Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Majesty - DJ Marchello stuntvideója

2009.08.29 00:06  |  Írta: Ben Dover


Így két hír között reméljük, nem vetitek meg, hogy időnként egy-egy GTA-s stuntvideóval lepünk meg benneteket. Legalább legyen valami új az oldalon, amiért minden nap érdemes visszalátogatni, nem igaz? :)


A mostani videó szintén magyar, ám a "munka" oroszlánrészét most egy ember, DJ Marchello végezte el. Őróla tudni kell, hogy már a Vice City korszakban is stuntolt az Apci Stunt Team vezetőjeként, és az idő előrehaladtával a trükkjei is egyre lenyűgözőbbek lettek. Bizonyítékul szolgáljon a legújabb, Majesty névre hallgató szóló-videója, amely elkészítéséhez nem kevés időre és fáradságra volt szükség. Idézet a mestertől:
"Szép napot Kedves Látogatók! Most a legújabb, harmadik Vice City-ben készített motoros stuntvideómmal szeretnék kedveskedni nektek amely a Majesty nevet kapta. Az "Apci Stunt Team" csapat minden tagja alaposan kitett magáért azért, hogy ez az egyszemélyes videó napvilágot láthasson. Baki egy nagyszerű cápás jelenet kódolt a videó végére, reméljük hogy elnyeri mindenki tetszését. Matias, a csapat egyik legrégebbi tagja vendégszereplést vállalt, két motoros mutatvány tőle is bele került a videóba. A videóban szereplő mutatványok természetesen csalás nélkül lettek kivitelezve, csak a motorok lettek átfestve és a forgalom lett kikapcsolva hogy ne zavarja a stuntolást. A színhely Vice City kiegészítve a "Liberty City Mod" néven ismert GTA3 várossal. Az AST nevében kívánunk jó szórakozást, pörögjenek a képkockák, csobbanjatok bele a Majesty tengerébe (de csak ha nincsenek cápák ^^)"
Letöltés: Normál minőség (94 MB) | Magas minőség (224 MB)

Ha nincs ellenetekre, egy-egy nagyobb stuntmovie-t máskor is kiteszünk hasonló hír formájában, és talán egyszer bővebben is foglalkozunk a GTA stunttal...
Tégla

Offline
2009. 08. 29. 01:58
Azt hogy csinálják amikor a kerités tetején meg a házak szélein csuszkálnak?
lesliebuz1977

Offline
2009. 08. 29. 09:12
Érdekes ez az agyonmoddolt Vice City.
MateL

Offline
2009. 08. 29. 09:43
Tégla: Kerítés tetején viszonylag könnyű, mert egy "lap" az egész, és ha oldallal ráesel, akkor csak egyensúlyozni kell előre hátra hogy le ne ess. Házak meg vastagabb kerítések szélein nehéz, mert el kell találni egy megfelelő pontot, ahol a motor jól áll, de mégis csúszik.
kevin95

Offline
2009. 08. 29. 09:44
Szerintem a VC a legjobb az összes GTA közül, csak kár h már ki ment a divatból a graf-ja.. amúgy gratula a videóhoz, nagyon jó
jana4

Offline
2009. 08. 29. 12:20
kevin95: Szerintem a VC a legjobb az összes GTA közül, csak kár h már ki ment a divatból a graf-ja..
ki tudja, mit fejlesztenek a R* sötét bugyraiban...
zsolt

Offline
2009. 08. 29. 12:40
Ez tök király lett.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 13 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak