Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA - Frissült a sorozat hivatalos oldala

Az egyes GTA epizódok hivatalos oldalain megjelenő újdonságokról általában minden nagyobb GTA fanoldal - legyen az magyar, vagy külföldi - hírt ad. Viszont az egész sorozat honlapjának bővüléseiről szinte soha. A mai napon megtörjük a jeget, és bár valószínűleg némi késéssel, de hírt adunk annak frissítéséről is.

Jómagam egy időben gyakran, szinte minden nap meglestem a grandtheftauto.com weboldalt, de mivel sokáig nem frissítette a Rockstar, úgy gondoltam felesleges időpocsékolás újra meg újra visszalátogatni. Ma ismét ráklikkeltem a linkre, és nagy meglepetésként ért, hogy végre ott feszít a Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned és a GTA: Chinatown Wars is. Sajnos azonban még mindig nem teljes az oldal, mivel a Grand Theft Auto IV menüpontja alatt csak az Xbox 360-as és a PlayStation 3-as verziók vannak megemlítve, a számítógépes változatnak se híre, se hamva. Reméljük, hogy nemsokára kiegészül az oldal ezzel a kis információval is.

2009.04.04 19:19  ▪ Forrás: Grand Theft Auto  ▪ Írta: VISALI


Offline
2009. 04. 04. 19:42
sztem ezt nem frissítik most egy ideig

alexander1995
Offline
2009. 04. 04. 21:09
: Hát...talán majd a második DLC után

Athlon
Offline
2009. 04. 05. 08:21
Lost and Damned ott van és az Advance nincs? Pedig az külön játék volt. Mindenesetre jó látni hogy felkerültek.

alexander1995
Offline
2009. 04. 05. 10:50
A12 írta:
az Advance nincs?

A GTA Advance-t nem a Rockstar csinálta, valszeg azért nincs ott

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink