Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV LD - Információk tömkellege

Nem is maradt hátra már oly sok idő a Grand Theft Auto IV első hivatalos kiegészítőjének érkezéséig, így ennek tudatában valószínűsíthető volt, hogy egy-egy nagyobb internetes játékportál leközli előzeteseit erről a kis gyöngyszemről. Az Xbox360 exkluzív, „The Lost and Damned” nevet viselő letölthető tartalom valószínűleg sokatokat le fog kötni egy darabig, ugyanis az eddig publikált információk szerint, sokkal nagyobb durranásról van szó, mint ahogy arról annak idején vélekedtünk…

GTA GTA GTA GTA
Az összesen 31 új The Lost and Damned-es képért látogass el a galériánkba!

Lentebb néhány igen érdekes információt olvashattok, melyet a CVG, és a GamePlayer által publikált hands-on előzetesekből gyűjtöttünk ki:

 • Főszereplőnk Johnny Klebitz, ki a The Lost motoros banda alvezére, valamint a vezér, Billy édestestvére.
 • A játék története Liberty City két fő motoros csoportjának összecsapásairól szól majd főként. Ez a két banda természetesen a miénk, valamint az „Angels of Death”, kikről vajmi keveset tudunk.
 • Ezúttal egyből a lényegre térünk főszereplőnkkel. Mivel Johnny nem egy frissen érkezett bevándorló, és elég régóta tevékenykedik Liberty City-ben, már alapból lesznek a város különböző pontjain elhelyezkedő rejtekhelyeink, ebből kifolyólag pedig az összes étterem és egyéb hely ismert lesz a kezdetektől.
 • Bizonyos fegyvereket ingyen szerezhetünk be a klubházunkból… Clay segítségét kérve pedig speciális choppereket is rendelhetünk.
 • Főszereplőnk alapértelmezett járműve egy „tuningolt” Hexer motor, melyre NAGYON kell vigyáznunk. A Rockstar Games-es srácok megpróbálták valahogy éreztetni, hogy egy igazi motoros szenvedéllyel vigyáz saját járgányára, így ha ez felrobban vagy ellopják, többé soha nem juthatunk hozzá. Ez pedig igen hátrányos dolog, révén hogy ez a legjobban irányítható kétkerekű jármű a játékban.
 • A fejlesztők ezúttal egy teljesen új módszert alkalmaztak, mely a San Andreas-ban megismert bandatagok toborzására alapul. Klebitz a küldetések nagy részében formációt alkot a csapat többi tagjaival, és így cirkál az utakon. A formáció fenntartása fontos, és teljes mértékben rajtunk, tehát a játékosokon áll majd. A mi helyünk pedig természetesen a formáció kellős közepe lesz, mely Billy mögött található és az úton megjelenő, csoportunk emblémája jelzi. Mikor ilyen helyzetben vagyunk, karakterünk életereje nő, valamint különböző beszélgetéseket folytathatunk társainkkal, kik bizonyos helyzetekben kisegítenek minket. Az ő statisztikáikat is megtekinthetjük a D-Pad lefelé irányuló gombjával.
 • Csapattagjaink fejlődhetnek is, melynek eredménye nem más, mint a nagyobb mértékű kihasználhatóság. Ha esetleg egy nagyon fejlett tagunk meghal, akkor egy teljesen kezdő kerül a helyére, így pótolva a formációban megüresedett helyet.
 • A Lost klubházában teljesen új mini-játékokat tárnak elénk a North-os arcok. Többek között kártyázhatunk, valamint szkanderezhetünk is. Ez persze nem az újítások teljes listája.
 • A küldetések során találkozunk nagyon sok ismerős arccal az alapjátékból, köztük Niko-val is.
 • Az új mini-játékok mellett kapunk új járműveket, weboldalakat és televíziós műsorokat is.
 • Lesznek ellenőrzőpontok, így ha egy fontosabb részt letudtunk egy feladat során, ám meghalunk, a telefonunk segítségével onnan folytathatjuk, ahol elhaláloztunk.
 • Rengeteg új zene és DJ kommentár kap majd helyet a rádióállomásokon.
 • A járókelők még több tevékenységet hajthatnak végre.
 • Karakterünk sokkal lassabban fut mint Niko. Így első alkalommal kicsit bosszantó lehet menekülni a rendőrök elől. De ez nem is baj, hisz a játék így csak még nehezebb lesz.
 • Barátaid nem csupán külön statisztikai szintekkel rendelkeznek, hanem gyengepontjaik és erősségeik is vannak.
 • Motorozás közben Johnny-t tudjuk mozgatni, így elérve más ülési pozíciókat.
 • Telefonunk ezúttal nem csupán megjelenésében lesz teljesen más mint Niko-é, hanem már alaphelyzetben egy rakás ismerős elérhető rajta keresztül.
 • Az egyik küldetés során Elizabeta megbízza Johnny-t, hogy ölje meg Niko-t, ha az egy bizonyos heroin üzletbe beleavatkozik.
 • Az NPC-k által kimondott szövegek listája is drasztikusan nőtt.
 • A Lost tartozik Ray Boccino-nak egy adott összeggel, mely majd a későbbiekben érdekes küldetésekhez vezethet.
 • Csapattársaink motorjai, csakúgy mint a miénk, teljesen különlegesek. Ennek köszönhetően sehol máshol nem találhatjuk meg őket Liberty City-ben.
 • Ez az epizód Johnny szemszögéből legalább akkora mint a Grand Theft Auto IV alapjátéka, ám technikai szempontból nézve mégis csak az egyharmada.
 • Lehetőségünk lesz az alapjátékot módosítatlanul játszani, szóval nem meglévő fájlokat módosít letöltés során ez a DLC.
 • Az új fegyverek között szerepel egy gránátvető (Bizony, nem rakétavető, hanem gránátvető), egy automata 9mm-es, egy pipe bomb, sawn-off shotgun és egy street sweeper.
 • Az első DLC ára 1600 Microsoft Pont lesz.

Maradjatok velünk, mert a későbbiekben még kaptok információkat a The Lost and Damned-ről!

2009.01.23 15:30 ▪ Írta: Shotgun


Offline
2009. 01. 23. 15:45
Niko megfog halni? o_O na nemár...

Ennyi erővel egy teljesen új GTA-t is kiadhattak volna.... mármint ennyi újítással

Leone
Offline
2009. 01. 23. 15:49
Nem fog meghalni! Nem írtam ilyet a hírbe, csak azt, hogy Elizabeta feljogosítja Johnny-t, hogy ölje meg Nikolai-t ha beleavatkozik az üzletbe. De egyértelmű, hogy Niko nemcsinál semmit.


Offline
2009. 01. 23. 16:03
elizabeta nem teljesen normális.
megölte azt ez iv történései előtt, vagy mögött játszódik majd?

Leone
Offline
2009. 01. 23. 16:10
párhuzamosan.

Athlon
Offline
2009. 01. 23. 17:08
Az valszleg az a küldetés ahol Niko-t bemutatta Jhonny-nak. A kártyázást várom, remélem póker lesz

ricardo007
Offline
2009. 01. 23. 17:13
am Niko párszor kib*szott a Lost-os arcokkal IV-ben vagyis vagy 3 küldibe velük b*sz ki Niko szal megértem ha Jhonny kinyirja őt am remélem lesz az a kis DLC pc-re is alig várom tök zsír lesz!

Athlon
Offline
2009. 01. 23. 17:37
De Jhonny-val jó a kapcsolata a Libertonian-os esetig.

MateL
Offline
2009. 01. 23. 17:50
: Hogy halna már meg?

Egyébkén ez még a hírhez tartozna, és szerintem érdekesség, hogy lesznek egyes küldetések, amelyeket már a GTA IV-ben Niko-val megcsináltunk, ám itt ugyanazt kell tennünk, csupán Johnny szemszögéből. Ilyen pl a Blow Your Cover c. küldi, ahol mindent Johnny szemszögéből teszünk meg. Érdekes

Leone
Offline
2009. 01. 23. 18:57
Igen, a legérdekesebb az a rész, mikor kiderül a drogvásárlókról h kopók. Akkor Johnny egyenesen lefelé megy, mi pedig láthatjuk Nikoékat a tetőre felmenni. A mi dolgunk hogy a hátsó ajtónál leparkolt motorunkkal elzúzzunk, ám mikor kilépnénk, egy ismerős arc pont akkor zuhan majdnem a fejünkre... bizony, ugyanis Niko-val a ház tetején megöltünk valakit, aki onnan abban az adott küldetésben lezuhant!

hunmike94
Offline
2009. 01. 23. 19:29
Sziasztok!Most néztem ,hogy 1600Ms pontba fog kerülni.Akkor nem gamerscore ?Mennyi pénzbe fog kerülni 1600 Ms pont,és hol lehet olyat venni?

MateL
Offline
2009. 01. 23. 19:33
hunmike94: A kettő nem ugyanaz:
Gamerscore: Az Achievementek teljesítéséből összegyűlt reprezentatív pontszám, amely tulajdonképpen semmire sem jó, csak arra, hogy versengj másokkal "kinek van több" szinten.
MS Point: Szabadon VÁSÁROLHATÓ pontok, amelyekkel a Marketplace-en található dolgokat lehet megvenni. Ezeket a pontokat neked kell megvenned, vagy a LIVE-on, vagy a boltokban egy kis kártya formájában (amin egy kód van). Magát a DLC-t átutalással, azaz közvetlen pénzforgalommal is megveheted mind LIVE-on, mind az interneten.


Offline
2009. 01. 23. 19:35
nekem annyiban tetszik még ez a LD h nem egyedül kell mindent megcsinálni

hunmike94
Offline
2009. 01. 23. 19:43
És 1600 ilyen MS pont mennyi HUF-ba kerül?Hol lehet ilyet venni,lehet neten is?

Már találtam csak még azt akarom kérdezni ,hogy az 6000HUF-ért jó?(1600MS pont)

sadam5
Offline
2009. 01. 23. 20:09
En IGN-nek birom a israsatt ez a beszelgetes lol Alex Kulonben, jo hogy ezt mondtad gege, mert akkor megis megtudom szerezni, en azthittem potokert kell. Ekkora DLC-t szinte egy uj jatek

MateL
Offline
2009. 01. 24. 00:04
hunmike94: http://www.576.hu/index.p...duct=35512]2100 MS pont[/url] 9 999 Ft-ba kerül, és [url=http://www.576.hu/index.p...t&product=35513 pedig 15 999 Ft-ba. Kissé drágának találom (Bár ez 576...)

sadam5
Offline
2009. 01. 24. 04:02
En inkabb veszek eg uj jatekot azon a penzen, nemhogy kicsit draga, hanem nagyon. De szerintem megeri

zsolt
Offline
2009. 01. 24. 19:17
Hát igen nagyon örülnék hogyha lenne PC-re. De sajnos nem lesz De az király lesz, hogy láthatjul majd Nikot, meg lehet bandatagokat toborozni.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink