Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Rockstar Games - Megújult a hivatalos weboldal + 2 új Gay Tony háttérkép



Úgy látszik, hogy a Rockstar Games webmesterei mostanában nem a lábukat lógatták, hiszen előző hírünkben beszámoltunk arról, hogy a Social Club Friends és Message Wall rendszere beindult, most pedig egyenesen a Rockstar Games főoldalát újították meg.


A régi, unalmas, egyszínű oldal helyett most egy sokkal interaktívabb, színesebb és mégis egyszerű design-t kaptunk, amely természetesen rengeteg újítást is magában hordoz. Sokkal egyszerűbben elérhetjük a Rockstar Games összes játékát a GAMES menüpontra kattintva, ahol minden játékról rövid ismertetőt és a hivatalos oldal linkjét találjuk. A VIDEOS menü segítségével megtekinthetjük összegyűjtve a játékokhoz kiadott trailereket, videókat, valamint letölthetjük azokat számos más lehetőség mellett.

Végre van egy NEWS részleg is, ahová értelemszerűen a hivatalos hírek fognak kerülni. Ehhez társul a ma már elmaradhatatlan RSS lehetőség is, illetve Social Club tagok kommentálhatják is az egyes híreket. Ami azonban nekünk talán a legnagyobb érdekességet jelenti, az a megújult DOWNLOADS szekció. Itt ugyanis az eddigi, és számos új háttérkép mellett két új artwork (háttérkép) került föl a Grand Theft Auto IV második letölthető tartalmáról, amely a "The Ballad of Gay Tony" címet viseli:

GTA GTA

Az elsőn egy eddig ismeretlen (?) nőt láthatunk, aki egy épp felbontott pezsgőt tart a kezében. (Mindenki fantáziájára bízzuk, hogy a Rockstart ismerve mit ábrázolhat a kicsapó [fehér] pezsgő) A másik háttérképen a címben szereplő Gay Tony, azaz Anthony Prince látható, akinek a DLC során valószínűleg sok szolgálatot teljesítünk Luis-szal. Mindkét kép stílusa hasonlít az első, Gracie Ancelottit ábrázoló artworkre.

Tekintsd meg te is a Rockstar Games új weboldalát!
2009.08.27 09:12 ▪ Írta: Ben Dover

Athlon
Offline
2009. 08. 27. 10:06
Iszonyat jó az új oldal és végre új Gay Tony-s artwork-ok. Így a nyár végére beindul a R*.
Ja és frissítettek egy olyat, hogy a CW Eu-ban okt 23-án jön ki.

RedDragon
Offline
2009. 08. 27. 12:50
Nagyon jók a képek megujult az R* oldala és végre a gta IV oldalára is be lehet menni nagyon jó eddig ez a nap!

alexander1995
Offline
2009. 08. 27. 12:54
A háttérkép mindig marad, nem megy lejjebb görgetéskor, amit kifejezetten utálok. Amit díjazok, hogy végre felkerültek az eddig rejtélyes módon eltűnt GTA IV Trailerek és GTA CW Gameplay videók. Érdekes, hogy a a TBoGT artworkjeit nem tették fel a hivatalos oldalra is. Am vannak új avatárok is, akit esetleg érdekel.

Gege:
News részleg eddig is volt...

csabikovacs96
Offline
2009. 08. 27. 14:46
(Mindenki fantáziájára bízzuk, hogy a Rockstart ismerve mit ábrázolhat a kicsapó [fehér] pezsgő) Nah vajon mit ábrázolhat egy pezsgős üvegből kilövelő hab " Milyen duma ez már XD nem épp a hírhöz tartozik XD. A csaj egy Lola (GTA IV) 2 lesz sztem...

MateL
Offline
2009. 08. 27. 15:39
Athlon: Igen, ezt a http://www.gtaplace.hu/hir/466 meg is említettük
hannibal: Hogy érted hogy "végre a gta IV oldalára is be lehet menni?"
VISALI: Tudom.

bD.^
Offline
2009. 08. 27. 18:52
Sziaszto! Tudom,hogy nem ide tartozik.

Tudna valaki segiteni GTA 4 mentés visszaállításban?
Visszamásoltam a "Rockstar Games" és az "Xlive" mappákat, de új Windows Live Game profile létrehozását kéri.
Ill ha létrehozom és ujbol hozá adom a "Rockstar Games" mapában lévö "savegames" mappába a mentés fileokat. Akkor elindul és a mentés listán meg is jelenik de nem inditható. Aztirja ki hogy csatlakoztasam a merev lemezt. ???
Eredetei játékom van! Csak a No disk patch van hozzá adva ill a RockstarGames 4. patch.

MateL
Offline
2009. 08. 27. 19:05
bD.^: Ha tudod, hogy nem ide tartozik, mért itt kérdezed meg? A fórumban még hamarabb is válaszolnak rá. http://www.gtaplace.hu/fo...c.php?f=6&t=310

RedDragon
Offline
2009. 08. 27. 22:34
Gege: Én soha nem tudtam belépni a GTA IV hivatalos oldalára, nem tudom miért de az ujjítás után végre beenged.

MateL
Offline
2009. 08. 28. 00:07
RedDragon: L.O.L.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink