Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

USA Today interjú Dan Houser-rel

Az USA Today weboldal pár napja fényt derített néhány információra a Ballad of Gay Tony játékmenetét illetően, és most egy exkluzív interjút készítettek magával a Rockstar Games társ-alapítójával, Dan Houser személyével.

Az interjú tárgya természetesen a második Xbox 360-as epizodikus tartalom volt. Dan Houser összegezte a sztorit is, valamint az alapjáték és a két DLC közötti kapcsolatokról is beszélt. Dan egyébként hatalmas szerepet vállalt a GTA játékok történetének és párbeszédeinek írásában, nem beszélve arról, hogy számos játéknak ő volt a producere, sőt még szinkronmunkákat is vállalt.
"A játék egy elég érdekes dologgal kezdődik, amit most kihagynék, mert egy egész jó kis kezdése van a sztorik közti átfedés szempontjából. De Luis alapból Tony-nak dolgozik testőreként, jobbkezeként vagy a nightclub birodalmának fő menedzsereként, míg Tony egyre inkább elveszti önuralmát a drogok, részben fájdalomcsillapítók és a kis kokain miatt. A barátja egy idióta drogdíler, aki általában fiatalabb drogosokkal és partiarcokkal lóg. Olyasmi emberekkel, akik életük nagy részét a nightclubokban töltik. Ennek eredményeképpen egyre inkább lejjebb csúsznak az adósságba."
Olvasd el a teljes interjút angol nyelven az USA Today oldalán !
2009.09.05 15:55  ▪ Forrás: USA Today  ▪ Írta: Ben Dover

DT-boy
Offline
2009. 09. 05. 16:30
Húh Gege... Jó sok hírt írsz egy nap. Respect!

watanabe
Offline
2009. 09. 05. 18:23
többiek biztos csak lustulnak

Athlon
Offline
2009. 09. 05. 18:44
Nekem az interjú végén tetszik amit Houser úr mondott "The AI isn't perfect yet" Tehát a jövőben még ennél is fejlettebb mesterséges intelligenciával találkozhatunk(nagyon remélem hogy VC-ben )

watanabe
Offline
2009. 09. 05. 18:52
Athlon: énis szeretném VC-t viszontlátni a következő GTA-ban annak volt eddig a legjobb feelingje

zsolt
Offline
2009. 09. 05. 20:20
Mindenki VC-re tippel, és az is a legvalószínűbb.
És mindenki azt is akarja.

MateL
Offline
2009. 09. 05. 20:56
DT-boy: Muszáj.
NikoBellic: Már láthattunk meglepetéseket Rockstaréktól (Chinatown Wars), úgyhogy ki tudja

Athlon
Offline
2009. 09. 06. 14:21
Olvastam egy másik oldalon egy elég érdekes kommentet, az interjúban szerepel hogy a BoGT kb a IV felénél kezdődik, és később egy érdekes dologgal kezdődik, na emberünk úgy gondolta, hogy az egész a Three Leaf Clover-rel kezdődik, ez nekem azért tűnik reálisnak mert így nem kell azon gondolkodni hogy Luis hogyan került a bankba. És egy jó kis bemelegítő küldetés lenne kiverekedni magad onnan.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink