Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV LD - GameTrailers TV bemutató holnap reggel

A Rockstar Games egy email formájában tájékoztatott minket, hogy a Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned lesz az egyik kiemelt műsora a GameTrailers TV következő kiadásának, amelyet a Spike TV fog sugározni Amerikában. A műsor magyar idő szerint holnap (azaz február 7-én) reggel 7:00 órakor zajlik le.

A fejlesztők "rengeteg, korábban nem látott felvételt ígérnek a kiegészítőről, többek között különböző átvezető animációkból kivágott jelenetekkel, játékmenettel és történetbe való bepillantással". A műsor egyébként megtekinthető az interneten is a GameTrailers TV oldalán, az Xbox LIVE-on, az iTunes rendszerén, és az Amazon Unbox weboldalán is. Holnap reggel természetesen mi is közzé tesszük az összes új képet/videót/információt a The Lost and Damnedről.

Mint már tudjátok, az IGN weboldala naponta új egy-egy új képet közöl le a The Lost and Damnedről. Ezt most sem felejtették el, íme:

GTA

Linkek: The Lost and Damned képek | GameTrailers TV | IGN

2009.02.06 18:05 ▪ Írta: Ben Dover


Offline
2009. 02. 06. 18:18
a cw-ről is jöhetne valami infó
és remélem lesz szkanderos kép(video(részlet)) XD az érdekelne hogy hogylesz

sadam5
Offline
2009. 02. 06. 22:01
Sweeeeeet, guys keep up the good work! En mar elhataroztam, hogy fentmaradok adig a bizonyos ideig Tul sok Alderney-t latok...

Athlon
Offline
2009. 02. 07. 11:03
Mert ott a székhely. A Booth Tunnel neve ki volt írva a játékban is?

sadam5
Offline
2009. 02. 07. 16:28
Ja

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink