Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA IV - Öt napig ingyen Gold

2009.02.10 21:25  |  Írta: Shotgun

Miután már minden rossz bekövetkezett a Microsoft és a Rockstar Games által megkötött egyezség megkötése körül, egy igen érdekes kezdeményezést kapunk a redmondi óriástól, melyre garantáltan senki sem számított. Mint ahogy azt legtöbb látogatónk tudja, a PC-s játékosok ingyen alkalmazhatják a Live által nyújtott multiplayer lehetőségeket, ám az Xbox360 tulajok ezzel ellentétben fizetésre kényszerülnek…

Félreértés ne essék, mostani hírünk nem azt akarja elmagyarázni, hogy a konzol tulajdonosai ingyenesen hozzájuthatnak ezentúl a multiplayer rendszerhez. Sokkal inkább arról van szó, hogy a sokak által igencsak utált szoftveróriás ezúttal ismételt reklámkampányba kezdeményezett, melynek következtében, egészen pontosan öt napon keresztül ingyenesen játszhatunk mind a Grand Theft Auto IV-gyel, mind pedig annak első hivatalos letölthető kiegészítőjével, a The Lost and Damned-del.

Az ingyenes Live használati időszak február 17-én, 18:00-kor kezdődik és egészen február 23-ig, egészen pontosan reggel nyolc óráig húzódik. Ebben az időben meglepő módon még extra lehetőségünk is adódik, a Rockstar-os arcok többjátékos alázására is, így még csábítóbbá téve a Microsoft ajánlatát.

MateL

Offline
2009. 02. 10. 21:38
Reméljük a jövőben több ilyen kezdeményezés is születik a Microsoft körül. Egyébként csak a GTA IV-re vonatkozik? Úgy tudtam, hogy minden játékra.
Leone

Offline
2009. 02. 10. 21:41
Csak a GTAIV-re és a TLAD-re
sadam5

Offline
2009. 02. 10. 22:25
Meh.. nekem meg marciusig szol, ha megujitom akkor a marciusit cseszhetem Umm nekem a GTA IV alapbol jott egy 1 honapos gold kartyaval, amit oda adtam tegnap a baratomnak, mert neki ejart. Bar en akkor vettem mikor kjott tavaly, szal kitudja, hogy most adnak-e.
Hannibal

Offline
2009. 02. 10. 23:07
"Miután már minden rossz bekövetkezett a Microsoft és a Rockstar Games által megkötött egyezség megkötése körül," - mik történtek?

"Az ingyenes Live használati időszak február 17-én, 18:00-kor kezdődik és egészen február 27-ig" - akkor most ezen a tíz napon belül bármikor igényelhetsz egy 5 napig érvényes Live kártyát, vagy te írtad el, és ezen a 10 napon belül érvényes csak, bármikor veszed?
Leone

Offline
2009. 02. 10. 23:11
Dzsízüsz. És ezt is csak egy valaki veszi észre?! Kösz, hogy szóltál... asszem kicsit gyorsan túl akartam lenni ezen a híren. De más ezt hogy a fenébe nem vette észre? Van itt egyáltalán olyan, aki olvassa is a híreket?
dvflls

Offline
2009. 02. 11. 00:24
öö igen, aszem één de nem figyelek annyira a helyesírásra, meg bövebben a tartalomra, de elnézzük...
MateL

Offline
2009. 02. 11. 15:01
Én speciel leszartam, mivel engem nem érint. Amúgy nem vettem észre a hibát. Emperror, szerintem a Microsoft-Rockstar egyezség alatt Shotgun a Games for Windows LIVE-ot értette, ami - valljuk be - nem egy túl jó rendszer. Plusz lásd a játék hibáit még a patchek előtt.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 2 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak