Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

The Ballad of Gay Tony - Új infók a spanyol OXM-től

A GTACrew.net nevű spanyol GTA rajongói portálnak sikerült hozzájutnia az ottani Official Xbox Magazine (OXM) legújabb számához, amelyben egy előzetes olvasható a Ballad of Gay Tony-ról. A cikkből új dolgokat is megtudhattunk, illetve több új kép is szerepel az újságban.

Először a képek:

GTA GTA GTA GTA
GTA GTA GTA GTA

És az infók:
  • A képeken újabb járművek fedezhetőek fel, amelyek eddig nem szerepeltek a játékban: egy SWAT NOOSE tank (amely nagyban hasonlít a San Andreas-os mására), valamint egy Rolls Royce Phantom replika.

  • A cikk megerősíti, hogy az új fegyverek között ismét megtalálható lesz a San Andreas óta már jól ismert "tapadós bomba" (táska-bomba... Nem is tudom, hogy van-e ennek magyar megfelelője), illetve a trailerben látott nagy harci shotgun-t az Auto Assault-12 (AA12) nevű fegyverről mintázták.

  • Új minijátékok: bázisugrás (az ejtőernyő a legnagyobb dobás a DLC-ben, erre számítani is lehetett), tánc, és ami talán a legérdekesebb: Club Bodyguard, amely abból áll, hogy kidobóemberként a nem kívánatos alakokat távolíthatjuk majd el a klub(ok)ból.

  • A 'Bahama Mamas' nevű nightclub kívülről kicsit megváltozott: a bejárathoz vezető lépcsők eltűntek, és egy korlát van a bejáratnál, ahol az emberek sorbaállnak. Továbbá a nagy felirat mögött ablakok találhatók.

  • A cikk állítása szerint a küldetések most sokkal akciódúsabbak. Nos, ez látszik is a trailerből.
Nagyjából ennyi lenne, a spanyol OXM előzetese, ám ne feledjük, hogy az október 29-én megjelenő Ballad of Gay Tony-ról szeptember 7-én az Xbox World 360 is készít egy előzetest, illetve a Kotaku.com erre a hétre ígérte a Chinatown Wars PSP hands-on előzetesét.

A Rockstar Games weboldalán megjelent egy hír, amelyben összegzik a tudnivalókat az Episodes from Liberty City / The Ballad of Gay Tony kapcsán, és itt leírták, hogy a Ballad of Gay Tony nem lesz majd kapható dobozos formában, ellentétben elődjével, a The Lost and Damneddel. Így a DLC-t csak a LIVE-ról lehet beszerezni, illetve persze az Episodes from Liberty City kiadásban.

Már készülőben van a trailer elemzés is, türelem...
2009.09.03 17:03  ▪ Forrás: GTACrew  ▪ Írta: Ben Dover

Rebuska
Offline
2009. 09. 03. 17:17
Nagyon örülnék ha PC-re is jönne!

MateL
Offline
2009. 09. 03. 17:23
Ki nem?

madness
Offline
2009. 09. 03. 18:20
Hát valamilyen szinten igaz volt a pletyka hogy lessz benne tank, tényleg nagyon olyan mint swat tank SA-ból sajnos bisztos megint vízágyús lessz. Pedig milyen régóta várok már egy olyan GTA-t amiben normális(M1A2 Abrams) tank van és szeretném vele a kocsikat kilapítani és ha lövök a tankal az emberek a lökéshüllámtól elszálnak. A IV-ben meg is volt rá az esély de nincs tank. Ezzel talán azért valamilyen szinten lehet préselni a kocsikat.
A GTA IV-ben megtalálható a •A 'Bahama Mamas' nevű nightclub?

watanabe
Offline
2009. 09. 03. 18:24
Rebuska: osztom a véleményed

zsolt
Offline
2009. 09. 03. 18:43
T-Bag: én is osztom véleményed

dervish109
Offline
2009. 09. 03. 18:48
Második képen,balról a harmadik,sárga kocsi nem egy Pagani Zonda F / Ford GT replika?

Athlon
Offline
2009. 09. 03. 19:50
A Rolls Royce nagyon baba

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink