Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV LD - Néhány frissítés

GTA

A Grand Theft Auto IV-hez tartozó első Xbox 360 exkluzív letölthető tartalom, a The Lost and Damned már megjelent pár napja, nem kis sikert aratva. Természetesen minél jobban közeledett a megjelenés napja, annál több információt publikáltak a fejlesztőka DLC és a GTA IV honlapján.

Az utóbbi napokban felkerült még pár újdonság, amiről még nem számoltunk be. Leírásokat az új multiplayer módokról már korábban számos előzetesből olvashattunk, s nemrég a hivatalos oldalra is felkerültek, természetesen képekkel együtt. A screenshotokat megtalálhatjátok galériánkban is, valamint hamarosan egy cikket is publikálunk az új többjátékos extrákról.

Továbbá bejelentésre került egy érkező újabb soundtrack album is, amely a "The Music of Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned" nevet viseli, tehát a DLC-ben hallható új metál, rock és hip-hop számokat tartalmazza majd. A számlista egyelőre még nem publikus. A zenéket az iTunes-on keresztül szerezhetjük majd be.

2009.02.25 15:34  ▪ Forrás: Hivatalos oldal  ▪ Írta: VISALI

Hannibal
Offline
2009. 02. 25. 17:14
"A zenéket az iTunes-on keresztül szerezhetjük majd be." - meg persze megjelenik DC-n és kazettán. Ennyit már csak megérdemlek, ha már egyszer Xbox-exkluzív.

Athlon
Offline
2009. 02. 25. 17:37
Én leginkább csak a Beat-et hallgatom, de ott nagyon eltalálták az új zenéket.

Leone
Offline
2009. 02. 25. 18:08
Hannibal: Ha GH-n lenne a hír, ezt beleírtad volna?

Hannibal
Offline
2009. 02. 25. 20:00
Leone: nem, a nép fantáziájára bíztam volna h kitalálják, mi ilyenkor a teendő...

sadam5
Offline
2009. 02. 25. 21:43
Lol ki az aki majd az Itunes-on fizet erte???

MateL
Offline
2009. 02. 26. 14:35
sadam5: Hát nagyon sokan használják az iTunes-t, és szerintem is egy egész jó rendszer - kérdés, hogy itthon mennyire működik. Mondjuk az biztos, hogy Magyarországon senki sem fizet ilyen jellegű tartalmakért, főleg hogy recesszió van.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink