Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Kellemes Ünnepeket!

2009.01.01 20:34  |  Írta: wantoo

Ahogy látjátok, mostanában eléggé punnyad az oldal, ami annak köszönhető, hogy mindenki a magánéletével van elfoglalva, ami szerintünk nem is akkora probléma, és reméljük, hogy ti is megbocsátjátok. Ebből adódóan a karácsonyi meg az újévi üdvözlésünk is megkésett egy kicsikét, amit legközelebb megpróbálunk elkerülni. Tehát utólag is kívánunk mindenkinek Boldog Karácsonyt, és pár óra késéssel Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet! A hír további részében meg azzal untatlak titeket, hogy mi történt az előző évben, illetve mi várható ebben az évben az oldallal, illetve a Grand Theft Auto világával kapcsolatban.

Akkor előbb a sorozattal kezdeném, mivel gondolom titeket is az érdekel jobban. 2007-ben kicsit el kellett szomorodnunk, mert Rockstar-ék bejelentették, hogy ők kicsit másképp állnak a GTA IV fejlesztéssel, mint azt ahogy kellene. Így a megjelenés 2008. április 29-ére csúszott át. Szerencsére itt már nem kellett további késéstől tartanunk. Rövid idő alatt rengeteget adtak el belőle, sok csúcsot megdöntött, mindenki szerette. A PC tulajok azonban még mindig vártak csak vártak, de számukra is elérkezett az örömteli pillanat, hiszen augusztus 6-án a Rockstar bejelentette a számítógépre érkező verziót is. Közben július 15-én mindenki nagy meglepetésére (legalábbis az enyémre), bejelentésre került egy teljesen új, Nintendo DS-re készülő epizód a Chinatown Wars. Ezek után pörgött az élet, jöttek az információk a PC-s portról, és az új részről egyaránt. Bekövetkezett egy újabb késés is, de végülis még tavaly a kezünkbe kaphattuk a játékot, amiben sokan csalódtak az optimalizálási problémák miatt.

Ennyit nagyjából a sorozatról, most összegyűjtöm a gondolataimat az oldalról is. Már korábban is sokat szívtunk a tárhelyszolgáltatónk miatt, voltak kisebb-nagyobb kihagyások, azonban februárban bekövetkezett egy nagyobb baj is, mely során egész oldalunk elment a levesbe. Kicsit nehéz volt kitalálni, hogy mit és hogyan, de végülis sikerült. Kaptatok egy ideiglenes fórumot, ahol nagy örömünkre hűséges látogatóink továbbra is aktívan tevékenykedtek. Közben úgy döntöttünk, hogy a fórummal összekötve egy teljesen új rendszert rakunk az oldal alá, melynek kezdetleges verziója körülbelül 2 hónap alatt el is készült. Voltak nagyobb tervek is, de sajnos a lustaságom elég sokmindennek határt szabott, így az év során csak a galéria készült el, meg a kinézetben történtek kisebb változások.

Most pedig arról írnék, hogy mi is következik, vagyis mit várjatok tőlünk, illetve a játéktól. Tőlünk azt, hogy megint egy teljesen új motor kerül az oldal alá, ami már készülget, de elég lassan halad. Remélhetőleg jobban kielégíti mind a Ti, mind pedig a mi igényeinket. A design-ban is lesznek kisebb-nagyobb változások, reméljük minél hamarabb elkészülünk velük, és ezáltal minden régi funkció visszatér az oldalra, számos újjal vegyítve. Nah szóval ennyit rólunk, most meg két dátum, ami valószínüleg a legfontosabb lesz számunkra ebben az évben a sorozattal kapcsolatban. Az első február 17-e, amikor is az első DLC érkezik a GTA IV-hez, a második pedig márciusban várható, mely a Chinatown Wars megjelenési dátuma. Ezenkívül ha a Rockstar jófej lesz velünk, akkor a második DLC-t is kézhez kapjuk idén, amiről egyelőre azon kívül, hogy lesz, még semmilyen információt nem tudunk.

További jó szórakozást kíván a GTAPlace csapata:

  • VISALI
  • Rider
  • Gege
  • Shotgun
  • CBool
  • wantoo
  • Hayleyz
  • Pacal17
zsolt

Offline
2009. 01. 01. 22:00
Nálam 2009 a GTA IV éve, mert karácsonyra sikerült összerakni egy olyan gépet, ahol már fut rendesen a game.
sadam5

Offline
2009. 01. 02. 01:25
gtaplace ROCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mar varom az ujitasokat.
Athlon

Offline
2009. 01. 02. 10:02
Te jó ég. Ezen mit lehet még újítani? Mondjuk a fórum majd kap remélem egy szép designt
wantoo

Offline
2009. 01. 02. 10:23
A12: Ez egyértelmű.
MateL

Offline
2009. 01. 02. 11:46
sadam5: Te hol voltál eddig?
A12: Szerintem nem szólom el magam, ha azt mondom, lesz Videógaléria és Letöltési adatbázis idővel. Sőt ezeken kívül vannak még ötleteink.
Hannibal

Offline
2009. 01. 02. 12:13
MateL: de sztem egy szavazós dolog se ártana. Tapasztalat, h még az olyan PHP újoncok, mint én is max 3-4 óra alatt össze tudnak dobni egy szavazós részt. Ez wantoonak kb egy/két órájába telne.
MateL

Offline
2009. 01. 02. 12:29
Hannibal: Jajj, azt kifelejtettem a felsorolásból Gondoltunk már rá.
StanDoFF

Offline
2009. 01. 02. 12:44
jó lenne egy üzenőfal is
sadam5

Offline
2009. 01. 02. 17:17
Gege írta:
null
En elmentem a Bahama Szigetekre aztan ugy dontottem ott maradok egy kicsit...(nem, egyebkent nem volt net honapokig)
A szavazas jo ottlet.
kreestof

Offline
2009. 01. 03. 14:57
Kellemes nyaralást telelést!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 16 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak