Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA CW - Kevés eladott példány

2009.04.19 12:13  |  Írta: Shotgun

Amikor egy új GTA epizódról beszélünk, joggal állíthatom, hogy a játékosok többsége egy hihetetlen nagy sikereket arató produktumot képzel maga elé, mely nem csupán szórakoztató szoftverként, de eladott példányszámokat tekintve is megállja a helyét, vagy éppen hihetetlen jól teljesít. Nos, ezúttal sajnos ez nem így történt – egyelőre -, ám a Take-Two és a Rockstar Games gárdája ettől eltekintve pozitív jövőt jósol legújabb közös üdvöskéjüknek…

Különböző forrásokból kiderült ugyanis, hogy a Nintendo kézi konzoljára exkluzívként kiadott cím nem igazán teljesített az elvártaknak megfelelően. Sőt, talán azt is mondhatjuk, hogy a legpesszimistább előrejelzéseket is alulmúlta a játék, eladásokat tekintve.

Márciusban ugyanis az összes legális úton gazdára talált Chinatown Wars nem haladta meg a 82.000-res darabszámot, csaknem hárommilliós bevételt generálva. A Rockstar azon üzleti fogása tehát, hogy ez a rész csak és kizárólag a Nintendo legkapósabb hordozható berendezésére került kiadásra, talán még hátrány is lehet, az amúgy sokak által kedvelt játéknak.

Hogy hogyan is sikerült ilyen rosszra az indulás? Senki sem tudja pontosan. Az viszont biztos, hogy a megjelenés előtti marketing megfelelő volt, hiszen a Grand Theft Auto IV fejlesztési időszakánál vélt fogásokat is viszont láthattuk az elmúlt pár hónapban. A GameSpot pár szó erejéig azonban elkapott egy képviselőt a játék fejlesztőjétől, aki azt állítja, hogy határozottak a játék jövőbeni sikerességét tekintve és biztosak abban is, hogy az még nagyon sok eladott példányszámmal rendelkezik majd.

Talán ez lesz a legelső olyan Grand Theft Auto, mely akármennyire is próbált merész irányokba eljutni, valahogy mégis megbukni látszik?

alexander1995

Offline
2009. 04. 19. 12:21
Sztem nem fog megbukni, csak épp később indul meg az eladása. Az felsőbb korosztálynak szánt játékok még csak most próbálnak betörni a Nintendo piacáára. Ha a Rockstar tényleg biztosra akar menni kiad még1 DS exluzív részt. Akkor már biztos vinni fogják mint a cukrot.
Athlon

Offline
2009. 04. 19. 12:57
Hát igen akik DS-t vettek azok nem elsősorban az ilyen típusú játékokkal játszanak, az emberek meg egy részért nem feltétlenül vesznek DS-t. Tényleg még 1 rész kéne.


Offline
2009. 04. 19. 14:30
én ahogy láttam, mindig benne volt az első 5-ben az eladási listákon, MO-n is a 2. legjobban fogyó DS játék...
Leone

Offline
2009. 04. 19. 15:58
Utólag VISALI kolléga értesített, hogy az NPD listája szerint benne van a TOP 5 játék listájában is. Mivel a GameSpot volt a forrás, én is elrontottam a hírt Javítom.
zsolt

Offline
2009. 04. 20. 22:16
Mivel a többségnek DS-t is kellene venni hogy tudjon játszani ezzel az EGY játékkal. Mert ugye tudjuk hogy CW-n kívűl mivel lehet játszani egy DS-en....
ricardo007

Offline
2009. 04. 22. 19:28
úgy őszintén mit vártak ezek a barmok? DS-re csinálnak gamet? inkább valami normálisan törték volna a buksijukat pl.: Manhunt 3 vagy Bully 2 mind1ik nagysikerű game lenne hisz az előző rész is az volt
Leone

Offline
2009. 04. 22. 23:21
Hát a Bully PC-s verziója egy okádék volt, de ízlések és pofonok
ricardo007

Offline
2009. 04. 23. 16:58
sztem nem volt az olyan rossz csak én nem vagyok olyan igényes sztem élvezets volt a Bully pc-s verziója anniy volt a gond hogy kicsit késtek vele

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 16 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak