Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA CW - Az első képek a PSP verzióról

2009.08.27 17:13  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Chinatown Wars


Alighogy megírtam az előző hírt, máris jött az első (és remélhetőleg nem utolsó) frissítés a Rockstartól. Ezúttal megkaptuk az első adag screenshotot a GTA: Chinatown Wars PSP-re portolt verziójából, amely Európában 2009. október 23-án jelenik meg.


A Rockstar Leeds üdvöskéje a GTA: Chinatown Wars már aratott Nintendo DS-en, és készül a PSP változat is. Az első képek felkerültek a játék hivatalos weboldalára:

GTA GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

A képeken jól látszik, hogy a widescreenre optimalizált játék sokkal szebb fényekkel és animációkkal rendelkezik, és maga a grafika is jobban fest, mint a Nintendo kézikonzolján. A Rockstaros srácok a HUD-on is változtattak valamelyest. Érdemes megfigyelni a remek lángokat az 5. képen.

UPDATE: A Kotaku.com jövő héten hands-on tesztet készít a Chinatown Wars PSP epizódjáról. (hands-on = élőben kipróbálják) Ez azt jelenti, hogy már igencsak kész stádiumban van a játék.

UPDATE #2:
Bár ez nem ide tartozik, de a Ballad of Gay Tony-ról nemrég megjelent 2 artwork mostmár a DLC hivatalos oldaláról is letölthető.
watanabe

Offline
2009. 08. 27. 17:38
Sokkal szebb így a grafika érezhetően csökkent a pixelesség, mármár veri a GTA IV szintjét
RedDragon

Offline
2009. 08. 27. 22:30
Szerintem semmi a GTA IV-hez képest, de ez egy DS port nem XBOX360 port, örüljünk hogy átportolják és lessz mivel PSP-ézni . De azért DS-hez képest tényleg nagyon tetszetős és színesebb,élénkebb ami fokozza a játékélményt. Amúgy alig várom hogy minigunozzak, lángszórózzak aknázzak, meg tankozzak LC-ben. . Köszönjülk Gege a percrekész híreket!
Athlon

Offline
2009. 08. 28. 09:19
Pofás a grafika, kicsit GTA2 fíling az esti képeken.
csabikovacs96

Offline
2009. 08. 31. 15:55
Nekem ez mindig is csak egy (felülnézetesXD ) GTA marad

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 14 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak