Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA IV LD - Frissült a hivatalos oldal

2009.02.12 22:35  |  Írta: Ben Dover

A tegnapi nap folyamán jelent meg a Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned nevű DLC-jének második trailere az Xbox Marketplace-en. Természetesen várható volt, hogy a kiegészítő hivatalos weboldalára is felkerül. Már számtalanszor hallhattunk olyan ígéreteket a fejlesztőktől, hogy hamarosan rengeteg információt fednek fel a DLC-ről, és ez most be is következett. A The Lost and Damned hivatalos weboldala egy nagyfrissítésen esett át...

Lássuk akkor sorban, hogy milyen új tartalmakkal is bővült ennek a rendkívül hangulatos DLC-nek a hivatalos oldala. Először is a legfelső részben megtalálható a ma kiadott második trailer is, amely természetesen letölthető 720p formátumban, alacsony felbontásban .wmv illetve .mov kiterjesztéssel, valamint iPod és iPhone készülékekre.

Tovább haladva az Exclusive Features részben találhatjuk a számunkra leghasznosabb információkat, amelyek a The Lost and Damned által nyújtott extra játékbeli tartalmakat jelentik.

  • A Weapons feliratú résznél továbbnavigálhatunk egy aloldalra, ahol a DLC nyújtotta új fegyverek ikonjai találhatók meg, valamint egy kisebb szöveg róluk. [Erről hamarosan cikk is készül oldalunkon] A fegyverek alatt képek tekinthetőek meg azok alkalmazásáról. A legalsó kép alatti szöveg megemlíti, hogy egy bizonyos Terry barátunkat felhívva bármikor némi fegyverutánpótlásban részesülhet a bandánk.

  • Következő érdekesség a Vehicles szekció, ahol szintén egy aloldalon találhatjuk magunkat a linkekre való kattintással. Itt felsorolták az összes új járművet, amelyet a DLC feltelepítésével találhatunk meg Liberty City-ben. A listán látható újdonságok között, nagyon sok, még a San Andreas-ban megismert jármű visszatér - ezeknek többsége ugyebár kétkerekű járgány, ami őszintén szólva, elég jó húzás a fejlesztőcsapattól. Az új négykerekűek körében is akad viszont egy érdekes darab, melynek neve Towtruck és alkalmazható a járművek vontatására is. Ezzel ismételten új fícsőrt adva a játékmenethez.

  • A Liberty City Media résznél a linkre kattintva a rádiókhoz hozzáadott új zeneszámok egy részének listája tekinthető meg, valamint bele is lehet hallgatni az új tartalmakba. Az oldal alján megemlítik, hogy - hasonlóan a GTA IV-hez - két különleges album fog megjelenni február 17-én, amelyek majd az iTunes-ról lesznek letölthetők.

  • Végül, de nem utolsó sorban a PLUS részleg alatt a már korábban közzétett 5 db Xbox 360 Achievement, valamint azok képei tekinthetőek meg. Erről szintén készítünk majd cikket.

A Screenshots szekcióban számos képet találhatunk, amelyeket már az IGN is publikált. A The Lost and Damned weboldalának frissítése mellett a Grand Theft Auto IV honlapja is új tartalmakkal lett gazdagabb. A People & Places részben helyet kapott a The Lost Motorcycle Club banda, pontosabban annak rejtekhelye, amiről két képet tekinthetünk meg: az egyiken a pókeres minijátékot, a másikon pedig a szkanderes mókát láthatjuk akció közben.

A Recreation & Entertainment szekcióban egy Jousters névre hallgató hotel sorolható az újdonságok közé. Szintén két új képet láthatunk itt. Végül a Goods & Services szekció is új tartalommal gazdagodott, ami egy "Train Yourself Tolerant" névre hallgató kvízjáték.

GTA GTA GTA GTA
További képekért irány a galéria!

Remélhetőleg a mai nap folyamán egy újabb hírrel is szolgálunk, amiben az új multiplayer módokról olvashattok majd!

sadam5

Offline
2009. 02. 13. 22:20
Cé Oo Oo Ell
MateL

Offline
2009. 02. 13. 22:34
Nekem az új zenék tetszenek nagyon. LCHC rocks!!!
Athlon

Offline
2009. 02. 14. 08:36
Beat 102.7 Rocks! Remélem azért ezeken kívül lesznek még új 4 kerekűek is. A Jousters nagyon jó kis interiorral rendelkezik. Szauna
sadam5

Offline
2009. 02. 15. 03:57
Hat biztos, szerintem majd a pc-s valtozatban lesznek.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 21 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak