Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV LD - Frissült a hivatalos oldal

A tegnapi nap folyamán jelent meg a Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned nevű DLC-jének második trailere az Xbox Marketplace-en. Természetesen várható volt, hogy a kiegészítő hivatalos weboldalára is felkerül. Már számtalanszor hallhattunk olyan ígéreteket a fejlesztőktől, hogy hamarosan rengeteg információt fednek fel a DLC-ről, és ez most be is következett. A The Lost and Damned hivatalos weboldala egy nagyfrissítésen esett át...

Lássuk akkor sorban, hogy milyen új tartalmakkal is bővült ennek a rendkívül hangulatos DLC-nek a hivatalos oldala. Először is a legfelső részben megtalálható a ma kiadott második trailer is, amely természetesen letölthető 720p formátumban, alacsony felbontásban .wmv illetve .mov kiterjesztéssel, valamint iPod és iPhone készülékekre.

Tovább haladva az Exclusive Features részben találhatjuk a számunkra leghasznosabb információkat, amelyek a The Lost and Damned által nyújtott extra játékbeli tartalmakat jelentik.

  • A Weapons feliratú résznél továbbnavigálhatunk egy aloldalra, ahol a DLC nyújtotta új fegyverek ikonjai találhatók meg, valamint egy kisebb szöveg róluk. [Erről hamarosan cikk is készül oldalunkon] A fegyverek alatt képek tekinthetőek meg azok alkalmazásáról. A legalsó kép alatti szöveg megemlíti, hogy egy bizonyos Terry barátunkat felhívva bármikor némi fegyverutánpótlásban részesülhet a bandánk.

  • Következő érdekesség a Vehicles szekció, ahol szintén egy aloldalon találhatjuk magunkat a linkekre való kattintással. Itt felsorolták az összes új járművet, amelyet a DLC feltelepítésével találhatunk meg Liberty City-ben. A listán látható újdonságok között, nagyon sok, még a San Andreas-ban megismert jármű visszatér - ezeknek többsége ugyebár kétkerekű járgány, ami őszintén szólva, elég jó húzás a fejlesztőcsapattól. Az új négykerekűek körében is akad viszont egy érdekes darab, melynek neve Towtruck és alkalmazható a járművek vontatására is. Ezzel ismételten új fícsőrt adva a játékmenethez.

  • A Liberty City Media résznél a linkre kattintva a rádiókhoz hozzáadott új zeneszámok egy részének listája tekinthető meg, valamint bele is lehet hallgatni az új tartalmakba. Az oldal alján megemlítik, hogy - hasonlóan a GTA IV-hez - két különleges album fog megjelenni február 17-én, amelyek majd az iTunes-ról lesznek letölthetők.

  • Végül, de nem utolsó sorban a PLUS részleg alatt a már korábban közzétett 5 db Xbox 360 Achievement, valamint azok képei tekinthetőek meg. Erről szintén készítünk majd cikket.

A Screenshots szekcióban számos képet találhatunk, amelyeket már az IGN is publikált. A The Lost and Damned weboldalának frissítése mellett a Grand Theft Auto IV honlapja is új tartalmakkal lett gazdagabb. A People & Places részben helyet kapott a The Lost Motorcycle Club banda, pontosabban annak rejtekhelye, amiről két képet tekinthetünk meg: az egyiken a pókeres minijátékot, a másikon pedig a szkanderes mókát láthatjuk akció közben.

A Recreation & Entertainment szekcióban egy Jousters névre hallgató hotel sorolható az újdonságok közé. Szintén két új képet láthatunk itt. Végül a Goods & Services szekció is új tartalommal gazdagodott, ami egy "Train Yourself Tolerant" névre hallgató kvízjáték.

GTA GTA GTA GTA
További képekért irány a galéria!

Remélhetőleg a mai nap folyamán egy újabb hírrel is szolgálunk, amiben az új multiplayer módokról olvashattok majd!

2009.02.12 22:35 ▪ Írta: Ben Dover

sadam5
Offline
2009. 02. 13. 22:20
Cé Oo Oo Ell

MateL
Offline
2009. 02. 13. 22:34
Nekem az új zenék tetszenek nagyon. LCHC rocks!!!

Athlon
Offline
2009. 02. 14. 08:36
Beat 102.7 Rocks! Remélem azért ezeken kívül lesznek még új 4 kerekűek is. A Jousters nagyon jó kis interiorral rendelkezik. Szauna

sadam5
Offline
2009. 02. 15. 03:57
Hat biztos, szerintem majd a pc-s valtozatban lesznek.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink