Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

The Ballad of Gay Tony - Új infók a spanyol OXM-től

2009.09.03 17:03  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: GTACrew
A GTACrew.net nevű spanyol GTA rajongói portálnak sikerült hozzájutnia az ottani Official Xbox Magazine (OXM) legújabb számához, amelyben egy előzetes olvasható a Ballad of Gay Tony-ról. A cikkből új dolgokat is megtudhattunk, illetve több új kép is szerepel az újságban.

Először a képek:

GTA GTA GTA GTA
GTA GTA GTA GTA

És az infók:
  • A képeken újabb járművek fedezhetőek fel, amelyek eddig nem szerepeltek a játékban: egy SWAT NOOSE tank (amely nagyban hasonlít a San Andreas-os mására), valamint egy Rolls Royce Phantom replika.

  • A cikk megerősíti, hogy az új fegyverek között ismét megtalálható lesz a San Andreas óta már jól ismert "tapadós bomba" (táska-bomba... Nem is tudom, hogy van-e ennek magyar megfelelője), illetve a trailerben látott nagy harci shotgun-t az Auto Assault-12 (AA12) nevű fegyverről mintázták.

  • Új minijátékok: bázisugrás (az ejtőernyő a legnagyobb dobás a DLC-ben, erre számítani is lehetett), tánc, és ami talán a legérdekesebb: Club Bodyguard, amely abból áll, hogy kidobóemberként a nem kívánatos alakokat távolíthatjuk majd el a klub(ok)ból.

  • A 'Bahama Mamas' nevű nightclub kívülről kicsit megváltozott: a bejárathoz vezető lépcsők eltűntek, és egy korlát van a bejáratnál, ahol az emberek sorbaállnak. Továbbá a nagy felirat mögött ablakok találhatók.

  • A cikk állítása szerint a küldetések most sokkal akciódúsabbak. Nos, ez látszik is a trailerből.
Nagyjából ennyi lenne, a spanyol OXM előzetese, ám ne feledjük, hogy az október 29-én megjelenő Ballad of Gay Tony-ról szeptember 7-én az Xbox World 360 is készít egy előzetest, illetve a Kotaku.com erre a hétre ígérte a Chinatown Wars PSP hands-on előzetesét.

A Rockstar Games weboldalán megjelent egy hír, amelyben összegzik a tudnivalókat az Episodes from Liberty City / The Ballad of Gay Tony kapcsán, és itt leírták, hogy a Ballad of Gay Tony nem lesz majd kapható dobozos formában, ellentétben elődjével, a The Lost and Damneddel. Így a DLC-t csak a LIVE-ról lehet beszerezni, illetve persze az Episodes from Liberty City kiadásban.

Már készülőben van a trailer elemzés is, türelem...
Rebuska

Offline
2009. 09. 03. 17:17
Nagyon örülnék ha PC-re is jönne!
MateL

Offline
2009. 09. 03. 17:23
Ki nem?
madness

Offline
2009. 09. 03. 18:20
Hát valamilyen szinten igaz volt a pletyka hogy lessz benne tank, tényleg nagyon olyan mint swat tank SA-ból sajnos bisztos megint vízágyús lessz. Pedig milyen régóta várok már egy olyan GTA-t amiben normális(M1A2 Abrams) tank van és szeretném vele a kocsikat kilapítani és ha lövök a tankal az emberek a lökéshüllámtól elszálnak. A IV-ben meg is volt rá az esély de nincs tank. Ezzel talán azért valamilyen szinten lehet préselni a kocsikat.
A GTA IV-ben megtalálható a •A 'Bahama Mamas' nevű nightclub?
watanabe

Offline
2009. 09. 03. 18:24
Rebuska: osztom a véleményed
zsolt

Offline
2009. 09. 03. 18:43
T-Bag: én is osztom véleményed
dervish109

Offline
2009. 09. 03. 18:48
Második képen,balról a harmadik,sárga kocsi nem egy Pagani Zonda F / Ford GT replika?
Athlon

Offline
2009. 09. 03. 19:50
A Rolls Royce nagyon baba

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 22 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak