Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA IV - Magyarországi eladások a második negyedévben

2009.07.24 16:49  |  Írta: VISALI  |  Forrás: GameStar Online

Már nagyon régen adtunk hírt arról, hogy a boltok polcain sorakozó Grand Theft Auto IV példányok mennyire is igyekeztek az elmúlt időszakban gazdára találni, ezért bár kicsit megkésve, de ismét beszámolunk arról, hogyan is szerepelt a játék a videojáték toplistákon az elmúlt időszakban.

Ezúttal is a hazai GameStar internetes oldalán - továbbiakban GSO - bukkantam rá egy ilyen összegzésre, de ezúttal nem egy egy hétre vonatkozó listáról van szó, hanem a komplett második negyedév eladásairól, tehát az áprilisi, májusi és a júniusi adatok összesítése. Ilyen kaliberű toplistáról a GSO most számolt be először. Hogy mennyire is volt kelendő a GTA IV ebben az időszakban?

A személyi számítógépekre portolt verzió került a "legrosszabb" pozícióba a három közül. A legrosszabb szót szándékosan tettem idézőjelbe, hisz az ötödik helyezés egy ilyen rengeteg játékot magábafoglaló, hosszabb időt figyelembe vevő toplistán nagyon is szép helyezés. A konzolos változatok ennél jobban szerepeltek, a PlayStation 3-as és az Xbox 360-as verzió is dobogós lett. Előbbi a harmadik, utóbbi a második helyen feszít a felsorolásban.

watanabe

Offline
2009. 07. 24. 20:09
Mindenki szidja a PC-s verziót, hogy milyen rossz,de szerintem inkább örülni kéne, hogy egyáltalán átportolták...
linda

Offline
2009. 07. 24. 20:18
Egyet értek. Most már telyesen meglehet elégedni vele. Én már mikor kijött elégedett voltam.
zoli

Offline
2009. 07. 24. 20:22
Ennek nem kell örülni, hülyék lettek volna ekkora lovéról lemondani, az át portolás gyakorlatilag fillérekért meg van, ahoz képest amennyit vele keresnek, de egy rosszul portolt játékkal kevesebb a profit. Ha, egy GeForce 8800 GT-vel és 2.5 Ghz-s Procival és 1,5 Gb rammal MAXON menne a játék akkor elhiszed, hogy háromszor...nem is...ÖTSZÖR többen megvették volna. Én sem vettem meg, mert a Videó karira meg az Alaplapra meg a Ram-ra elment minden pénzem amit karácsonykor, születésnapkor, húsvétkor és a névnapomkor összegyűjtöttem, és így is csak közepes grafon megy. MI EZ HA NEM SZARUL PORTOLT JÁTÉK?!?!?! Az ugyan abban az évben kijött más játékok, mint a NFS Undercover (ami szintén egy szarul portolt játék) és a Call Of Duty World At War maxon mennek nekem [PONT]
Rebuska

Offline
2009. 07. 24. 20:35
Az nem azt jelenti hogy szarul portolt csak egy ilyen nagy kaliberű játéknál kell a jó gép!
zoli

Offline
2009. 07. 24. 20:48
Én nem vitatkozom, a szakértők szerint is szarul portolt, meg lehetett volna oldani alacsonyabb rendszerkövetelménnyel is. Ha a következő GTA maradna ezen a grafikai szinten (legyen az most bármi, Vice City, vagy San Andreas stb..) és javítanának, kicsit a követelményeken, hogy a középosztály is max grafon játszhasson, ÖTSZÖR annyi PC fogyna belőle mint a GTA IV-ből.
MateL

Offline
2009. 07. 24. 22:28
zoli: Én is épp ezért várok egy pár évet a teljes játékélményért Nálam mondjuk úgy volt h gépre nem költöttem, de megvettem a játékot. Igaz, abszolút minimumon 30 átlag fps, de sebaj
zoli

Offline
2009. 07. 26. 10:32
Nekem baj, nem adok ki olyasmire pénzt amit aztán nem fogok tudni élvezhetően játszani. Majd várok, egyszer úgy is leárazzák. Majd 2000-3000 Forintért megveszem, és akkor már jól is fogom tudni futattni.

Mindegy, tegnap este írtam egy terjedelmes vélekedést, cikket, ki aminek akarja. Szeretném ha elmondanátok a véleményeteket róla. A téma a következő GTA:
http://www.gtaplace.hu/fo....php?f=30&t=391

Várom a kommenteket

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 23 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak