Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Öt napig ingyen Gold

Miután már minden rossz bekövetkezett a Microsoft és a Rockstar Games által megkötött egyezség megkötése körül, egy igen érdekes kezdeményezést kapunk a redmondi óriástól, melyre garantáltan senki sem számított. Mint ahogy azt legtöbb látogatónk tudja, a PC-s játékosok ingyen alkalmazhatják a Live által nyújtott multiplayer lehetőségeket, ám az Xbox360 tulajok ezzel ellentétben fizetésre kényszerülnek…

Félreértés ne essék, mostani hírünk nem azt akarja elmagyarázni, hogy a konzol tulajdonosai ingyenesen hozzájuthatnak ezentúl a multiplayer rendszerhez. Sokkal inkább arról van szó, hogy a sokak által igencsak utált szoftveróriás ezúttal ismételt reklámkampányba kezdeményezett, melynek következtében, egészen pontosan öt napon keresztül ingyenesen játszhatunk mind a Grand Theft Auto IV-gyel, mind pedig annak első hivatalos letölthető kiegészítőjével, a The Lost and Damned-del.

Az ingyenes Live használati időszak február 17-én, 18:00-kor kezdődik és egészen február 23-ig, egészen pontosan reggel nyolc óráig húzódik. Ebben az időben meglepő módon még extra lehetőségünk is adódik, a Rockstar-os arcok többjátékos alázására is, így még csábítóbbá téve a Microsoft ajánlatát.

2009.02.10 21:25 ▪ Írta: Shotgun

MateL
Offline
2009. 02. 10. 21:38
Reméljük a jövőben több ilyen kezdeményezés is születik a Microsoft körül. Egyébként csak a GTA IV-re vonatkozik? Úgy tudtam, hogy minden játékra.

Leone
Offline
2009. 02. 10. 21:41
Csak a GTAIV-re és a TLAD-re

sadam5
Offline
2009. 02. 10. 22:25
Meh.. nekem meg marciusig szol, ha megujitom akkor a marciusit cseszhetem Umm nekem a GTA IV alapbol jott egy 1 honapos gold kartyaval, amit oda adtam tegnap a baratomnak, mert neki ejart. Bar en akkor vettem mikor kjott tavaly, szal kitudja, hogy most adnak-e.

Hannibal
Offline
2009. 02. 10. 23:07
"Miután már minden rossz bekövetkezett a Microsoft és a Rockstar Games által megkötött egyezség megkötése körül," - mik történtek?

"Az ingyenes Live használati időszak február 17-én, 18:00-kor kezdődik és egészen február 27-ig" - akkor most ezen a tíz napon belül bármikor igényelhetsz egy 5 napig érvényes Live kártyát, vagy te írtad el, és ezen a 10 napon belül érvényes csak, bármikor veszed?

Leone
Offline
2009. 02. 10. 23:11
Dzsízüsz. És ezt is csak egy valaki veszi észre?! Kösz, hogy szóltál... asszem kicsit gyorsan túl akartam lenni ezen a híren. De más ezt hogy a fenébe nem vette észre? Van itt egyáltalán olyan, aki olvassa is a híreket?

dvflls
Offline
2009. 02. 11. 00:24
öö igen, aszem één de nem figyelek annyira a helyesírásra, meg bövebben a tartalomra, de elnézzük...

MateL
Offline
2009. 02. 11. 15:01
Én speciel leszartam, mivel engem nem érint. Amúgy nem vettem észre a hibát. Emperror, szerintem a Microsoft-Rockstar egyezség alatt Shotgun a Games for Windows LIVE-ot értette, ami - valljuk be - nem egy túl jó rendszer. Plusz lásd a játék hibáit még a patchek előtt.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink