Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA CW - Új videó és a Gordon Hall interjú folytatása

2009.03.06 22:41  |  Írta: Ben Dover

Nem is olyan régen indult el a Grand Theft Auto Chinatown Wars hivatalos weboldala, amely számos új tartalommal szolgál a látogatóknak. Többek között az első trailer mellett egy gameplay videó is helyet kapott a szájton, amiben néhány, az érintőképernyőt kihasználó ficsőrt tekinthettünk meg mozgás közben.

Most a Feature Clip sorozat második része is elérhetővé vált. A klip a "Hacking & Sniper Rifle" címet kapta; utóbbi egyértelmű, míg előbbi a különböző kapuk és egyéb elektronikus átjárók kinyitásához szükséges mozdulatokat mutatja be. Nem is szaporítom tovább a szót, íme a videó:

Hírünk folytatásaként a pár napja leközölt IGN interjú folytatása szolgál, amelyet az említett weboldal szerkesztői a Rockstar Leeds vezető fejlesztőjével, Gordon Hall úrral készítettek. Az interjú első felét lefordítva megtekinthetitek ide kattintva. A második felét egyelőre nem fordítottuk le, de az alant látható linkre kattintva elérhetitek angol nyelven.

IGN: Cars, Combat, and Missions in Chinatown Wars


Offline
2009. 03. 06. 22:45
egyszerűen csodálatos... teljesen gta iv feeling, a grafika más csak, és sok sok minijáték
sadam5

Offline
2009. 03. 07. 00:16
nekem tetszik ez az osszerakosdi jatek actually!
alexander1995

Offline
2009. 03. 07. 16:55
Érdekes...a rendőrautók fekete-fehérek, nem pedig kék-fehérek Am sztem azt megcsinálhatták volna, h amíg az érintőképernyőn babrálunk, addig fent a játék álljon meg. nem biztos, h mindenkinek gyorsan megy majd a Sniper összerakása, a kapuk kinyitása, vagy épp a lopott autók beindítása...

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 12 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak