azonban még mindig vártak csak vártak, de számukra is elérkezett az örömteli pillanat, hiszen augusztus 6-án a Rockstar bejelentette a számítógépre érkező verziót is. Közben július 15-én mindenki nagy meglepetésére (legalábbis az enyémre), bejelentésre került egy teljesen új, Nintendo DS-re készülő epizód a Chinatown Wars. Ezek után pörgött az élet, jöttek az információk a PC-s portról, és az új részről egyaránt. Bekövetkezett egy újabb késés is, de végülis még tavaly a kezünkbe kaphattuk a játékot, amiben sokan csalódtak az optimalizálási problémák miatt.

Ennyit nagyjából a sorozatról, most összegyűjtöm a gondolataimat az oldalról is. Már korábban is sokat szívtunk a tárhelyszolgáltatónk miatt, voltak kisebb-nagyobb kihagyások, azonban februárban bekövetkezett egy nagyobb baj is, mely során egész oldalunk elment a levesbe. Kicsit nehéz volt kitalálni, hogy mit és hogyan, de végülis sikerült. Kaptatok egy ideiglenes fórumot, ahol nagy örömünkre hűséges látogatóink továbbra is aktívan tevékenykedtek. Közben úgy döntöttünk, hogy a fórummal összekötve egy teljesen új rendszert rakunk az oldal alá, melynek kezdetleges verziója körülbelül 2 hónap alatt el is készült. Voltak nagyobb tervek is, de sajnos a lustaságom elég sokmindennek határt szabott, így az év során csak a galéria készült el, meg a kinézetben történtek kisebb változások.

Most pedig arról írnék, hogy mi is következik, vagyis mit várjatok tőlünk, illetve a játéktól. Tőlünk azt, hogy megint egy teljesen új motor kerül az oldal alá, ami már készülget, de elég lassan halad. Remélhetőleg jobban kielégíti mind a Ti, mind pedig a mi igényeinket. A design-ban is lesznek kisebb-nagyobb változások, reméljük minél hamarabb elkészülünk velük, és ezáltal minden régi funkció visszatér az oldalra, számos újjal vegyítve. Nah szóval ennyit rólunk, most meg két dátum, ami valószínüleg a legfontosabb lesz számunkra ebben az évben a sorozattal kapcsolatban. Az első február 17-e, amikor is az első DLC érkezik a GTA IV-hez, a második pedig márciusban várható, mely a Chinatown Wars megjelenési dátuma. Ezenkívül ha a Rockstar jófej lesz velünk, akkor a második DLC-t is kézhez kapjuk idén, amiről egyelőre azon kívül, hogy lesz, még semmilyen információt nem tudunk.

További jó szórakozást kíván a GTAPlace csapata:

  • VISALI
  • Rider
  • Gege
  • Shotgun
  • CBool
  • wantoo
  • Hayleyz
  • Pacal17
2009.01.01 20:34 ▪ Írta: wantoo

zsolt
Offline
2009. 01. 01. 22:00
Nálam 2009 a GTA IV éve, mert karácsonyra sikerült összerakni egy olyan gépet, ahol már fut rendesen a game.

sadam5
Offline
2009. 01. 02. 01:25
gtaplace ROCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mar varom az ujitasokat.

Athlon
Offline
2009. 01. 02. 10:02
Te jó ég. Ezen mit lehet még újítani? Mondjuk a fórum majd kap remélem egy szép designt

wantoo
Offline
2009. 01. 02. 10:23
A12: Ez egyértelmű.

MateL
Offline
2009. 01. 02. 11:46
sadam5: Te hol voltál eddig?
A12: Szerintem nem szólom el magam, ha azt mondom, lesz Videógaléria és Letöltési adatbázis idővel. Sőt ezeken kívül vannak még ötleteink.

Hannibal
Offline
2009. 01. 02. 12:13
MateL: de sztem egy szavazós dolog se ártana. Tapasztalat, h még az olyan PHP újoncok, mint én is max 3-4 óra alatt össze tudnak dobni egy szavazós részt. Ez wantoonak kb egy/két órájába telne.

MateL
Offline
2009. 01. 02. 12:29
Hannibal: Jajj, azt kifelejtettem a felsorolásból Gondoltunk már rá.

StanDoFF
Offline
2009. 01. 02. 12:44
jó lenne egy üzenőfal is

sadam5
Offline
2009. 01. 02. 17:17
Gege írta:
null
En elmentem a Bahama Szigetekre aztan ugy dontottem ott maradok egy kicsit...(nem, egyebkent nem volt net honapokig)
A szavazas jo ottlet.

kreestof
Offline
2009. 01. 03. 14:57
Kellemes nyaralást telelést!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink