Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Social Club - Chinatown Wars flash játék hamarosan

2009.04.14 11:33  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: DevelopMag.com

Mielőtt még arra gondolnátok, hogy mostmár PC-n is élvezhetjük a legújabb Grand Theft Auto epizódot, fontos leszögezni, hogy csak egy újabb Social Club fícsörről van szó. Bizonyára ismeritek már a Rockstar Games Social Club rendszert, amely gyakorlatilag mégjobban kiszélesíti a Rockstar játékok nyújtotta lehetőségeket - különféle toplistákkal, statisztikákkal és egyéb online dolgokkal.

Akik gyakrabban látogatják a Social Club weboldalát, a Chinatown Wars szekción belül már felfigyelhettek egy érdekes teaser képre:

A DevelopMag.com megtudta, hogy a Social Club hamarosan egy újabb lehetőséggel bővül a GTA: Chinatown Wars terén, ami egy "Mr. Wong's Laundromat" nevű online, böngészőben játszható flash játék lenne. Ebben pénzmosás lesz a feladatunk, és az itt keresett pénz később átkerül a DS konzolunkra a Wi-Fi kapcsolat segítségével. Nos, kíváncsian várjuk ennek a funkciónak a kivitelezését is, de mint megszokhattuk, a Rockstar általában csillagosötös munkákat ad ki a kezéből.

Az előző hírünkhöz kapcsolódóan a hamarosan beinduló Message Wall és Friends ficsőrökről már néhány kisebb információt közzé tettek a Social Club-on is:

Message Wall:

"Bejelentjük a Rockstar Games Social Club egyedi, mind verbális, mind vizuális értelemben vett társalgási lehetőségét - közvetlen üzenetküldési rendszerrel és személyre szabható graffiti fallal. Kommunikálj, csevegj a Barátaiddal, valamint díszítsd fel és/vagy tedd tönkre mások üzenőfalát!"

Friends:

"A Rockstar Games Social Club célja mindig is a játékosok közelebb hozása volt, függetlenül attól, hogy melyik platformon játszák a játékainkat. A Rockstar Friend System rendszere lehetővé teszi, hogy minden Social Club tag saját barát-listát hozzon létre a következők alapján:

• Közvetlenül a Social Club-bal összekapcsolt platform barátlistája.
• A saját Social Club nickneved és/vagy konzol azonosítód (mint a Gamertag).

Miután elkészítetted a Friends listádat, a játékbeli statisztikáidat bárkivel összehasonlíthatod, és bárkivel beszélgethetsz a Message Wall-on keresztül. A jövőben még több Friends funkció lát napvilágot. A Friends System és a Message Wall 2009 áprilisában indul el."

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 29 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak