Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Social Club - Jams Contest

2009.07.11 11:48  |  Írta: Ben Dover

A Grand Theft Auto IV-et PC-n használók bizonyára ismerik a Rockstar Games Social Club rendszert, amelyen már a megnyitása óta több versenyt és nyereményjátékot hirdettek meg. Amióta megnyílt a Social Club TV, a játékban lévő Video Editorral nem csupán a magunk vagy mások szórakoztatására készíthetünk videókat, hanem be is nevezhetünk azokkal egy adott pályázaton.

Most is egy hasonló pályázat került kiírásra a Social Club weboldalán, amely a Jams Music Video Contest nevet viseli. Nevezni a következő országokból lehet: USA, Ausztrália, Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Luxembourg, Hollandia, Új-Zéland, Spanyolország, Svédország, Svájc, Egyesült Királyság és Ír Köztársaság. Sajnos, mint a legtöbb hasonló versenynél, Magyarországról nem lehet nevezni, mivel nem küldik ide ki a nyereményt, de azért úgy gondoltuk, hogy érdemes róla írni.

A feladat tehát az, hogy a beépített Video Editorral készíts egy zenei videóklipet a játékban fellelhető 98 zeneszám valamelyikével. A kreálmányok a következő kritériák alapján kerülnek díjazásra: a videó eredetisége és kreativitása, a vágás, a téma felhasználása és a Social Club TV felhasználók értékelése. A legjobb videó készítője Rockstar névvel ellátott Logitech PC kiegészítőket nyerhet, például kiváló minőségű hangszórókat, billentyűzetet, és sok mást...

Ha esetleg olyan államból olvasod a GTAPlace-t, ahonnan lehet nevezni, videódat 2009. július 10 és július 31 között töltsd fel a Social Club TV-re, és ne felejtsd el címkének megadni, hogy "music-video-contest". A Social Club Jams Contest csatornán megnézheted az eddig nevezett videókat. Részletek a nyereményjátékról itt.

Tégla

Offline
2009. 07. 11. 13:51
Azért a Rockstar gondolhatna erre az országra is ! Már az EA játékai is nagyrészt magyar felirattal jelennek meg a Rockstar meg egy rohadt nyereményt nem képes ideküldeni.
jana4

Offline
2009. 07. 11. 13:54
Tégla: Az EA sem ingyen csinálja
Tégla

Offline
2009. 07. 11. 20:30
Mundjuk ez igaz . De mien jó lenne már egy eredetileg magyar feliratú gta...
KRUCEAS

Offline
2009. 07. 11. 22:29
Ilyen versenyt a GTAPLACE-en is lehetne csinálni. Nem feltétlen nyereményekért. (csak tipp)
madness

Offline
2009. 07. 12. 10:19
Gabi86: Ez egy nagyon jó ötlet.............
ff61gmaze

Offline
2009. 07. 12. 22:50
Dr. Feco: szerintem nem lenne jó...gondolj bele a magyarok minden elszarnak....már bocsánat, de úgy fordítanának, hogy: A franc rúgja meg ezt a kutya autót...ami eredetileg lehet h igy szólna: az isten bassza meg ezt az elkúrt autót....szal inkább várok egy "kalóz" fordításra....ők legalább kifejezik magukat keményen
MateL

Offline
2009. 07. 13. 13:05
ff61gmaze: Te még nem játszottál akkor Crysis-szal vagy egyéb magyar EA-s játékkal. Sims-be tényleg ne keresd a káromkodást.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 21 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak