Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

USA Today interjú Dan Houser-rel

2009.09.05 15:55  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: USA Today
Az USA Today weboldal pár napja fényt derített néhány információra a Ballad of Gay Tony játékmenetét illetően, és most egy exkluzív interjút készítettek magával a Rockstar Games társ-alapítójával, Dan Houser személyével.

Az interjú tárgya természetesen a második Xbox 360-as epizodikus tartalom volt. Dan Houser összegezte a sztorit is, valamint az alapjáték és a két DLC közötti kapcsolatokról is beszélt. Dan egyébként hatalmas szerepet vállalt a GTA játékok történetének és párbeszédeinek írásában, nem beszélve arról, hogy számos játéknak ő volt a producere, sőt még szinkronmunkákat is vállalt.
"A játék egy elég érdekes dologgal kezdődik, amit most kihagynék, mert egy egész jó kis kezdése van a sztorik közti átfedés szempontjából. De Luis alapból Tony-nak dolgozik testőreként, jobbkezeként vagy a nightclub birodalmának fő menedzsereként, míg Tony egyre inkább elveszti önuralmát a drogok, részben fájdalomcsillapítók és a kis kokain miatt. A barátja egy idióta drogdíler, aki általában fiatalabb drogosokkal és partiarcokkal lóg. Olyasmi emberekkel, akik életük nagy részét a nightclubokban töltik. Ennek eredményeképpen egyre inkább lejjebb csúsznak az adósságba."
Olvasd el a teljes interjút angol nyelven az USA Today oldalán!
DT-boy

Offline
2009. 09. 05. 16:30
Húh Gege... Jó sok hírt írsz egy nap. Respect!
watanabe

Offline
2009. 09. 05. 18:23
többiek biztos csak lustulnak
Athlon

Offline
2009. 09. 05. 18:44
Nekem az interjú végén tetszik amit Houser úr mondott "The AI isn't perfect yet" Tehát a jövőben még ennél is fejlettebb mesterséges intelligenciával találkozhatunk(nagyon remélem hogy VC-ben )
watanabe

Offline
2009. 09. 05. 18:52
Athlon: énis szeretném VC-t viszontlátni a következő GTA-ban annak volt eddig a legjobb feelingje
zsolt

Offline
2009. 09. 05. 20:20
Mindenki VC-re tippel, és az is a legvalószínűbb.
És mindenki azt is akarja.
MateL

Offline
2009. 09. 05. 20:56
DT-boy: Muszáj.
NikoBellic: Már láthattunk meglepetéseket Rockstaréktól (Chinatown Wars), úgyhogy ki tudja
Athlon

Offline
2009. 09. 06. 14:21
Olvastam egy másik oldalon egy elég érdekes kommentet, az interjúban szerepel hogy a BoGT kb a IV felénél kezdődik, és később egy érdekes dologgal kezdődik, na emberünk úgy gondolta, hogy az egész a Three Leaf Clover-rel kezdődik, ez nekem azért tűnik reálisnak mert így nem kell azon gondolkodni hogy Luis hogyan került a bankba. És egy jó kis bemelegítő küldetés lenne kiverekedni magad onnan.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 20 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak