Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA - Egy kapcsolat tragikus befejezése

2009.04.06 20:09  |  Írta: Shotgun

Sajnálatos módon ismét lehetőségünk van beszámolni, egy a játékosok számára igen tragikusnak mondható eseményről, melynek következtében egy háromgyerekes, férjezett családanya halt tragikus, kés(ek) általi halált. Az ügyön dolgozó hivatali személyek pedig – természetesen – ismét próbálják az egészet ráverni a játékosokra…

A Kotaku jelentése szerint egy családapa kegyetlen módszerrel, két kés használatával ölte meg három gyerekük anyját. Az indok azonban igen homályos, ugyanis pont az eset előtt döntött úgy a pár, hogy 10 éves fiuknak egy PlayStation konzollal, mellé pedig egy eleddig ismeretlen epizódszámot tükröző Grand Theft Auto játékkal kedveskednek.

De miután a konzol megvásárlásra került, a 46 éves Carol Cannom – a három gyermek édesanyja -, egyre jobban rákapott a játékok ízére, majd egyenesen maratoni hosszúsággal kezdte el nyüstölni a méltán híres szórakoztatórendszert. Addikciója olyan mértékben nőtt, hogy társa, a 62 éves Malcolm Palmer egyre több alkalommal kényszerült, a család kanapéján való szendergésre.

Csakhogy itt a probléma… sok helyről ugyanis azt állítják, a férfi ezt megelégelve támadott neki párjának – aki nem mellesleg már 30 éve vele élt -, majd ölte meg húsz késszúrással. Azt azonban senki sem említette meg, hogy tavaly novemberben Carol azzal fenyegette meg férjét, hogy kiköltözik lakásukból, így az édesapa soha többet nem láthatja gyerekeit.

Későbbi kutakodás eredményeként arra is fény derült még, hogy a feleség többszöri alkalommal is megcsalta férjét, így persze már érthető a két fél között kialakult feszültség. Egyértelműen a férjben felgyülemlett stressz volt a tragikus végkimenetelű kapcsolat okozója, de bizonyos szemszögből tekintve az egész történet kaotikussá válik.

Még arról is kaptunk információkat, hogy a rendőrséget egyik fiuk, James értesítette, kinek kezéből Palmer kikapta a telefonkagylót, majd egy egyszerű „Sajnálom. Azt hiszem, megöltem őt.” mondattal letette azt.

És most jön a tetőpont, ugyanis a védelemre megjelölt ügyvéd, Timothy Spencer a következőt állította egy kérdés megválaszolásaként:

„Az eset tragikuma a PlayStation megvásárlásában rejlik…”

Köszönjük meg az ügyvédúr szaktudása által produkált következtetést, hisz olyan mértékben sikerült egy másodlagos okot megjelölni elsődlegesként, hogy az hihetetlen.

Rebuska

Offline
2009. 04. 06. 20:33
Első!Amúgy a nő hibája az egész!Nem értem miért kell mindent ráfogni a játékokra.
zsolt

Offline
2009. 04. 06. 20:47
Ilyen függőket.
Manapség én a jétékban élem ki agresszivitásomat. Ha nem genkszterkedhetnék a GTA-ban, akkor a valóságban akarnám levezetni az indulataimat. De szerencsére az Advance-on és a CW-n kívűl minden GTA megvan, és ha ideges vagyok csak leülök a GTA elé és bankot rabolok, zsarukat ölök. Ez csa egy nem akármilyen játék. 12 éves vagyok, valóságban SOHA nem próbálnm azt amit a GTA-ban csinálok.
Ez lett volna az én okfejtésem.
Athlon

Offline
2009. 04. 06. 20:51
Az ügyvédnek ez a dolga hogy találjon egy olyan abszurd indokot amivel a tettest áldozatnak állítja be. Remélem átlátnak rajta.
Leone

Offline
2009. 04. 06. 21:05
Nos, ebben igazad van A12. Csak egy bizonyos pontnál az emberi leleményesség sokszor már idiotizmusba vág át, így nem is tudom... valahogy nevetségesnek található az egész védelem.
RedDragon

Offline
2009. 04. 06. 21:22
Én 8 éves korom óta GTA-zok, ami már jó régen volt, de azóta sem vagyok, se függő, se gyilkos, se pszhiophata. (Én a játékot élvezem és nagyra tartom. : a story-t a cselekményt és azt hogy ilyen jól letudják másolni a való életet.=>cenzúráltatlan mint az igazi élet) Az én véleményem szerint nem a játékra kell verni a bajt, az ilyan embereknél már alapból van valami baj. A játékok azért vannak, hogy az emberek szórakozhassanak, kikapcsolódhassanak, vagy kikpróbálhassák magukat olyan dolgokban amiben az életben nem nagyon.(Kivéve ha "az ilyan embereknél már alapból van valami baj.,, )

Az (ilyen) ügyvédek meg sík hülyék!!
(És A12-nek pedig teljesen igaza van)
Én ezt tudom elmondani az én szemszögömből.
Leone

Offline
2009. 04. 06. 22:09
RedDragon: Barátom, jobban nem is fogalmazhattad volna meg. Kedvenc játéksorozatunk csupán egy ágát mutatja be az életnek, cenzúrázatlanul és nem csicsás köntösbe öltöztetve. Az már más kérdés, hogy bizonyos mentálisan instabil személyekben olyan érzéseket hoznak ezek a játékok felszínre, melyeket egy jó pszichológus azonnal jelentene egy szakorvosnak, hogy minél hamarabb kezelés alá essen.
Rathel

Offline
2009. 04. 06. 22:35
Ezek nem normálisak. Ezt a Malcolm Palmert is egy gumiszobába kellene bezárni az ügyvédjével együtt. Nem a videójátékok a hibásak a tetteinkért, hanem a személyiségünk. A hibát az emberekben kell keresni. Az Egyesült Államokban ez már bevett szokás, hogy a videójátékokat okolják minden egyes elkövetett gyilkosságért, de csak zokon a helyeken (gondolom), ahol van a háztartásban legalább egy Playstation 3, vagy XBOX 360.
RedDragon

Offline
2009. 04. 06. 22:44
Örölük, hogy mindent kitudtam magamból írni, amit ezzel kapcsolataban gondolok, így könnyebb.

"Az már más kérdés, hogy bizonyos mentálisan instabil személyekben olyan érzéseket hoznak ezek a játékok felszínre,,

Ebben teljesen igazad van, nem bántásnak írtam le azt, hogy "az ilyan embereknél már alapból van valami baj,,
Csak az ügyvéd gyatra indokára ez volt a válaszreakcióm.( meg, hogy valszeg köze sincs az ügyhöz a ps-nek meg a GTA-nak) A másik értelmezést meg kifejtetted.
Hannibal

Offline
2009. 04. 06. 23:50
Athlon: ahogy mondod. Valahogy ezért nem szól igazságról az igazságszolgáltatás.
sadam5

Offline
2009. 04. 07. 11:21
Ott mar mindenki tudja hogy volt valami meg annak a szarnakl a megvasarlasanak elott. Kesz ameriakaiak most mit mondjak olyanok mint a paraszt emberek "En elhagylak" "de en akkor megollek" szituaciok mindig vannak ott...Az egesz orszag tele van szemet emberrel, gyilok telep. Ezek nem kulturaltak, meg a pisztoly is legallas pfff...(mar felidegesitettem magam)
zolika

Offline
2009. 04. 07. 13:44
köszönjük Emese
jana4

Offline
2009. 04. 07. 13:59
serintem az ügyvéd is tudta, hogy nem a játék hibás.Csak azért mondta, mert: azt mondja, hogy a régebbi feszültség miatt volt, semmi újat nem mond, leakaszt egy kis pénzt. A játékra fogja: újat mond, a játékellenesek teletömik a zsebét, sokkal több pénz.
toncs2011

Offline
2009. 04. 07. 15:31
de itt a gyilkos nemis játszott ezzel az agresszív videójátékkal?! hát mifolyik itt???

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 18 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak