Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA CW - Új videó és a Gordon Hall interjú folytatása

Nem is olyan régen indult el a Grand Theft Auto Chinatown Wars hivatalos weboldala, amely számos új tartalommal szolgál a látogatóknak. Többek között az első trailer mellett egy gameplay videó is helyet kapott a szájton, amiben néhány, az érintőképernyőt kihasználó ficsőrt tekinthettünk meg mozgás közben.

Most a Feature Clip sorozat második része is elérhetővé vált. A klip a "Hacking & Sniper Rifle" címet kapta; utóbbi egyértelmű, míg előbbi a különböző kapuk és egyéb elektronikus átjárók kinyitásához szükséges mozdulatokat mutatja be. Nem is szaporítom tovább a szót, íme a videó:

Hírünk folytatásaként a pár napja leközölt IGN interjú folytatása szolgál, amelyet az említett weboldal szerkesztői a Rockstar Leeds vezető fejlesztőjével, Gordon Hall úrral készítettek. Az interjú első felét lefordítva megtekinthetitek ide kattintva. A második felét egyelőre nem fordítottuk le, de az alant látható linkre kattintva elérhetitek angol nyelven.

IGN: Cars, Combat, and Missions in Chinatown Wars
2009.03.06 22:41 ▪ Írta: Ben Dover


Offline
2009. 03. 06. 22:45
egyszerűen csodálatos... teljesen gta iv feeling, a grafika más csak, és sok sok minijáték

sadam5
Offline
2009. 03. 07. 00:16
nekem tetszik ez az osszerakosdi jatek actually!

alexander1995
Offline
2009. 03. 07. 16:55
Érdekes...a rendőrautók fekete-fehérek, nem pedig kék-fehérek Am sztem azt megcsinálhatták volna, h amíg az érintőképernyőn babrálunk, addig fent a játék álljon meg. nem biztos, h mindenkinek gyorsan megy majd a Sniper összerakása, a kapuk kinyitása, vagy épp a lopott autók beindítása...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink