Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA CW - Frissítések a hivatalos weboldalon

2009.04.14 21:09  |  Írta: Ben Dover

Az utóbbi napokban szerkesztőségünk sajnálatos módon nem kísérte figyelemmel a legfrissebb GTA, a Chinatown Wars hivatalos weboldalát, így csak késve tudunk tájékoztatást adni az új tartalmakról. Az elmúlt pár napban ugyanis új háttérképek és multiplayer infók mellett néhány hasznos információ is felkerült a weboldalra, amelyek talán nem is számítanak újnak - így a játék megjelenése után -, de a Nintendo DS-sel nem rendelkező látogatóink számára talán érdekesek lehetnek.

Azt, hogy az új handheld GTA mennyire remek játék, szerintem nem kell bizonygatnom. Helyettem beszéljen az a rengeteg, nevesebb portálok által felállított teszt és értékelés, amelyek nagy része MAXIMÁLIS pontszámmal jutalmazta a Rockstar Leeds legújabb üdvöskéjét. Éppen ezért az egyik legnagyobb, videójáték-értékelő és információs portál, a MetaCritic.com a "valaha volt legmagasabb pontszámmal értékelt DS játéknak" nevezte a Chinatown Wars-t. A sok előzetes közül példának itt van néhány sor a GamesRadar.com tesztjéből:

"Egy olyan rendszeren, amelyet jelenleg a simek és a cuki állatkák uralnak, a GRAND THEFT AUTO: CHINATOWN WARS ELHOZTA AZT A JÁTÉKÉLMÉNYT, AMELYRE MINDEN HARDCORE JÁTÉKOS VÁGYOTT... a hordozható port megállja a helyét Liberty City lenyűgözően egyedi világában, miközben teljesen kihasználja a platformja képességeit. A felszínes minijátékok és az SNES korból ismert RPG-k fejlesztői szégyellhetik magukat, hogy a Rockstar Leeds mit képes kihozni egy élettartama végén járó konzolból. Uraim, itt az ideje visszakönyörögni a barátnőktől a DS-t."

Végül, de nem utolsó sorban frissült a Multiplayer szekció 5 új képpel és új infókkal a Wi-Fi többjátékos mókát illetően, a People szekció egy új karakterrel, Lester Leroc-kal bővült, valamint 3 új háttérkép tölthető le számos méretben és formátumban.

LINK: Hivatalos weboldal

Rebuska

Offline
2009. 04. 14. 21:32
Még egy ok hogy megvegyem a játékot

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 48 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak