Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

The Ballad of Gay Tony - Az első hands-on tesztek + képek

2009.09.16 18:34  |  Írta: Ben Dover

Tegnap esti információnkat megerősítve, valóban ma (szerda) kerülnek (kerültek) publikálásra a nagyobb online játékportálok tesztjei a Grand Theft Auto IV második DLC-jéről, a Ballad of Gay Tony-ról. Mint azt várni lehetett, újabb képek is jelentek meg az elsősorban éjszakai életet megcélzó, rengeteg új fícsörrel rendelkező epizódról.

TeamXbox IGN EuroGamer Kotaku
SPoNG G4TV 1UP
GameSpot
GamesRadar MTV
Play.tm Digital Spy
UGO (új) CVG (új) Now Gamer (új)  
  • Az új kiegészítőben minden misszió alatt pontokat és különféle feladatokat rögzít a játék, amelyek az adott küldetés végén összesítve megtekinthetőek. Ilyen például a meggyilkolt emberek száma, de egy-egy küldetés alatt úgynevezett al-feladatok végrehajtására is lehetőség van, amelyeket szintén kilistáz a játék. Az adatok (valószínűleg) a Social Club-on is megtekinthetőek lesznek.

  • A DLC egyik nagy újításának, az ejtőernyőzésnek köszönhetően helyet kap egy Base Jumping minigame, amely során különféle felhőkarcolókról kell mozgó célpontokra landolni (például egy Flatbed platója). Az ejtőernyőzés folyamata valamivel komplexebb lesz a San Andreas-ban megismertnél, és a játék extra pontokkal jutalmazza a stílust valamint a lehető legkésőbb kinyitott ernyőt.

  • A sztori küldetések és a számtalan mellékküldetés mellett ismét megtalálhatóak lesznek a Random Karakterek. Előfordulhat, hogy egy éjszaka egy klubban keres fel minket egy GTA IV-beli híresség, valószínűleg nem kevés jutalmat ajánlva problémájának megoldásáért cserébe.

  • Az eddig ismert új fegyverek (Króm UZI, Assault Shotgun [AA12], Táskabombák, P90, M249 SAW) mellett fény derült két újabbra: Magnum Pisztoly és egy csúcsszuper mesterlövész puska.

  • A Lost and Damnedhez hasonló módon új számok hallgathatóak majd a rádiókon és az új weboldalak mellett néhány TV sorozat is új epizódokkal bővül (például a rendkívül vicces - és beteg - Republican Space Rangers). Bár nem újdonság, de a cikkek megemlítik az új multiplayer módok és új Xbox 360 achievementek létét is.

KÉPEK:

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
  GTA  

TOVÁBBI ÚJ KÉPEK:

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
  GTA  

TOVÁBBI ÚJ KÉPEK #2:

GTA GTA

TOVÁBBI ÚJ INFORMÁCIÓK:

  • Az IGN cikke megemlíti, hogy a nightclubokkal kapcsolatban három minijáték sorolható fel: a már korábbról ismert Bodyguarding és Tánc mellett egy "pezsgőivó minijáték" is helyet kapott. [WTF? - szerk.]
  • Niko-val és Johnny-val ellentétben Luis már a játék kezdetétől hozzáférhet majd az új fegyverekhez és járművekhez, mivel luxus körülmények között tengeti életét.
  • Gay Tony adósságai javarészt az orosz maffiával hozhatók kapcsolatba, és Ray Bulgarin személye nagy szerepet játszik ebben.

TOVÁBBI ÚJ INFORMÁCIÓK #2:

  • A Rockstar North csapata fejlesztett a grafikai motoron egy kicsit, ennek köszönhetően a nagyobb effektek is szebb FPS számmal futnak, mint az eredeti GTA IV.
kovács

Offline
2009. 09. 16. 18:43
nekem ez az új extrapontos alfeladatos rendszer nem tetszik
Athlon

Offline
2009. 09. 16. 19:03
Új achivement-es dolog bejövős A képek meg....wow. Különösen hogy a motoron lve is videli az ejtőernyőt. Pezsgőivó minijáték? Na ez kötelező darab bár a Tequila ivó még jobb lenne
zsolt

Offline
2009. 09. 16. 19:24
Nagyon király lesz!
Athlon

Offline
2009. 09. 16. 19:50
Olvasgattam még ezeket a cikkeket, Yusuf fel akarja építeni LC-t a közel keleten(wtf?), és állítólag új multiplayer módok nem lesznek csak a meglévőeket támogatja.
RedDragon

Offline
2009. 09. 16. 21:38
Ha még 20 küldetést beleraknának már elmenne egy különálő résznek annyi újitás van benne.
Hát, nem csak vonatot hanem tankot is "elemelünk" ez tetszik, amiben ráadásul a boxartos heli is benne van, tuti hogy Coastguard heli.
A12: Azon a R*-os kérdez feleleken hírben nem azt írták hogy azért érdemes megvenni a EFLC különálló lemezét meg Live-ozni hogy a két DLC új multiplayer tartalmaival játszhassunk? Már nemtom de erre emlékszem.
MateL

Offline
2009. 09. 16. 22:15
Izé, új multiplayer módokról a hírben is írtunk...
Leone

Offline
2009. 09. 17. 00:21
RedDragon: Azt is illik figyelembe venni, hogy amennyiben a TBoGT támogatja az előző részek multiplayer módjait, ez esetleg azt jelenti, hogy az új fícsőrök helyet kapnak a RÉGI játékmódokban
Athlon

Offline
2009. 09. 17. 08:57
Hát a Kotaku ezt írta mindenesetre.
Kotaku írta:
The new game won't have any nem multiplayer modes but it will support existing ones

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 30 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak