Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Social Club - Elérhető a Friends és a Message Wall

Tavaly novemberben újult meg a Rockstar Games által létrehozott közösségi weboldal, a Social Club. Ezen a rendszeren számos hasznos dolgot találhatunk a Rockstar játékaihoz, illetve sok más szolgáltatás is rendelkezésre áll. Ezidáig azonban a Friends, illetve Message Wall részlegben csak egy Coming Soon felirat díszelgett. Most viszont elkészültek ezekkel a részekkel is, alább a hivatalos hír magyarra fordítva:

"Adj hozzá a Barát Listádhoz barátokat minden platformodról, és nézd meg a profiljukat, vagy csevegj velük!

A Rockstar Friends System és a Message Wall elkészültével a Social Club összehozza a játékosokat, függetlenül attól, hogy milyen platformon élvezik játékainkat. A barát-rendszer minden Social Club tag számára lehetővé teszi egy saját Barát Lista (Friends List) létrehozását a következők valamelyike alapján:

  • A Social Club rendszeréhez kapcsolt platformokon lévő barátok
  • A pontos Social Club nicknevek és/vagy konzol-azonosítók (pl. Gamertag).
Miután elkészítetted a Barát Listádat, kipróbálhatod a Message Wall-t is. A Message Wall (Üzenőfal) a Barátok közti verbális és vizuális csevegés egyedi módja - azonnali üzenetküldési lehetőséggel és személyesen testreszabható graffiti fallal. Kommunikálj, csevegj barátaiddal, és tetszés szerint díszítsd - vagy éppen tedd tönkre - a többiek falát! A közeljövőben újabb frissítések várhatók a Friends System és Message Wall rendszerekben."

Irány a Rockstar Games Social Club, és fedezd fel az új szolgáltatásokat!
2009.08.27 00:12  ▪ Forrás: Social Club  ▪ Írta: Ben Dover

Hannibal
Offline
2009. 08. 28. 23:55
Én mindigis hittem benne, hogy nem csak az elkövetkező sokadik reinkarnációm fogja élvezni ezeket a lehetőségeket...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink