Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Elemző: Akár két új GTA a közeljövőben

A Kaufman Bros. Equity Research egyik munkatársa, az elemző Todd Mitchell egy, a Gamesindustry.biz-nek adott nyilatkozatában azt állítja, hogy a Grand Theft Auto IV-hez tartozó két letölthető tartalom, a The Lost and Damned és a The Ballad of Gay Tony után újabb két DLC láthat napvilágot akár mindkét nextgen konzolra is.

Habár kissé irreálisnak tűnik a kijelentés, bízzunk benne, hogy Mitchell nem téved. Emellett hozzátette, hogy egy új PS2-re érkező GTA rész sem kizárt, illetve hogy a GTA V feltehetően 2011 üzleti évében kerül kiadásra:

"Személy szerint két újabb letölthető tartalomra számítok a GTA IV-hez (...) Számításaink közt szerepel a Bioshock 2 magas számú eladásai, valamint két új "top" cím megjelenése mind a Rockstar Games-től (Red Dead Redemption, Agent), mind a 2K Games-től (Mafia II, TBD), egy esetleges GTA rész PS2-re, a GTA: Chinatown Wars PSP változatának nagy sikere, illetve új DLC az Xbox 360 és a PS3 számára."

Mi örülnénk a legjobban, ha Mitchellnek igaza lenne, de azért ne alapozzatok egy elemző állításaira.

2009.07.03 20:36  ▪ Forrás: GamesIndustry.biz  ▪ Írta: Ben Dover

linda
Offline
2009. 07. 03. 21:15
Szép jó estét! Szerintem nem GTA V ként kéne emlegetni, mert számot csak akkor váltanak ha valami nagy újítás van, nem? Mint GTA 2 és GTA 3 között. De jöhet tőlem bármilyen néven csak jöjjön.

danimo
Offline
2009. 07. 03. 21:21
"új DLC az Xbox 360 és a PS3 számára." Hát hajrá..

StanDoFF
Offline
2009. 07. 03. 23:11
Ha ezt tudtam volna, nem adom el a PS2-met.

RedDragon
Offline
2009. 07. 04. 01:11
Hát bevallom először majdnem bőgőgörcsöt kaptam, hogy PC-nuku, de aztán töbszöri elolvasás és átgondolás után arra jutottam, hogy eléggé valószinűtlen Todd Mitchell elemző úr állítása. Ha tényleg szó szerinti az idézés akkor Todd bácsi elemzőként "számol" a részekkel vagyis ezt csak az ő agyszüleménye, amit nem nagyon lehet bizonyítani . És továbbá az új DLC-ék miről szólnának( írek,maffia ) és az eddigi exkluzivitással mi van? (Am úgy tom, hogy a IV DLC-ék exkluzivitása miatt lessz csak PS3 exkluzív a "majdnem GTA" Agent. GTA V 2011-ben, ha addig Todd szerit 5 GTA-nak kéne megjelenni nem is beszélve a nem GTA család sarjairól? PS2-ő vmikor vszinű lehet mivel a konzol GTA-hű.

Én erre a véleményre jutottam, de remélem, hogy mindenki megkapja azt a GTA-at amit a konzoljára szeretne.
( PC, PC, PC, PC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Hannibal
Offline
2009. 07. 04. 12:14
Meg amúgy a GTA I-et is tervezik kiadni Xboxra... Ugyanmár, ne röhögtessenek, én papírok nélkül valóságközelibb megállapításokat tudok összehozni. Az egyetlen innen amiben tényleg van ráció, az egy 2011-es (esetleg 2010-es?) új GTA (előbb-utóbb) mindhárom platformra.

Athlon
Offline
2009. 07. 04. 12:25
PS2? OMG akkor PSP-re is jöjjön ki, de szerintem ez a legvalószínűtlenebb, egy DLC ami mind3 platformra kijön az szerintem is elég valószínű, a GTA V-t meg lassan be kéne jelenteni ha télleg 2011-ben jön ki.

zoli
Offline
2009. 07. 04. 14:08
Nevetséges. Utálom ezeket az excluzív konzol baromságokat. Nincs pénzem konzolra, akinek meg van annak még jobb? Amúgy is utálom ezeket a DLC-ket.

Amúgy a következő GTA valószínüleg Vice City feldolgozása lesz, de van rá kissebb esély, hogy valami teljesen új. És a korábbiakra tekintve, kizártnak tartom, hogy 2010-ben jönne az új GTA, 2011 vagy 2012 sokkal valószínübb szerintem is.

madness
Offline
2009. 07. 04. 18:47
PS2-re max a CW lessz átportolva ......ez a külön rész egyenlőre sztem hülyeség még meg se jelentek a psp CW, TBOGT, Agent, Red Dead Redeption és még lessz külön rész PS2-re? ( max 2013-ban vagy később) +ennyi game mellett meg 2010-11-ben kész lessz a kövi nagy rész? Hát nem vszinű.( R* is azt mondta minimum 2012-ben/től számoljunk a kövi nagy résszel ) [ Én San Andreas-ra gondolok feldolgozva vagy eredeti állapotában erre enged következtetni a GTA4-ben lévő utalások/easter eggek: LS reptéri autóverseny-LV-i pókerverseny TV reklámok -|| Eredeti SA-ból ||- LC-SA repülőjegy, OG Loc CD, CJ gyilkosság stb....]
A DLC-éknél meg mindegy hogy lessz-e új csak vagy a TBOGT, TLAD vagy az új kettő jelenjen meg PC,PS3-ra!

lesliebuz1977
Offline
2009. 07. 04. 22:08
madness: A Rockstarnak 10 stúdiója van...Amúgy szerintebb inkább Miami lesz feldolgozva, mer a R* is jól tudja, hogy mennyire szeretik Vice City-t az emberek. ;-)


Offline
2009. 07. 04. 22:20
Én mind 2 nagyon szeretem (VC, SA) tökmind1 melyik, de jöhetne már vmeikkel egy új rész LC-t kicsit már unom

madness
Offline
2009. 07. 04. 23:30
Hát az érdekes lenne ha a következő fő részt az R Vancuver vagy R New England csinlná a fő részeket főleg a Nort csinálja de lényegtelen, jövőre vagy 2011-re nem tudnának összedobni egy részt. Hoarnak meg igaza jöjjön majd ki valami.

MateL
Offline
2009. 07. 04. 23:58
De telhetetlenek vagytok... Fél éve jött ki PC-re a GTA IV (előtte meg az volt a gond hogy kijön-e PC-re), februárban jött a Lost and Damned, majd márciusban a Chinatown Wars (minden idők legjobb DS játéka), amit be is jelentettek - sokak örömére - PSP rendszerre, valamint készülőben a The Ballad of Gay Tony DLC is. Továbbá kiadták az LCS/VCS PS2-es bundle-t és a GTA Trilogy-t PC-re (III/VC/SA), ráadásul a két DLC-ből is lesz bundle, Episodes from Liberty City címmel. És ezek csak a GTA-k, amin a Rockstar Games az utóbbi időben (és most) foglalkozik. És azon spekuláltok hogy mikor jön már ki a GTA V, illetve milyen konzolon lenne jó új GTA? Azért a Rockstar munkatársai is emberek, nem pedig über-megszállott-geekek akiknek életük sincs.

DT-boy
Offline
2009. 07. 05. 10:33
Ez az elemző nagyon hiteles

RedDragon
Offline
2009. 07. 05. 13:46
Hehe, más oldalakon gyakran úgy van ez a hír, hogy kapott utalásokat/jeleket Todd bácsi, szinte tuti 2011 GTA5 ( sztem bisztos nem számos lessz) PS2-re a CW lessz átportolva, két új DLC pc-és PS3-mas is lessz.

Killbiil, Kowi : Tökmindegy melyik város lessz még úgyis jó soká jelenik meg (sokan csak azért VC pártiak mert a GTA3-mas idővonalban LC, VC, SA sorrend volt. )

Gege: Szerintem természetes hogy az ilyen híreken így csámcsogunk,kiforgatjuk a szavakat,álmodozunk meg képzelődünk.

Hannibal
Offline
2009. 07. 05. 14:09
hannibal írta:
sokan csak azért VC pártiak mert a GTA3-mas idővonalban LC, VC, SA sorrend volt
Ez nem igaz, a VC hangulata sokkal több embernek bejött, ennyi az indok.

Leone
Offline
2009. 07. 05. 14:50
Alátámasztom.

Brown
Offline
2009. 07. 05. 16:00
Ideje beszerezni egy xboxot... Addig még ki adhatnának valamit pc-re

lesliebuz1977
Offline
2009. 07. 05. 19:09
MateL: Nem, mi nem vagyunk telhetetlenek, csak mi PC-sek kaptunk egy irtó szarul optimalizált portot, hogy Shotgun szavaival éljek egy masnival átkötözött szart kaptunk GTA IV for PC néven, de mást nem, az egy dolog, hogy Xbox-ra jönnek a DLC-k, de ilyen konzol nem sok embernek van közölünk főleg nem a Nintendo és Sony féle kézikonzol. A többi meg nem egy nagy újítás.

MateL
Offline
2009. 07. 05. 20:47
lesliebuz1977: Játszani akarsz? Követni akarod mindenképpen a legújabb trendeket, beleértve a legjobb játékokat is? Akkor vállald az ezzel járó dolgokat, vegyél egy (vagy több) konzolt, vagy egy csúcskategóriás gamer PC-t (ami elég drága mulatság lesz, de te akarsz játszani, a PC-n...), valamint vedd meg a kívánt játékot. Ha már a szórakozás megvalósításával irreális problémáid vannak (mért így csinálták, mért nem úgy csinálták, stb.), akkor miről beszélünk? Persze, az end-júzer könnyen beszélhet, mert ő tudja, neki mi lenne a legjobb, csak az nem biztos hogy mindenkinek megéri és mindenki úgy gondolja.

A GTA IV PC változata körüli "deszarlettaportolás" vitákkal kapcsolatban pedig:
Az első változat valóban szarul sikeredett (bizonyára a fejlesztés során fellépő hibák és/vagy sietség miatt). Azonban ha például Crysis-szal akarsz játszani, akkor nem olyan gépet veszel, amilyet írnak a doboz hátulján "minimum system requirements" szöveg alatt, hanem izmos vasat, ami bírja. Így van ez minden mai játékkal és a GTA IV-gyel is, tehát a felháborodásnak ez a része letudva. Ha tehát olyan őrült és kulák vagy, hogy márpedig élvezhetően akarsz egy mai játékkal (jelen esetben a GTA IV-gyel) játszani személyi számítógépen (amelynek elsődleges célja nem ez [lett volna], ám idővel egyre inkább a gaming veszi át a szerepet), akkor meg kell venned egy jó erős gamer PC-t. Erre ha már felteszed a legfrissebb drivereket, illetve a jelenlegi 1.0.4.0 verziószámú patchet, akkor már rögtön nem olyan szar a portolás...

(basszameg túl hosszú lett a komment, és a másik fele már nem fért bele, és két kommentet meg nem írhatok egymás után xD valaki írjon már egy üres vagy vmilyen kommentet plz)

linda
Offline
2009. 07. 05. 21:23
Én a GTA IV-nek úgy is örvendtem ahogy ki jött. Csak érted írtam Gege. De amúgy tényleg elfogadtam ahogy vanű, csak játszani akartam vele.

MateL
Offline
2009. 07. 05. 21:35
(Nah itt a folytatás, bocsi)

És tessék megszokni, nagyjából három mamutcég uralja jelenleg a videójáték (és ezzel együtt gyakorlatilag a szórakoztató) ipart, melyek nevei: Microsoft, Sony és Nintendo. Mondanom sem kell hogy mindent a pénz mozgat - és ez a mondat mindent megmagyaráz.

Eladási számokról nem tudok nyilatkozni sajnos, de tény, hogy azért Xbox 360-ból és PSP-ből elég sok kelt el (arányosan viszonyítva) Magyarországon (ha más nem, kapásból vagy 30 olyan ismerősömről tudok, aki rendelkezik valamelyikkel). Tény az is, hogy Nintendo DS-t kevesen vesznek - nyilván azért mert nem hülyék hogy fizessenek 30-50 ezer forintot, majd még átlag 8-8 ezer forintot játékonként, mikor ráadásul van ingyenesen letölthető - némi guglizást igénylő - emulátor, és számos, NDS release-eket tömörítő weboldal.

Ez lett volna "rövid" véleményem, aki esetleg volt olyan állat hogy végigolvassa, nyugodtan válaszolhat rá

RedDragon
Offline
2009. 07. 05. 23:31
Emperror: Nem azt mondtam, hogy mindenki vagy majdnem mindenki ezért akarja VC-ét csak, hogy vannak ilyenek (PL: Az én imerős köröm közt is sok ilyen van)

Gege: Igazad van, sajnos ez a kőkemény valóság. Sajnos vannak olyanok akik nem engedhetnek meg maguknak egy vagy több konzolt esetleg egy erős gépet és amikor jönnek a jobbnál jobb game-ek ennek a rétegnek nagyon fáj ezt a tényt elfoogadni[a PC sokszor sajnálatos felejtése is ide sorolható] és megemészteni.(Én is köztük voltam/vagyok ) Amikor az embernek "csorog a nyála" valami után, de elérhetetlen, persze hogy álltalában az ilyen dolgokban keressük a hibát hogy: optimalizálatlan, csak xbox-re jelent meg stb..... Az meg már más téma hogy a cégek hogyan hajtják uralmuk alá a világot meg minden embernek más-más a véleménye/gondolkodásmódja ezért nincs mindenki egy frekvenciára hangolva és találni kell egy közöset.......................
Csak azt tudom mondani még hogy meg kell tanulni ebben a napról-napra, jétről-hétre,hónapról-hónapra,évről-évre "frissülű verziószámú" világban élni majd elfogadni, ha nehéz is.

lesliebuz1977
Offline
2009. 07. 06. 10:55
Ez nem kifogás, hogy szarul lett optimalizálva hanem tény, mert nem hinném, hogy optimalizálásnak nevezhető az ha egy 3,2-es quad/gtx260-nal van, hogy lemegy 30 FPS alá a játék, ilyet a Crysis nem csinál pedig processzor ott is kell mivel minden mozdítható...

ymhotep
Offline
2009. 07. 06. 13:29
GTA-helyszín ügyben elég löttyedt a Rockstar fantáziája, de a Max Payne 3-at képes volt rögtön Brazília közepére helyezni. (Hozzáteszem, ez nem feltétlenül volt rossz döntés)

danimo
Offline
2009. 07. 07. 14:39
Nem tudom ki hogy van vele, én még ma is tolom SA-t PC-n (xy alkalommal, nem először), IV-et pedig PS-en (ez a sok rövidítés), és valahogy nem érdekel GTA V vagy bármi "leszármazottja" mikor jön, mert vagy lesz, vagy nem, az időt előretekerni senki sem tudja, és ez nyugtat meg, mert tudom hogy más is ugyanúgy rágódik rajta, egyszóval nem foglalkoztat [bár ez elég ellentmondásosnak tűnik, amit most írtam, lol]. Élvezem még ma is minden részét a GTA-nak, nekem ez a lényeg
remélem túlsok értelmetlen dolgot nem írtam

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink