Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Episodes from Liberty City Q&A

A Rockstar Games korábban közzétett egy hírt a megújult weboldalán, amelyben megpróbáltak választ adni az Episodes from Liberty City / The Ballad of Gay Tony körüli kérdésekre. Hozzátették, hogy kommentben bárki kérdezhet még, és azokat a kérdéseket is megválaszolják.

Ez egy újabb hír keretében valósult meg, ahol is több felhasználó érdeklődésének tettek eleget a Rockstaros srácok. Emellé még egy szép új képet is csatoltak, amelyen az új, Buzzard nevű harci helikoptert láthatjuk akció közben. Az alábbiakban a teljes szöveg, magyarul:

  • GTA
    "Kell rendelkeznem Xbox LIVE előfizetéssel, hogy aktiváljam [az Episodes from Liberty City-ről van szó], vagy egyáltalán kell-e valamit csinálnom a LIVE-val?" - scorebreaker

    Ha az Episodes From Liberty City lemezt vásárolod meg boltban, egyáltalán nincs szükséged Xbox LIVE-ra, kivéve persze ha multiplayerrel is szeretnél játszani (ami rendkívül izgalmas lesz és erősen ajánljuk). Természetesen, ha külön akarod letölteni valamelyik epizódot, Xbox LIVE-ra is szükséged lesz.

  • "Tudja valaki, hogy mekkora lesz a [The Ballad of Gay Tony] mérete?" - lorraine

    Hasonló méretű lesz, mint a The Lost And Damned, ami 2 GB volt. [nem mert 1,86 GB volt :P - szerk.]

  • "A Ballad of Gay Tony elindításához rendelkeznünk kell a The Lost and Damned-del is?" - 29391

    Nem. Bár az első epizód ismeretében sokkal érthetőbbek lesznek az átfedések a második epizóddal, nem szükséges. Letöltheted és játszhatod a The Ballad of Gay Tony-t magában is.

  • "Ha megveszem az új önálló lemezt, játszhatom azzal az eredeti GTA IV küldetéseit (Niko Bellic-ként)?" - Pardla

    Nem, az Episodes From Liberty City teljesen egyedülálló játékként funkciónál. Niko történetének végigjátszásához rendelkezned kell a Grand Theft Auto IV eredeti kiadásával.

  • "A Ballad of Gay Tony-hoz és a Lost and the Damned-hez hozzáadott új tartalmak használhatóak lesznek az eredeti játékban is, vagy az új cuccokhoz valamelyik epizódot kell használnom?" - crow114

    Az epizódokban megjelenő új tartalmak nem kerülnek át az eredeti Grand Theft Auto IV-be is. A sztorihoz és játékmenethez illeszkedő új ficsőrök külön-külön találhatóak meg a játékokban.

  • KÖNYÖRGÖM, LEGYEN PS3-RA! Ne feledjétek, hogy a Grand Theft Auto hajdanán PlayStation (PS1) rendszeren indult” - anthonycr

    Értékeljük a PlayStation 3 tulajdonosok lelkesedését, és higyjétek el, megértjük az aggodalmaitokat. Éppen ezért dolgozunk keményen a 2010-es PS3-as megjelenéseket illetően, amelyeknek biztosan örülni fogtok - ilyenek például a Red Dead Redemption, Max Payne 3, és a PlayStation 3 exkluzív AGENT is, amely egy vadonat új cím a Rockstar North-tól, a Grand Theft Auto sorozat fejlesztőitől. Továbbá számíthattok még bejelentésekre... Köszönjük a türelmeteket mégegyszer, és kérjük, maradjatok velünk! [Itt arra céloztak volna, hogy akár PS3-ra is átportolják a DLC-ket? - szerk.]

  • "Lesznek tankok?" - JayDil

    Talán... Szeretnénk hagyni némi meglepetést a hónap végén érkező ‘The Ballad Of Gay Tony’ előzetesek számára. Valamint - ahogy közeledünk a megjelenéshez - továbbra is látogassátok a blogot és a hivatalos oldalt még több információért a második epizóddal kapcsolatban - és ebből sok lesz... Sikerült segítenünk a kérdésedben? Nem igazán, de nem tudhatsz mindenről, nem igaz?
Hamarosan leközlünk leközlök még pár hírt, türelem... A galériánkat egyelőre nem tudjuk frissíteni egy hiba miatt, ahhoz is türelmeteket kérjük.
2009.09.05 12:05  ▪ Forrás: Rockstar Games  ▪ Írta: Ben Dover

watanabe
Offline
2009. 09. 05. 13:51
ha ps-re is átportolják akkor pc-re is

RedDragon
Offline
2009. 09. 05. 15:03
Előbb PC-re, megérdemeljük a másodságot aztán PS3-ra nekik még +ba ott lessz az AGENT és s Red Dead Redeption azért mi is kapjunk valamit!(Amúgy erős az érzésem hogy azért lessz csak ps3 exkluzív az agent mert az EfLC PC-re is befut)

Athlon
Offline
2009. 09. 05. 15:23
Szerintem ezt elég könnyen ki lehet deríteni, valszleg mivel ez is Microsoft termék ezért hasonlóak a jelölések mint az Xbox-os játékokon. A doboz hátulján vannak ilyen narancssárga és zöld jelölések, szerintem a zöld az offline a narancs az online. A narancs-nál van hogy multiba hányan játszhatnak, leaderboards, stb... Van ott olyan hogy content download? Akinek megvan nézze már meg, mert ez jelöli ha érkezik rá letölthető tartalom. Szerintem akkor is kint kell lennie ha még nincs bejelentve rá a DLC mint pl a Transformers 2-nél.
EDIT: Így belegondolva nem biztos hogy kint kell lennie, mert mivan ha még nem volt tervbe véve a DLC, de ha kint van akkor csak jobb.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink