Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Rockstar Warehouse - Episodes from Liberty city

2009.07.22 20:39  |  Írta: VISALI  |  Forrás: Fórum

Egyik legrégebbi felhasználónk, névszerint A12 egy érdekességre hívta fel az oldalközösség figyelmét, amiről úgy véltük a főoldalon is publikálunk kellene egy hírt. A Rockstar Games saját webáruházán, a Rockstar Warehouse-on keresztül már előrendelhető a két Xbox 360 exkluzív Grand Theft Auto IV DLC-t tartalmazó "Episodes from Liberty city" névre keresztelt speciális csomag.

Természetesen csakúgy, mint az összes többi megrendelhető játék esetében itt is mellékeltek egy a kínálatot ábrázoló képet, amelyen a - talán ideiglenes - boxart látható. Ennek kinézete hasonló stílusban lett megoldva, mint korábban az alap játék - a GTA IV - esetében közzétett ideiglenes boxart, tehát egy fekete alapon a játék logója látható, alul bal oldalt egy ESRB által megkövetelt RP embélma - ez azt jelzi, hogy a játék még besorolás alatt van -, jobb oldalt a Rockstar Games logója, felül pedig a két epizodikus tartalom nevét is feltüntették - The Lost and Damned és The Ballad of Gay Tony. Az ár a fejlesztők által korábban is ismertetett összeg, vagyis 39,99$.

 GTA

Ne feledkezzünk meg róla, hogy a weboldalról Magyarországra is, ill. azokba az államokba is leszállítják a rendelést, ahol nagyobb számban élnek külföldi magyarok - Szlovákia, Románia, Ausztria, Szerbia (Yugoslvia néven) -, tehát mi, magyarok is élhetünk az előrendelés lehetőségével. Egy (nagyon) régebbi hírünknél megemlítettük, hogy tervezünk a Rockstar Warehouse szolgáltatásaial kapcsolatban információkat, valamint a rendeléssel kapcsolatban segédlet cikkeket publikálni oldalunkon. Természetesen erről nem feledkeztünk meg, és ha újra teljes lesz GTAPlace.hu ezzel az ötlettel is foglalkozunk majd.

MateL

Offline
2009. 07. 22. 21:06
Gyönyörű a boxart xD Igaz még csak temporary
hunmike94

Offline
2009. 07. 22. 22:13
Áh szuper és akkor ez egy DVD vagy DL.DVD lesz?
RedDragon

Offline
2009. 07. 22. 23:14
Nagyon jó a kép..... Az elkövetkező 7 évben jó lenne majd beszerválni egy 360-ost....
Cak isten verjen meg R* valami képet vagy infót kapjunk már a two epizódról!
DT-boy

Offline
2009. 07. 23. 09:12
Már nem azért de Ukrajna kimaradt.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 49 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak