Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Közelgő infóáradat

Az utóbbi idők nem arról voltak nevezetesek, hogy rengeteg információt tudhattunk meg a Grand Theft Auto világáról, valamint annak epizódjairól, most azonban érdemes egyre többet felnézni oldalunkra, mert úgy tűnik hogy beindult az élet a Rockstar háza táján.

Mint azt már megszokhattuk, minden nagyobb játék kiadása előtt pár héttel a nagyobb online szórakoztatóportálok egy minden részletre kiterjedő előzetes cikket írnak az adott játékról, esetünkben az új GTA részekről. Ilyenkor minden újságíró csapat saját kezűleg [hands-on] tesztelheti le a játékot, és a számukra megmutatott tartalmakról írhatnak.

Így lesz ez most is, hiszen a Kikizo.com bejelentette, hogy január 20-án (azaz ma) helyi idő szerint 19:00 órakor publikálják a nagy Grand Theft Auto: Chinatown Wars előzetesüket. Ha ez a cikk hasonlóan részletes és nagyszabású lesz, mint a GTA IV megjelenése előtti irományuk, akkor talán nem csak új képekre, de rengeteg új információra is számíthatunk.

A Kikizohoz hasonlóan az egyéb nagyobb portálok, mint a GameSpot, a CVG és a Games Radar is egy hasonló előzetessel szolgálnak majd a nagyérdeműnek.

Nem szabad elfeledkezni azonban a Grand Theft Auto IV első - és egyelőre Xbox-exkluzív - letölthető tartalmáról, a The Lost and Damnedről sem, ugyanis az egy hónap múlva megjelenő DLC-t január 27-én a fentebb említett nagyon portálok is letesztelik.

Ha tehát kíváncsiak vagytok az új információkra, maradjatok velünk a hét folyamán!

2009.01.20 15:24 ▪ Írta: Ben Dover

gatyas1996
Offline
2009. 01. 20. 15:35
"Ha tehát kíváncsiak vagytok az új információkra, maradjatok velünk a hét folyamán"
Én mindig itt vagyok Kivétel amikor suliban vagyok tehát azt a 6és fél órát leszámítva Mindíg kinn vagyok a ki van itt? táblán ÁÁÁ KOCKA VAGYOK
Kíváncsi vagyok az előzetesekre, a GTA4 előzetese is igen jól sikerült nekik

Athlon
Offline
2009. 01. 20. 15:54
*már javítva*

MateL
Offline
2009. 01. 20. 16:01
Javítva. Én kérek elnézést már megint elb***tam a hírt.

gatyas1996
Offline
2009. 01. 20. 16:29
Semmi baj GEGE! Tévedni/ Elbas*ni emberi dolog

sadam5
Offline
2009. 01. 20. 19:21
Akkor en egy allat vagyok XD Nem nagyon varom, nincs penzem XD De lehet csinalok egy masik gamertagothozza.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink