Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Patrick Brown legújabb remekműve

Bár számos rajongó fejezi ki valamilyen formában a Grand Theft Auto sorozat iránti szenvedélyét, mégis elmondhatjuk, hogy mind közül talán Patrick Brown munkássága a legkiemelkedőbb. Az ausztrál úriember már számtalan alkalommal csillogtatta meg művészi tehetségét, és most egy újabb remekmű elkészítésével végzett.

Ezzel a képével az alkotó mintegy tiszteletét fejezi ki a Grand Theft Auto IV világával kapcsolatban. A számos jelenetet ábrázoló mesterművön egyaránt megtalálhatóak a Lost and Damned és a Ballad of Gay Tony szereplői is (bár ez utóbbiból csak Luis került ábrázolásra), de leginkább az alapjátékban megtalálható karakterek kerültek a középpontba.


Katt a képre a nagyobb méretért

Aki már végigjátszotta a GTA IV-et, annak bizonyára ismerős lesz minden arc és jelenet a képen. Ha kíváncsi vagy Patrick további munkáira is, látogass el deviantArt profiljába!

2009.09.15 23:05 ▪ Írta: Ben Dover

watanabe
Offline
2009. 09. 16. 16:34
Egyre szebb rajzokat készít a srác
Csak egy észrevétel: Niko kezében egy Beretta M92 van, ami nagy bánatomra nincs a játékban

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink