Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA CW - Új hírek a hivatalos oldalon

A Nintendo DS első Grand Theft Auto játékának, a Chinatown Wars-nak a nemrég indult hivatalos weboldala most újabb frissítéseket kapott, méghozzá nem is keveset. A sok új infót ebbe a hírünkbe foglaljuk össze.

New York-i nyitóparty

Idézet a hivatalos weboldalról:

"Jövőhét hétfő éjszaka a New York szívében található Rockefeller Plaza 10. alatti Nintendo World Store éjfélkor kinyitja kapuit a Grand Theft Auto és Nintendo rajongók számára, akik elsőként vihetnek haza a Grand Theft Auto: Chinatown Wars-ból, amelyet az Official Nintendo Magazine "a valaha volt legjobb DS játékának" említ.

Amikor az üzlet kinyit, az első 100 rajongó exkluzív ajándékokhoz juthat, mint a Grand Theft Auto Kubrick készletek, egyedi DS-Lite gépek és limitált számú Rockstar ajándékcsomagok.

A zenét a játékbeli DJ, zeneszerző és népszerű underground hip-hop előadó, OhNo szolgáltatja - aki egyébként a Chinatown Wars betétdaláért is felelős, amelynek előadói "Ghostface & Doom".

A Nintendo World Store pontos címe: 10 Rockefeller Plaza, New York, New York, 10020. Az odajutáshoz igénybe veheted a B,D,F, vagy V jelzésű vonatokat a 47-50th Street/Rockefeller Center megállóig. Több infóért látogasd meg a http://www.nintendoworldstore.com oldalt."

Mivel a sok frissítés egy hírben túl nagy helyet foglalna el, kattints a "Folytatás..." feliratra a többi tartalomhoz és képhez!

People Szekció: Wade Heston

Amikor az első információk napvilágot láttak a Chinatown Wars-ról, már akkor ismerni lehetett Wade Heston nevét, aki főhősünknek, Huang Lee-nek fog segíteni megtalálni az apja gyilkosait és a "Yu Jian" kardot. A hivatalos oldal People szekciójában most már az ő profilja is szerepel.

Downloads Szekció: 3 új háttérkép

A letöltések menüpont is új tartalmakkal gyarapodott. Összesen három új háttérképet találhatunk ott, amelyek letölthetők a szokásos felbontásokban és formátumokban.

Screens Szekció: 10 új kép

Mostanában kevés új kép érkezett a DS-es GTA-ról, azonban a fejlesztők kárpótoltak mindenkit. A hivatalos oldalra ugyanis sok új kép került fel az egyes játékelemeket reprezentálandó. Egy bomba hatástalanításának menetéről a következő 5 kép ismertet minket:

GTA GTA GTA GTA GTA

Ezek mellett a hajókról, a lángszóróról és az őrjöngésekről is jelent meg 5 kép:

GTA GTA GTA GTA GTA

A játék hivatalos zenéje

Idézet a hivatalos weboldalról:

"A legendás hip-hop producer, DJ Premier (aki a Grand Theft Auto IV "The Classics" rádióállomásán is szerepelt) mutatta be elsőként a "Chinatown Wars" betétdalt a Ghostface Killah & Doom-tól a péntek esti Sirius XM rádióműsorban, élőben a HeadQCourterz-ről. Hallgass bele Premier világraszóló bemutatójába, ahol mixel, kever és vág ahogy csak tud. Az eredeti szám és a remixelt verzió elérhető lesz az iTunes-on jövőhéten a játék megjelenése után. www.rockstargames.com/chinatownwars/music

Az említett rádióműsorba bele is lehet hallgatni:

LINKEK: Chinatown Wars galéria | Hivatalos weboldal

2009.03.13 22:21 ▪ Írta: Ben Dover


Offline
2009. 03. 14. 08:57
a hajó radarja nagyon tetszik meg a bomba hatástalanítás... mingyárt márc 17!

watanabe
Offline
2009. 03. 14. 13:29
am Huang Lee tud úszni? mert erről még nem olvastam sehol.


Offline
2009. 03. 14. 14:18
elvileg tud. egyik cikkben említik, hogy ha beleesünk kocsivala vízbe akkor kikell verni a ablakot, és kiúszni a partra

Bence (Visali)
Offline
2009. 03. 14. 16:06
Tud úszni, egyből úgy kezdődik a játék, hogy úszni kell


Offline
2009. 03. 14. 17:07
oO ezt honnan tod?
áááááááá ez nem igaz

Bence (Visali)
Offline
2009. 03. 15. 09:56
Őőőőő, ez legyen titok, de teljesen biztos vagyok benne


Offline
2009. 03. 15. 10:44
szerintem már elég sokan tudják rockstaréknál vki rosszalkodott. nem mintha baj lenne

Dj Taki
Offline
2009. 03. 17. 14:53
ez lehet nem ide tartozik csak megemlítem hogy keresgéltem vidiket amikor ezt néztem http://www.youtube.com/wa...h?v=tLKtVxXAAXQ és vmit észre vettem rajta ugy 1:35 körül egy járókelö fellök egy masikat az illletö nagyon hasonlit nico-ra már a játék introjában benne van nico

Athlon
Offline
2009. 03. 17. 14:56
Az Niko de ezt már a játék megjelenésekor megdumáltuk Már azt hittem a CW-ben van benne

MateL
Offline
2009. 03. 17. 15:07
Athlon: Szerintem a vicces kedvű fejlesztők a CW-re is tartogattak egy-két Niko utalást

Athlon
Offline
2009. 03. 17. 15:15
De játszanék már vele, de az még pár hónap szerintem. Jááj ugyse bírom majd ki hogy ne nézzek meg pár spoilert.

sadam5
Offline
2009. 03. 17. 15:44
De avval az a baj hogy elrontja az elmenyt CW, tudom tapasztaltam!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink