Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Rockstar Warehouse - Episodes from Liberty city

Egyik legrégebbi felhasználónk, névszerint A12 egy érdekességre hívta fel az oldalközösség figyelmét, amiről úgy véltük a főoldalon is publikálunk kellene egy hírt. A Rockstar Games saját webáruházán, a Rockstar Warehouse-on keresztül már előrendelhető a két Xbox 360 exkluzív Grand Theft Auto IV DLC-t tartalmazó "Episodes from Liberty city" névre keresztelt speciális csomag.

Természetesen csakúgy, mint az összes többi megrendelhető játék esetében itt is mellékeltek egy a kínálatot ábrázoló képet, amelyen a - talán ideiglenes - boxart látható. Ennek kinézete hasonló stílusban lett megoldva, mint korábban az alap játék - a GTA IV - esetében közzétett ideiglenes boxart, tehát egy fekete alapon a játék logója látható, alul bal oldalt egy ESRB által megkövetelt RP embélma - ez azt jelzi, hogy a játék még besorolás alatt van -, jobb oldalt a Rockstar Games logója, felül pedig a két epizodikus tartalom nevét is feltüntették - The Lost and Damned és The Ballad of Gay Tony. Az ár a fejlesztők által korábban is ismertetett összeg, vagyis 39,99$.

 GTA

Ne feledkezzünk meg róla, hogy a weboldalról Magyarországra is, ill. azokba az államokba is leszállítják a rendelést, ahol nagyobb számban élnek külföldi magyarok - Szlovákia, Románia, Ausztria, Szerbia (Yugoslvia néven) -, tehát mi, magyarok is élhetünk az előrendelés lehetőségével. Egy (nagyon) régebbi hírünknél megemlítettük, hogy tervezünk a Rockstar Warehouse szolgáltatásaial kapcsolatban információkat, valamint a rendeléssel kapcsolatban segédlet cikkeket publikálni oldalunkon. Természetesen erről nem feledkeztünk meg, és ha újra teljes lesz GTAPlace.hu ezzel az ötlettel is foglalkozunk majd.

2009.07.22 20:39  ▪ Forrás: Fórum  ▪ Írta: VISALI

MateL
Offline
2009. 07. 22. 21:06
Gyönyörű a boxart xD Igaz még csak temporary

hunmike94
Offline
2009. 07. 22. 22:13
Áh szuper és akkor ez egy DVD vagy DL.DVD lesz?

RedDragon
Offline
2009. 07. 22. 23:14
Nagyon jó a kép..... Az elkövetkező 7 évben jó lenne majd beszerválni egy 360-ost....
Cak isten verjen meg R* valami képet vagy infót kapjunk már a two epizódról!

DT-boy
Offline
2009. 07. 23. 09:12
Már nem azért de Ukrajna kimaradt.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink