Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ballad of Gay Tony - Első ingame kép

Bár szeptember 1-jén kedden megkapjuk az első trailert az Episodes from Liberty City-ről (így egyúttal a Ballad of Gay Tony-ról is), egy szerencsés rajongó kipróbálhatta élőben a Grand Theft Auto IV második DLC-jét.

Ez a lehetőség - állítása szerint - Las Vegas-ban, egy GameCrazy által rendezett játékexpón adatott meg neki. A látottakról készített két képet is, illetve emlékezetből leírta, hogy milyen küldetéseket próbált ki. Ezeket meg is osztotta az IGN fórumán, így mi is értesülhettünk róla. Itt vannak a képek és alább az idézet, magyarul:

GTA GTA

Küldetés #1:

Luis-t irányítva bepattantam egy kis méretű helikopterbe [az író szerint így nézett ki - szerk.] egy gépágyúval és egy RPG-vel felszerelkezve, végtelen tölténnyel. A bennfentes, aki a demót vezette, a számítógépe segítségével elléptette a bejátszásokat, így csak az akciót láttam, a sztoriba nem volt bepillantásom. Szóval, az óceán közepén egy jachtról felszálltam a helikopterrel, és elindultam a város velé, azonban hívott a jacht tulajdonosa, hogy gyorsan menjek vissza és semmisítsem meg a jachtot [!], mert éppen támadják [?]. Visszarepültem tehát a helivel, és tüzet nyitottam. A helikopter nagyon király, bár kicsit nehéz manőverezni. Felrobbantottam a jachtot, majd utána néhány menekülő hajóval kellett végeznem. Bár elbuktam a missziót, nagyon tetszett!

Küldetés #2:

Miután a srác elléptette a bejátszásokat, ismét egy helikopterben találtam magam, magasan Algonquin-ban, és egy Tamir nevezetű férfi társaságában. Ki kellett ugrani egy ejtőernyővel, majd leszállni egy háztetőre. Igen, ejtőernyővel; hihetetlenül jó volt, sokkal jobb a Saints Row 2-nél és a San Andreas-nál. Landoltam a tetőn, majd be kellett hatolnom az épületbe, ahol egy csomó embert meg kellett ölni. Izgalmas és nehéz volt, 3 új fegyver volt nálam: egy hordozható géppuska [az író szerint így nézett ki. Mellesleg ez egy P90 - szerk.], egy nagy toronygépágyú és azt hiszem plasztikbomba vagy akna, nem használtam őket. Ezt a küldit is elbuktam, de az új fegyverek és az ejtőernyőzés nagyon jó volt.
2009.08.28 08:53  ▪ Forrás: IGN Boards  ▪ Írta: Ben Dover

watanabe
Offline
2009. 08. 28. 09:03
jónak tűnik bár olyan füllentősen hangzik, az első küldetés szerintem kicsit "értelmetlen", meg az hogy 3 új fegyver, de csak egyet próbált ki...én az új fegyvereket próbáltam volna ki elöször....de mind1

Athlon
Offline
2009. 08. 28. 09:23
Húúú kicsit sok a helikopter, de jól hangzik

kovács
Offline
2009. 08. 28. 10:20
omfg lassan szétvet az ideg, hogy a TLaD-ot nem akarják bejelenteni PC-re ... az Episodes from Liberty City trailer-ének végén nagyon remélem, hogy ott lesz a "Games for Windows - LIVE" embléma is

RedDragon
Offline
2009. 08. 28. 10:33
Hát elég izgalmaz reméljük nem hazudott. Egy kicsit kielemeztem: A helikopter robinson tipusú, az RPG(sztem norma rakéták) meg a gépágyú, gondolom a helikopter oldalára van felfüggesztve(mint az Anlihathor minigunjai) így értelemszerű ha, igazat mond.(nem vszinű hogy egyszerre vezetjük a helikptert meg aztán az oldalából lövöldözünk) Aztán tovább haladunk folytatódik az izgalom a 3 fegyver: (hát tényleg elég lüke hogy nem próbálta ki mindett.) nincs tisztába a fegyókkal a P90 nem géppuska (a géppuska a VC,LCS-és M60 és a VCS-és M249) hanem géppisztoly. A toronygépágyúról képzelem hogy géppuska esetleg nehézgéppuska a plasztik bomba és az aknát tök egyszerű megkölönböztetni a plasztik szilárd halmazállapotú könnyen alakítható robbanóeszköz, falak ajtók berobbantására használatos az akna a föld alatt van elrejte a bisztosító pecek a föld felett van ha rálépsz kiold a pecek a robbanószerkezet beélesedik és bummm. Én inkább vmi olyasmit képzelnék el mint a COD 4-ES C4. Leszúrod a földbe rálépnek bummm! Izgalmasabbnak tűnik mint a TlAD.

watanabe
Offline
2009. 08. 28. 11:10
azért érdekes, Luis a képeken mikor kiugrik a heliből ugyanabban a ruhában van mint a GTA IV-ben és a TLAD-ban, ebből arra lehet következtetni, hogy nem igazán barátkozott meg a fürdés/átöltözés gondolatával
mert pl Johnny más ruhában volt a TLad képeken/videókban mint a GTA IV-ben

MateL
Offline
2009. 08. 28. 11:14
hannibal írta:
hát tényleg elég lüke hogy nem próbálta ki mindett

sztem örömében azt sem tudta mit csináljon ott hirtelen
egyébként a COD4-ben egy táska a C4, amit remote-tal kell felrobbantani. Amire te gondolsz, az a Claymore, amely mozgásra robban.

RedDragon
Offline
2009. 08. 28. 12:06
Összekevertem. köszönöm a javítást.

ricardo007
Offline
2009. 08. 28. 20:46
kurva jó jöjjön pc-re is!!!!!!

madness
Offline
2009. 08. 29. 19:41
Nomad: Sztem is. Ha, kijön PC-re akkor az a Episod from LC - packban lessz és kb jövő nyáron jelenne meg.

Rongyos
Offline
2009. 08. 30. 11:08
Ha tényleg lesz benne p90 és kijön pc-re , akkor mindkét álmom valóra válna

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink