Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA CW - PSP megjelenési dátum!

A Rockstar Games még júniusban bejelentette, hogy a minden idők legjobb DS játékát, a Rockstar Leeds által fejlesztett Grand Theft Auto: Chinatown Wars-t átportolják PlayStation Portable [PSP] konzolokra is. Az PSP-s változat vadonat új küldetésekkel, widescreen felbontással és továbbfejlesztett animáció- és fényeffektekkel kerül kiadásra.

Most azonban kiderült a tervezett megjelenési dátum is. A Rockstar Games saját Twitter azonosítóján hozta nyilvánosságra a dátumot, amely kilenc nappal a GTA: The Ballad of Gay Tony előtt esedékes, azaz

2009. október 20.

Emellett azt is elárulták, hogy nem is olyan soká megkapjuk az első képernyőképeket és információkat a PSP-s részről. A PSP Go október 1-jei megjelenésének köszönhetően a GTA: Chinatown Wars egyaránt megvásárolható lesz UMD lemezen, illetve letölthető lesz a PlayStation Network [PSN] rendszerről is.

Nagy információdömpingnek nézünk elébe, tehát maradjatok velünk továbbra is! :)

UPDATE: Utólag kiderült, hogy az október 20-ai megjelenési dátum az Észak-Amerikai régióra vonatkozik. Az egyik Twitter felhasználó, "Rafioso" kérdésére a Rockstar Games elárulta, hogy Európában 2009. október 23-án kerül a boltok polcaira, illetve a PSN adatbázisába a GTA: Chinatown Wars PSP portja!
2009.08.26 13:44 ▪ Írta: Ben Dover

Athlon
Offline
2009. 08. 26. 14:56
Nahát a R*-nál a Coming Soon nem annyira közeli, de várjuk az info-kat

MateL
Offline
2009. 08. 26. 15:31
Athlon: Szerintem csak mi várjuk már annyira, hogy hosszúnak tűnik az idő Nembaj, mindjárt kezdődik a suli, mindenki el lesz foglalva, és majd jönnek az infók is

Rebuska
Offline
2009. 08. 26. 15:35
MateL: Kösz h eszembe jutattad.

Athlon
Offline
2009. 08. 26. 16:03
MateL: "Sajnos" már fősulis vagyok ugyhogy sokkal több lesz a szabadidőm, így már iskolaidőben is minden hosszabbnak fog tűnni, de szerintem még ezen a héten kapunk valami info-t az egyikről.

Bence (Visali)
Offline
2009. 08. 26. 16:50
Hát istenem, Gamescom nem lett volna jó alkalom ezt bejelenti, ezek semmit sem képesek ilyen rendezvényeken bejelenteni

MateL
Offline
2009. 08. 26. 17:39
Bence (Visali): A GTA IV-et is egy E3 alatt jelentették be

madness
Offline
2009. 08. 26. 20:07
Még ilyet ebben az évben kapunk infót és megjelenéi dátumot.
A gamescomon ottvoltak csőstül bodegástól másfélméteres plakástostul a semmiért vége hmmm, bejelentjük a megj. dátumot.
Szeptemberre vártam volna hogy ha, elkezdődik az iskola ne unatkozzak. Am a GTA-kon kívül minden más jó game Okt.-Nov.-Dec.- ben fognak megjelenni.

MateL
Offline
2009. 08. 26. 20:13
madness: Igen mert az ünnepek miatt többen vesznek konzolt meg fejlesztenek gépet, illetve sokan veszik meg az új játékot is.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink