Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Rocksztárnak lenni jó

Rég szolgáltunk már olyan hírrel, amely nem konkrétan a Grand Theft Auto sorozattal, és annak egyes részeivel foglalkozik, ám ezen hírünk most ilyennek számít. Egy, a közelmúltban végzett felmérés ugyanis érdekes tényeket közölt le kedvenc fejlesztőnkkel kapcsolatban.

A Rockstar Games legtöbb játéka - főleg a Grand Theft Auto részek - ugyanis egyértelmű kasszasikernek számítottak/számítanak. Ki gondolta volna, hogy a R* logójával ellátott játékok összesen eddig 100 millió példányban keltek el?

Nemrégiben készült egy összehasonlítás a Rockstar Games és a "The Who" nevezetű rockbanda között. Érdekesség, hogy mindkettő "rocksztár" hasonló számú eladott lemezzel büszkélkedhet - bár a "The Who" ezt 40 év munkássága alatt érte el.

A következő idézetet Robin Haper, a skót zöldpárt egyik tagja mondta egy politikai vita során:

"Még számunkra is - akik nem mozognak Liberty City világában és nem játszanak Guitar Hero-val - figyelemre méltó, hogy ez az ipar mennyire fontossá vált."

Nos, továbbra sem csalódtunk a Rockstar Games-ben, és reméljük, a jövőben is hasonló nagyszabású játékok kerülnek ki a kezük közül...

2009.03.22 21:09  ▪ Forrás: EDGE-Online  ▪ Írta: Ben Dover

jana4
Offline
2009. 03. 23. 15:13
már tudom, hogy majd hova nyújtom be az önéletrajzomat

linda
Offline
2009. 03. 23. 16:01
én is.!mondjuk eddig is a rockstarhoz akartam

sadam5
Offline
2009. 03. 23. 16:25
Nekem kozelebb van EA es Microfrost

MateL
Offline
2009. 03. 23. 18:23
linda: Semmi akadálya, csupán eleget kell tenned a [url]http://rockstargames.com/jobs/[/url] oldalon leírt feltételeknek!

ricardo007
Offline
2009. 03. 23. 18:24
Sztem a R*sohase fog összeomlani amig lesz játékgyártás adig ők csinálják a dolgukat és mindig nagy sikerrel amugy én is szivesen dolgoznék a R*-nél biztos jól keresnek az alkalmazottak

adam
Offline
2009. 03. 23. 19:44
Nomad írta:
R*-nél biztos jól keresnek az alkalmazottak


Az biztos, de az tuti, hogy nem csak ülnek egész nap és a golyóikat vakargatják, hanem meg is dolgoznak érte

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink