Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA: Chinatown Wars PSP tesztek és képek



A nagyobb online játékportálok kézhez kapták a Chinatown Wars PSP változatát, amely hazánkban október 23-án jelenik meg. Mindegyik weboldal letesztelhette a PSP portot, és a terjedelmes cikkek mellett 9 új kép is napvilágot látott.


A hands-on kipróbálásra - egy-két oldal kivételével - a Penny Arcade Expo rendezvényen került sor, amelyről tegnap írtunk nektek. Néhány weboldal, akik tesztelték a játékot PSP-n:

IGN EuroGamer SPOnG Kotaku
Play.tm UGO G4TV PockerGamer
1UP GameSpot GamesRadar TotalVideoGames
NowGamer (új) ElectricPig (új) MTV (új)

A GTA: Chinatown Wars DS változatának egyik nagyszabású eleme volt az az elképesztő interaktivitás, amelyet a Ninteno DS érintőképernyőjének segítségével kivitelezhetett a játékos. Legyen szó akár egy autó lopásáról vagy a mesterlövész puska összeszereléséről.

Nos, sokan okkal gondolhatták azt, hogy a PSP verzióban búcsút inthetünk ezeknek az elemeknek, azonban a teszt során kiderült: a Rockstar nagyon is jól implementálta őket PSP-re. Egy parkoló autóba való beszálláskor például a képernyőn képregényszerűen felugrik az a jól ismert kép, amely a DS alsó képernyőjén jelenne meg. Ekkor egy nyíl mutatja, hogy az analog-sticket melyik irányba kell fordítanunk a panel lecsavarozásához és a kábelek összeillesztéséhez.
  • Élesebb felbontás, szebb fények és animációk, valamint részletesebb textúrák találhatók a PSP verzióban. A térképet nem változtatták.

  • 6 új rádióadót hallgathatunk majd kedvünkre a lopott autóinkban, amelyek 100 percnyi extra zenét sugároznak.

  • Új rampage-ek és 6 új küldetés kap helyet a játékban. Egy Melanie Mallard nevű TV riporter "Factory Fun" nevű küldetése során Huang egy marihuánával teli raktárba hatol be, míg nekünk figyelnünk kell, hogy Melanie-t le ne lőjék, és lángszóróval fel kell gyújtani az ültetvényeket. Melanie egyébként Liberty City drogüzleteiről készít riportokat.

  • A hidakon lévő fizetőkapus-minijátékokat (amikor a pénzt be kell dobni hogy átmehess) kivették a készítők.

  • Sajnos hangos párbeszédek továbbra sincsenek, így ismét képregényszerűen kell majd a szöveget olvasni.
Nagyjából ennyi újdonságot írtak le a cikkek, de azért angolul jól tudó látogatóinknak ajánljuk elolvasni néhányat közülük. És íme az új képek:

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

A következő napokban valószínűleg újabb tesztek várhatók akár az Ballad of Gay Tony-ról, akár a Chinatown Wars PSP-ről. A végére egy bónusz kép: ITT valaki élőben játsza a PSP portot. :)
2009.09.05 16:59 ▪ Írta: Ben Dover

zsolt
Offline
2009. 09. 05. 17:46
Kösz az infókat

Athlon
Offline
2009. 09. 05. 18:42
Örülök, hogy a minijátékok továbbra is interaktívak, és új küldetések!!!!

watanabe
Offline
2009. 09. 05. 18:44
Nagyon szép a grafika

sadam5
Offline
2009. 09. 07. 21:00
Tok jol nez ki ra de 3D-nek sokkal jobban orultem volna.

MateL
Offline
2009. 09. 07. 22:24
sadam5: Ez is 3D.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink