Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA CW - Frissítések a hivatalos weboldalon

Az utóbbi napokban szerkesztőségünk sajnálatos módon nem kísérte figyelemmel a legfrissebb GTA, a Chinatown Wars hivatalos weboldalát, így csak késve tudunk tájékoztatást adni az új tartalmakról. Az elmúlt pár napban ugyanis új háttérképek és multiplayer infók mellett néhány hasznos információ is felkerült a weboldalra, amelyek talán nem is számítanak újnak - így a játék megjelenése után -, de a Nintendo DS-sel nem rendelkező látogatóink számára talán érdekesek lehetnek.

Azt, hogy az új handheld GTA mennyire remek játék, szerintem nem kell bizonygatnom. Helyettem beszéljen az a rengeteg, nevesebb portálok által felállított teszt és értékelés, amelyek nagy része MAXIMÁLIS pontszámmal jutalmazta a Rockstar Leeds legújabb üdvöskéjét. Éppen ezért az egyik legnagyobb, videójáték-értékelő és információs portál, a MetaCritic.com a "valaha volt legmagasabb pontszámmal értékelt DS játéknak" nevezte a Chinatown Wars-t. A sok előzetes közül példának itt van néhány sor a GamesRadar.com tesztjéből:

"Egy olyan rendszeren, amelyet jelenleg a simek és a cuki állatkák uralnak, a GRAND THEFT AUTO: CHINATOWN WARS ELHOZTA AZT A JÁTÉKÉLMÉNYT, AMELYRE MINDEN HARDCORE JÁTÉKOS VÁGYOTT... a hordozható port megállja a helyét Liberty City lenyűgözően egyedi világában, miközben teljesen kihasználja a platformja képességeit. A felszínes minijátékok és az SNES korból ismert RPG-k fejlesztői szégyellhetik magukat, hogy a Rockstar Leeds mit képes kihozni egy élettartama végén járó konzolból. Uraim, itt az ideje visszakönyörögni a barátnőktől a DS-t."

Végül, de nem utolsó sorban frissült a Multiplayer szekció 5 új képpel és új infókkal a Wi-Fi többjátékos mókát illetően, a People szekció egy új karakterrel, Lester Leroc-kal bővült, valamint 3 új háttérkép tölthető le számos méretben és formátumban.

LINK: Hivatalos weboldal

2009.04.14 21:09 ▪ Írta: Ben Dover

Rebuska
Offline
2009. 04. 14. 21:32
Még egy ok hogy megvegyem a játékot

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink