Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV LD - Frissült a hivatalos weboldal

A tegnap kiadott Johnny trailer után a Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned névre hallgató letölthető tartalom hivatalos weboldalát is egy újabb frissítés érte. A fejlesztők a már ismert videó mellett számos tartalommal próbáltak örömet szerezni a rajongóknak.

A "The Lost and Damned" felkerült a már előzőleg említett Johnny Klebitz trailer, amely letölthető HD felbontásban is. Lentebb tekerve a Screenshots résznél 6 új kép látható a kiegészítőről:

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

A DLC weboldala mellett egyidejűleg a GTA IV hivatalos oldala is frissült, mégpedig a most következő tartalmakkal. A GTA IV oldalának "People & Places" szekciójába bekerült a Johnny Klebitz trailer, valamint annak egyik szereplője, a kissé drogfüggő Ashley Butler. Utóbbi személyről csak egy kép tekinthető meg:

GTA

A "Recreation & Entertainment" részbe bekerült egy "The Martin Serious Show" nevezetű rádiós műsor, amely majd a DLC-nek köszönhetően kerül majd be a WKTT rádió repertoárjába. Az angolul jól értő látogatók egy rövid részletet hallgathatnak meg ebből a kicsit morbid humorral fűszerezett showból. Emellett a fejlesztők egy komplett "fórumot" is létrehoztak a shownak, amelyre bár nem lehet írni semmit, elolvashatjuk Liberty City polgárainak elmés társalgásait...

A "Recreation & Entertainment" szekcióba egy videó is bekerült a GTA IV-ből már ismert "Republican Space Rangers" TV-sorozatról. A The Lost and Damned "feltelepítésével" ugyanis ez a rendkívül humoros TV sorozat néhány új epizódot kap, amelyek biztosan mosolyt csalnak majd az angolul értő játékosok arcára.

Kapcsolódó linkek: The Lost and Damned | Grand Theft Auto IV | Galéria

2009.01.31 11:17 ▪ Írta: Ben Dover

Athlon
Offline
2009. 01. 31. 11:39
Még sosem volt türelmem végignézni a IV-ben a Republican Space Rangers-t de most lehet hogy megnézem. Azt tudom hogy mindíg a késes cucc megy közben a másik adón. Kár hogy ezeket a videókat nem lehet PSP-re leszedni.

MateL
Offline
2009. 01. 31. 11:54
Athlon: Elméletileg kiexportálható a játék fájljai közül, amit aztán bármire át lehet konvertálni

Athlon
Offline
2009. 01. 31. 12:01
Nem a IV-s TV műsorokra gondolok hanem a LaD-es trailerekre

MateL
Offline
2009. 01. 31. 12:03
Athlon: Sorry, my bad.

Athlon
Offline
2009. 01. 31. 12:27
NP, de nem értem hogy ha a IV-s és a Midnight Club LA-s trailerek mind letölthetőek voltak rá akkor ezek miért nem.

sadam5
Offline
2009. 01. 31. 15:13
Csak tudni kell a megfelelo site-ot God en utalom azokat a Space Rangeroket. Az uj musornak a WKTT-ben viszont orulok, imadom a dumajukat.

kiki324
Offline
2009. 01. 31. 16:53
Csak jonne Pc-re is de remelem hogy elobb vagy utobb ki fog jonni!

sadam5
Offline
2009. 01. 31. 18:03
kiki324: Kabd be a pc-del egyut!

Athlon
Offline
2009. 01. 31. 18:28
sadam5: STFU Örülj hogy neked lesz és csak ezzel foglalkozz

sadam5
Offline
2009. 01. 31. 19:52
STFU az mit jelent? (Nem csak egy msik hirben ezt mar firtattuk, hogy ne mondjuk, mert tele irjak, hogy pc-re mikor jon ki, bla bla bla). Egyebkent most csinaltattam ujra a Live membershipemet, mert holnap lejar, szal most megint van harom honapig utanna megint venni kell. Szal ugynezki, hgy meglesz a DLC.

MateL
Offline
2009. 01. 31. 21:29
sadam5: STFU = Shut The Fuck Up. btw attól hogy te útálod a "jönne már PC-re" kommenteket, nem kell földbe döngölni másokat. Ugyanolyan - a hírhez kapcsolódó - kommentről van szó, mint máskor. Egyébként én is várom hogy bejelentsék PC-re. Akkor én is kapjam be?

sadam5
Offline
2009. 01. 31. 23:06
De, de, de en azert mondtam, mert az egy dolog, hogy varod vagy varjatok, de minden hirhez hozza kell fuzni? Nincs velemenyuk semmirol, csak az hogy es a pc? Persze hogy ne kabd be meg o sem, de en azthittem direkt irta, hogy idegesitsen vagyis szandekosan. Szal lehet felre ertettem a dolgot. Gege te nemtudod, hogy mikor jon ki pc-re, mert ez igy igazsagtalan, Gege legyszi mond meg. Aaa bezzeg mi pc-sek...Idegesito ugye? Kulonben remelem nincs harag senkivel, csak oszinten beszeltem. Egyebkent, oke mondjatok meg, mar nemzavar. Megsem kellett volna szolalnom. Olyan, mintha leszurnatok az embert XD En csak megszoktam, hogy masik forumban mindenki a DLC-rol beszel nem arrol, hogy van pc-re. Bar igaz ott mindenkinek van konzolja itt meg a tobbsegnek nincs. Szal nemszoltam, csak folytassatok a beszelgetest, nalam a tema ends here es mar varom a friss napot friss fejjel. (juj de hosszulett az uzenet tok jo XD) kulonben amikor ideges vok a pc-re lehet azert vok ideges, mert fizetni kell a DLC-ert es nekem egy masik jatek kene, de annyira szeretem a GTA IV-et es nemlenne fer ha a masik emberek beszzelnenek rola es en kizarva ereznem magam, mert nemjatszottam vele es nemtom mirol van szo? A valasz sajnos IGEN. Ahh princeworm faradt...Obama Rulez, Global Warming Coming, Bank problems whoeee!!!

Leone
Offline
2009. 02. 01. 18:07
princeworm, szakorvos látott már?

sadam5
Offline
2009. 02. 01. 19:07
Ne is mond a tegnapi napot Sajnos igen XD

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink