Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Ballad of Gay Tony - Első ingame kép

2009.08.28 08:53  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: IGN Boards
Bár szeptember 1-jén kedden megkapjuk az első trailert az Episodes from Liberty City-ről (így egyúttal a Ballad of Gay Tony-ról is), egy szerencsés rajongó kipróbálhatta élőben a Grand Theft Auto IV második DLC-jét.

Ez a lehetőség - állítása szerint - Las Vegas-ban, egy GameCrazy által rendezett játékexpón adatott meg neki. A látottakról készített két képet is, illetve emlékezetből leírta, hogy milyen küldetéseket próbált ki. Ezeket meg is osztotta az IGN fórumán, így mi is értesülhettünk róla. Itt vannak a képek és alább az idézet, magyarul:

GTA GTA

Küldetés #1:

Luis-t irányítva bepattantam egy kis méretű helikopterbe [az író szerint így nézett ki - szerk.] egy gépágyúval és egy RPG-vel felszerelkezve, végtelen tölténnyel. A bennfentes, aki a demót vezette, a számítógépe segítségével elléptette a bejátszásokat, így csak az akciót láttam, a sztoriba nem volt bepillantásom. Szóval, az óceán közepén egy jachtról felszálltam a helikopterrel, és elindultam a város velé, azonban hívott a jacht tulajdonosa, hogy gyorsan menjek vissza és semmisítsem meg a jachtot [!], mert éppen támadják [?]. Visszarepültem tehát a helivel, és tüzet nyitottam. A helikopter nagyon király, bár kicsit nehéz manőverezni. Felrobbantottam a jachtot, majd utána néhány menekülő hajóval kellett végeznem. Bár elbuktam a missziót, nagyon tetszett!

Küldetés #2:

Miután a srác elléptette a bejátszásokat, ismét egy helikopterben találtam magam, magasan Algonquin-ban, és egy Tamir nevezetű férfi társaságában. Ki kellett ugrani egy ejtőernyővel, majd leszállni egy háztetőre. Igen, ejtőernyővel; hihetetlenül jó volt, sokkal jobb a Saints Row 2-nél és a San Andreas-nál. Landoltam a tetőn, majd be kellett hatolnom az épületbe, ahol egy csomó embert meg kellett ölni. Izgalmas és nehéz volt, 3 új fegyver volt nálam: egy hordozható géppuska [az író szerint így nézett ki. Mellesleg ez egy P90 - szerk.], egy nagy toronygépágyú és azt hiszem plasztikbomba vagy akna, nem használtam őket. Ezt a küldit is elbuktam, de az új fegyverek és az ejtőernyőzés nagyon jó volt.
watanabe

Offline
2009. 08. 28. 09:03
jónak tűnik bár olyan füllentősen hangzik, az első küldetés szerintem kicsit "értelmetlen", meg az hogy 3 új fegyver, de csak egyet próbált ki...én az új fegyvereket próbáltam volna ki elöször....de mind1
Athlon

Offline
2009. 08. 28. 09:23
Húúú kicsit sok a helikopter, de jól hangzik
kovács

Offline
2009. 08. 28. 10:20
omfg lassan szétvet az ideg, hogy a TLaD-ot nem akarják bejelenteni PC-re ... az Episodes from Liberty City trailer-ének végén nagyon remélem, hogy ott lesz a "Games for Windows - LIVE" embléma is
RedDragon

Offline
2009. 08. 28. 10:33
Hát elég izgalmaz reméljük nem hazudott. Egy kicsit kielemeztem: A helikopter robinson tipusú, az RPG(sztem norma rakéták) meg a gépágyú, gondolom a helikopter oldalára van felfüggesztve(mint az Anlihathor minigunjai) így értelemszerű ha, igazat mond.(nem vszinű hogy egyszerre vezetjük a helikptert meg aztán az oldalából lövöldözünk) Aztán tovább haladunk folytatódik az izgalom a 3 fegyver: (hát tényleg elég lüke hogy nem próbálta ki mindett.) nincs tisztába a fegyókkal a P90 nem géppuska (a géppuska a VC,LCS-és M60 és a VCS-és M249) hanem géppisztoly. A toronygépágyúról képzelem hogy géppuska esetleg nehézgéppuska a plasztik bomba és az aknát tök egyszerű megkölönböztetni a plasztik szilárd halmazállapotú könnyen alakítható robbanóeszköz, falak ajtók berobbantására használatos az akna a föld alatt van elrejte a bisztosító pecek a föld felett van ha rálépsz kiold a pecek a robbanószerkezet beélesedik és bummm. Én inkább vmi olyasmit képzelnék el mint a COD 4-ES C4. Leszúrod a földbe rálépnek bummm! Izgalmasabbnak tűnik mint a TlAD.
watanabe

Offline
2009. 08. 28. 11:10
azért érdekes, Luis a képeken mikor kiugrik a heliből ugyanabban a ruhában van mint a GTA IV-ben és a TLAD-ban, ebből arra lehet következtetni, hogy nem igazán barátkozott meg a fürdés/átöltözés gondolatával
mert pl Johnny más ruhában volt a TLad képeken/videókban mint a GTA IV-ben
MateL

Offline
2009. 08. 28. 11:14
hannibal írta:
hát tényleg elég lüke hogy nem próbálta ki mindett

sztem örömében azt sem tudta mit csináljon ott hirtelen
egyébként a COD4-ben egy táska a C4, amit remote-tal kell felrobbantani. Amire te gondolsz, az a Claymore, amely mozgásra robban.
RedDragon

Offline
2009. 08. 28. 12:06
Összekevertem. köszönöm a javítást.
ricardo007

Offline
2009. 08. 28. 20:46
kurva jó jöjjön pc-re is!!!!!!
madness

Offline
2009. 08. 29. 19:41
Nomad: Sztem is. Ha, kijön PC-re akkor az a Episod from LC - packban lessz és kb jövő nyáron jelenne meg.
Rongyos

Offline
2009. 08. 30. 11:08
Ha tényleg lesz benne p90 és kijön pc-re , akkor mindkét álmom valóra válna

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 26 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak