Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA CW - Az első képek a PSP verzióról



Alighogy megírtam az előző hírt, máris jött az első (és remélhetőleg nem utolsó) frissítés a Rockstartól. Ezúttal megkaptuk az első adag screenshotot a GTA: Chinatown Wars PSP-re portolt verziójából, amely Európában 2009. október 23-án jelenik meg.


A Rockstar Leeds üdvöskéje a GTA: Chinatown Wars már aratott Nintendo DS-en, és készül a PSP változat is. Az első képek felkerültek a játék hivatalos weboldalára:

GTA GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

A képeken jól látszik, hogy a widescreenre optimalizált játék sokkal szebb fényekkel és animációkkal rendelkezik, és maga a grafika is jobban fest, mint a Nintendo kézikonzolján. A Rockstaros srácok a HUD-on is változtattak valamelyest. Érdemes megfigyelni a remek lángokat az 5. képen.

UPDATE: A Kotaku.com jövő héten hands-on tesztet készít a Chinatown Wars PSP epizódjáról. (hands-on = élőben kipróbálják) Ez azt jelenti, hogy már igencsak kész stádiumban van a játék.

UPDATE #2:
Bár ez nem ide tartozik, de a Ballad of Gay Tony-ról nemrég megjelent 2 artwork mostmár a DLC hivatalos oldaláról is letölthető.
2009.08.27 17:13  ▪ Forrás: Chinatown Wars  ▪ Írta: Ben Dover

watanabe
Offline
2009. 08. 27. 17:38
Sokkal szebb így a grafika érezhetően csökkent a pixelesség, mármár veri a GTA IV szintjét

RedDragon
Offline
2009. 08. 27. 22:30
Szerintem semmi a GTA IV-hez képest, de ez egy DS port nem XBOX360 port, örüljünk hogy átportolják és lessz mivel PSP-ézni . De azért DS-hez képest tényleg nagyon tetszetős és színesebb,élénkebb ami fokozza a játékélményt. Amúgy alig várom hogy minigunozzak, lángszórózzak aknázzak, meg tankozzak LC-ben. . Köszönjülk Gege a percrekész híreket!

Athlon
Offline
2009. 08. 28. 09:19
Pofás a grafika, kicsit GTA2 fíling az esti képeken.

csabikovacs96
Offline
2009. 08. 31. 15:55
Nekem ez mindig is csak egy (felülnézetesXD ) GTA marad

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink