Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV LD - Részletek a rádiókról

Ezúttal az MTV.com fedett fel újabb információkat a Grand Theft Auto IV első letölthető tartalmáról, a The Lost and Damnedről. A szórakoztatócég weboldalán közzétett cikk elsősorban a rádiók megújuló tartalmáról írt, de három, eddig nem látott képet is napvilágra hoztak.

GTA GTA GTA

Összesen 4 játékbeli rádióadó kap további zenei tartalmat, sőt közülük kettőn új DJ fogja szórakoztatni a játékosokat. Íme egy rövid összegzés az új infókról, amelyek a cikkből derültek ki:

  • A The Beat 102.7 rádió két új műsort kap. Az egyik DJ Funkmaster Flex nevéhez fűződik, és többek közt két új Busta Rhymes dal is szerepel benne. Ezek közül az egyik a "The Conglomerate" című szám, Jadakiss és Young Jeezy közreműködésével. Funkmaster Flex a műsora alatt egy telefonos interjút is készít Busta Rhymes-szal. A másik új műsor házigazdája DJ Statik Selektah, aki csak a GTA-hoz készített, exkluzív hip-hop zenét sugároz. Egyik ilyen szám például a Freeway - "Car Jack".

  • A Liberty City Hardcore is újabb lemezlovassal gazdagodik majd, nevezetesen Max Cavalera személyével, aki egy új death-metal showval tarkítja a rádió repertoárját. Többek között olyan új előadókat vonultat fel, mint Sepultura vagy Soulfly.

  • A Liberty Rock Radio 97.8 is új rockzenéket kap, a DJ pedig maradt Iggy Pop. Ugyanígy az indie rockzenét sugárzó Radio Broker is extra zenei tartalommal gazdagodik, a DJ pedig marad Juliette Lewis.

  • Az új zenei tartalmak a GTA IV már meglévő zenéi elé kerülnek sorrendileg, azaz ha bepattanunk egy járműbe, egyből a DLC-hez tartozó új számokat és műsorokat hallgathatjuk. Így biztosan jól szórakozunk majd egy-egy motoros kiruccanás során.

Bár nem ehhez a hírhez tartozik, de az IGN újabb képet töltött fel a galériájába a The Lost and Damnedről. Ezt megtekinthetitek egy előző hírünkben, ahol folyamatosan vezetjük az általuk publikált új DLC-s képeket.

2009.02.11 15:45  ▪ Forrás: MTV.com  ▪ Írta: Ben Dover

Athlon
Offline
2009. 02. 11. 16:29
A Beat a kedvenc rádióm ugyhogy örülök az újításnak.

sadam5
Offline
2009. 02. 11. 17:57
Awesome, foleg az hogy Nikoval is hallgathatjuk a zenet. AWESOME!!!!!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink