Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Social Club - Chinatown Wars flash játék hamarosan

Mielőtt még arra gondolnátok, hogy mostmár PC-n is élvezhetjük a legújabb Grand Theft Auto epizódot, fontos leszögezni, hogy csak egy újabb Social Club fícsörről van szó. Bizonyára ismeritek már a Rockstar Games Social Club rendszert, amely gyakorlatilag mégjobban kiszélesíti a Rockstar játékok nyújtotta lehetőségeket - különféle toplistákkal, statisztikákkal és egyéb online dolgokkal.

Akik gyakrabban látogatják a Social Club weboldalát, a Chinatown Wars szekción belül már felfigyelhettek egy érdekes teaser képre:

A DevelopMag.com megtudta, hogy a Social Club hamarosan egy újabb lehetőséggel bővül a GTA: Chinatown Wars terén, ami egy "Mr. Wong's Laundromat" nevű online, böngészőben játszható flash játék lenne. Ebben pénzmosás lesz a feladatunk, és az itt keresett pénz később átkerül a DS konzolunkra a Wi-Fi kapcsolat segítségével. Nos, kíváncsian várjuk ennek a funkciónak a kivitelezését is, de mint megszokhattuk, a Rockstar általában csillagosötös munkákat ad ki a kezéből.

Az előző hírünkhöz kapcsolódóan a hamarosan beinduló Message Wall és Friends ficsőrökről már néhány kisebb információt közzé tettek a Social Club-on is:

Message Wall:

"Bejelentjük a Rockstar Games Social Club egyedi, mind verbális, mind vizuális értelemben vett társalgási lehetőségét - közvetlen üzenetküldési rendszerrel és személyre szabható graffiti fallal. Kommunikálj, csevegj a Barátaiddal, valamint díszítsd fel és/vagy tedd tönkre mások üzenőfalát!"

Friends:

"A Rockstar Games Social Club célja mindig is a játékosok közelebb hozása volt, függetlenül attól, hogy melyik platformon játszák a játékainkat. A Rockstar Friend System rendszere lehetővé teszi, hogy minden Social Club tag saját barát-listát hozzon létre a következők alapján:

• Közvetlenül a Social Club-bal összekapcsolt platform barátlistája.
• A saját Social Club nickneved és/vagy konzol azonosítód (mint a Gamertag).

Miután elkészítetted a Friends listádat, a játékbeli statisztikáidat bárkivel összehasonlíthatod, és bárkivel beszélgethetsz a Message Wall-on keresztül. A jövőben még több Friends funkció lát napvilágot. A Friends System és a Message Wall 2009 áprilisában indul el."

2009.04.14 11:33  ▪ Forrás: DevelopMag.com  ▪ Írta: Ben Dover

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink