Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA CW - Megújult a hivatalos weboldal!

Szenzációs hírrel szolgálhatunk azon látogatóink számára, akik már tűkön ülve várják a Grand Theft Auto franchise legújabb, készülő tagjának, a GTA: Chinatown Wars-nak a megjelenését, amely Európában március 20-ára esedékes. Miután a fejlesztők már sokszor leírták a hivatalos hírlevelekben, a Chinatown Wars hivatalos weboldala most teljesen megújult, és többek közt olyan hivatalos tartalmakat is találhatunk rajta, mint az új trailer. Ezen hírünkben minden egyes információt megosztunk veletek is.

Először is navigáljunk a www.rockstargames.com/chinatownwars című weboldalra. Láthatjuk, hogy felül a box art néhány képével van díszítve az oldal, majd lentebb a logó mellett jobbra és balra menüpontok találhatóak. Először is meg kell adnunk a születési dátumunkat a weboldal alján, hogy elérhető legyen minden tartalom. (Természetesen 18 éven felüli korhatárt adjunk meg...)

Ezután a főoldalon találjuk magunkat, ahol is a legfrissebb hírek, képek és médiaanyagok találhatóak meg. Többek közt itt találjuk a korábbi Comic Con rendezvényről készült hírt, valamint a minap közzétett IGN interjú és a népszerűsítő turné információi is itt kaptak helyet.

A felső menüsoron ötletes módon kínaiul is ki vannak írva a szövegek. Az első fül az "Information", ahol egy rövid ismertetőt valamint a játék néhány ficsőrét láthatjuk. Tovább haladva a "News" gombbal visszakerülünk a főoldalra, azonban az érdekesség csak most jön. A "Video" menübe lépve megtekinthetjük az első hivatalos trailert, amelyet a megszokott formátumokban (HD minőségben is) lehet letölteni:

A következő menüpont a "People" címet viseli. Itt jelenleg két személyről látható leírás: Huang Lee és Ling. Az ezt követő menü valamivel érdekesebb, ugyanis a "Screens" résznél összesen 18 új kép tekinthető meg a játékról. Ezek mindegyike alant is megtekinthető, de természetesen a galériánkban is megtaláljátok.

GTA GTA GTA GTA GTA GTA
GTA GTA GTA GTA
GTA GTA GTA GTA
GTA GTA GTA GTA

A logó mellett jobbra a "Widget" menüben olyan, weboldalakba beépíthető widgeteket találhatunk, amelyek az összes hivatalos képet, videót, információt és linket tartalmazzák. Két féle ilyen van: egy nagy méretű Nintendo DS konzol, valamint egy keskenyebb, oldalra kihelyezhető sáv.

A következő két "Multiplayer" és "Social Club" menüben egyelőre nem találunk semmit, csak egy szöveget, miszerint hamarosan arról is érkeznek információk. Az utolsó előtti menüpont a "Downloads" nevet viseli, ahol a két régi háttér mellett 3 újat, valamint egy új képernyővédőt is letölthetünk. Az utolsó, "Pre-Order" menüpontban pedig az eddig ismert előrendelési helyek linkjeit találjuk.

A későbbiek folyamán várhattok tőlünk egy trailer elemzést, és egyéb új tartalmakat is az oldalunkot, tehát érdemes velünk maradni!

UPDATE: Pár órával hírünk publikálása után egy újabb videó került fel a hivatalos oldalra, melynek címe Feature Clip #1: Hotwiring, Carjacking & Peeling Out. Ez egy teljesen in-game klip, amely néhány játékbeli elemet mutat be nekünk. Csakúgy, mint a trailer ez is letölthető a megszokott formátumokban. A jövőben valószínűleg több ilyen kis videót töltenek még fel, ezért érdemes visszalátogatni az oldalra.

2009.02.26 21:58 ▪ Írta: Ben Dover

alexander1995
Offline
2009. 02. 26. 23:11
Az oldal nem vmi GTAs. Túl blogszerű...De a trailer tetszik

Rathel
Offline
2009. 02. 27. 00:15
Ez a rész is nagyon bejön nekem, nálam tuti nyerő.

sadam5
Offline
2009. 02. 27. 13:10
Me like, Me want...Game so badly!!! Annyira jol nez ki, nagyon szp lett, mind a ket trailert imadom.

Athlon
Offline
2009. 02. 27. 14:31
Ez nagyon durva. A drótos autóindítás a best. Ezt be kell szerezni, muszáj.
Nekem az is nagyon bejön ahogy a CW felirat megjelenik a GTA logo-n.


Offline
2009. 02. 27. 14:49
odab*sz, főleg a gameplay vid... egyszerűen imádnivaló...
A kocsi is tetszik amelyik hátulján ottvan vmi muksó és lő vmi gépfegyóval... Meg mikor ugrat, a rendőr kocsi felborítja azokat a kis lezáró szarokat, elég részletes lett. A grafika is nagyon tetszik, meg látszik az egyik jelentben, hogy a kocsi amit mutat, füstöl

gatyas1996
Offline
2009. 02. 27. 15:47
Kellemestet csalódtam
Am észre vettétek hogy most nem egy helikopter van a bal fölső sarokban a boxarton ???

Laca
Offline
2009. 02. 28. 00:09
Én játszottam már Nintento DS-en és nem tetszettek rajta a játékok, de úgy látszik a R*változtatott a helyzeten, szarból várat így kell építni

zsolt
Offline
2009. 02. 28. 14:23
Kell nekem ez a játék, ez extrém király!!!!
Nagyon jók a trailerek, és akkor még enyhén fogalmaztam.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink