Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned - Megjelent!

Eljött a nap, amikor is a Grand Theft Auto franchise legújabb darabjának első letölthető tartalma, a The Lost and Damned megjelent. A kiegészítő kizárólagosan az Xbox Live Marketplace-ről tölthető le 1600 MS pontért, és 1,78 gigabájt szabad hely szükséges az Xbox 360 merevlemezén.

Akik valamilyen "kézzel fogható módon" szeretnék megvásárolni a The Lost and Damned-et, azok boltban hozzájuthatnak 6000 Ft-ért. Itt Magyarországon egyelőre csak az ÜberKonzol weboldalán találtuk meg a TLaD dobozos változatát, ami egyébként egy kétoldalas posztert, és egy letöltésre jogosító kódot tartalmaz. Fontos megjegyezni, hogy a The Lost and Damnedhez kell állandó internetkapcsolat, egy eredeti GTA IV és egy Gold vagy Silver azonosító.

Ezzel egyidőben, ahogy azt egy előző hírünkben megírtuk, ma 18:00 órától február 23-án 08:00 óráig ingyenesen lehet használni az Xbox Live-ot kizárólag a Grand Theft Auto IV és The Lost and Damned játékokra. Emellett minden doboz tartalmaz egy ingyenes 48 órás hozzáférést is a Gold előfizetéshez, amit érdemes a Live Week végéig nem felhasználni.

Ha esetleg nem rendelkezel Xbox 360 konzollal, tekintsd meg a GameTrailers három videóját, amelyek a kiegészítő játékmenetét mutatják be.

Intro Story Gameplay The Lost vs Angels of Death

A Rockstar Games ismét exkluzív képeket küldött a nagyobb GTA weboldalaknak, így mi is megkaptuk az ominózus képet. A képen el van rejtve egy érdekesség, ha megtaláltátok, kommentben írjátok meg! ;)

Az előző hírhez kapcsolódóan még hozzáfűznénk, hogy akit feltétlenül érdekel, a jelenet, amelyben az meztelen férfi látható, megtekinthető a 1UP oldalán...

Jó játékot kívánunk a GTA IV: The Lost and Damnedhez, maradjatok továbbra is velünk, ugyanis a jövő hónapban Nintendo DS-re érkező GTA Chinatown Wars-ról egyre több információ derül ki.

LINKEK: ÜberKonzol | Xbox Live Marketplace

2009.02.17 15:43 ▪ Írta: Ben Dover

Athlon
Offline
2009. 02. 17. 17:10
Jééé az ott nem Niko a bal oldalon? Na mit nyertem?
Gegének már kifejtettem hogy Niko miért nem lehetne ezen a képen, de nem baj egy jó kis Easter Egg.

lesliebuz1977
Offline
2009. 02. 17. 17:23
Niko sétálgat mellettük.

sadam5
Offline
2009. 02. 17. 17:31
NIKO IKO NIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ez volt ez egyik legjobb hired amit valaha irtal gege


Offline
2009. 02. 17. 17:40
király a zene az intróban, és ott is ottvan niko(intró)
Csak lenne már meg az xboxom...

EDIT:am ilyen silver acc-t hogy lehet szerezni?

Athlon
Offline
2009. 02. 17. 17:47
Az teljesen ingyen van. Amikor előszor regisztrálsz vagy lejár a Gold-od akkor választhatod ki.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink