Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA CW - A PSP port semmivel sem lesz kevesebb

Legalábbis ezt állítja a Jostiq nevű videójátékokkal foglalkozó blog egyik szerkesztője. Letesztelték ugyanis a Grand Theft Auto Chinatown Wars PSP változatát, amelyről mostanában nem sok újdonság került napvilágra, ezért gondoltuk, írunk róla valamit.

A bevezetőben is említett Jostiq egy rövid hír formájában leszögezte, hogy a Nintendo DS-en megtalálható számtalan érintőképernyős minijáték korántsem tűnik el, mint az hitték néhányan. Csupán - a PSP hardverbeli különbségei miatt - gombokkal kell majd minden hasonló részt irányítani. Egy egyszerű autólopás például a következőképpen zajlik majd a Sony kézikonzolján: az analog stick tekerésével lecsavarozhatjuk a kábeleket fedő panelt, az L és az R egyidejű megnyomásával eltávolíthatjuk azt, majd ismét a stick forgatásával összeilleszthető a két kábel, majd a motor beindul.

Azon túl, hogy a minijátékok nem tűnnek el, még egy-két hasznos újítást is bevetettek a Rockstar Leeds munkatársai: az autóból való gránát és molotov koktél kihajítása például pontosabb lesz, és Huang Lee PDA-ja a PSP XMB menüjére hajaz majd. A Chinatown Wars idén október 23-án jelenik meg PSP-re hazánkban.

2009.09.19 13:30  ▪ Forrás: Jostiq  ▪ Írta: Ben Dover

Athlon
Offline
2009. 09. 19. 13:44
Hihetetlen hogy 1 hét alatt 2 "új" GTA is lesz, novemberben nem fogok unatkozni.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink