Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA IV LD - A boltok már megkapták

2009.02.12 15:49  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: RockstarWatch

Mintegy 4 nap van már csak hátra a Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned megjelenéséig. A nagyobb játékáruházak, mint a GameStop vagy az EB Games már megkapták a DLC dobozos változatait, amelyek ugyebár értelemszerűen plusz tartalommal is rendelkeznek letölthető társaikkal szemben.

Minden dobozban megtalálható lesz egy poszter, valamint a kiegészítő letöltésére feljogosító kártya. A poszter egyik oldalán Liberty City térképe látható a Lost rejtekhelyével bejelölve, a másik oldalon pedig az egyik korábbi artworkön szereplő hölgyemény. Néhány doboz 48 órás ingyen Gold előfizetéssel is gazdagabb, bár ezt érdemes megtartani, ugyanis február 17-től 22-ig amúgy is bárki ingyen játszhat a Grand Theft Auto IV-gyel és a The Lost and Damned-del a LIVE-on. A doboz hátulján egy új információ is feltűnik, miszerint a DLC összesen 2 gigabájtot foglal a lemezen.

Még egy érdekesség a dobozzal kapcsolatban, hogy a hátsó oldalán az ESRB értékeléseinél "Partial Nudity" (Részleges Meztelenség) felirat helyett "Nudity" (Meztelenség) szerepel. Ettől függetlenül az értékelés továbbra is maradt M, azaz Mature, de az adatokat az ESRB hivatalos weboldalán is átírták. Talán az ESRB meggondolta magát a sztriptíz bárokban lévő lengén öltözött csajokkal kapcsolatban? Vagy valamilyen tartalom arra adna okot, hogy a játék AO értékelést kapjon? Esetleg a DLC-ben lesz valamilyen szexjelenet? Nos, ezt megtudhatjuk február 17-e után...

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 50 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak