Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA CW PSP - Exkluzív Zenék I. rész

Idén ősszel, egész pontosan október 23-án - épp nemzeti ünnepünk napján - jelenik meg Európaszerte a Grand Theft Auto: Chinatown Wars PSP átirata, és bár nem bővelkedünk (egyelőre) az új képekben/videókban/infókban, azért néha-néha megtudhatunk valami újat Huang Lee PSP-s élményeiről...

Így történt ez most is, hiszen a Rockstar Games elindított egy úgynevezett "Exclusive Music in Chinatown Wars PSP" hírsorozatot, amely keretein belül mindig más és más, kizárólag a PSP változatban szereplő új rádióról/zenéről/előadóról rántják le a leplet. A "sorozat" első tagjaként a kanadai Anvil heavy-metál bandát ismerhetjük meg, illetve zenéjükből egy részlet is meghallgatható a hivatalos oldalon:

Az Anvil együttesre nagy hatással volt a Metallica, a Motörhead és a Slayer zenekarok muzsikái, ami nagyban érződik saját zenéjükön is. A Kanadában - és talán világszerte - rendkívül népszerű együttes hamarosan egy saját dokumentumfilmmel is elkészül, mely a "The Story of Anvil" címet viseli.

A jövő hét folyamán újabb exkluzív zenék lesznek hallgathatóak, előadóik bemutatásával együtt a Rockstar Games weboldalán!

2009.09.25 23:47  ▪ Forrás: Rockstar News Wire  ▪ Írta: Ben Dover

Athlon
Offline
2009. 09. 26. 11:00
Picit jobb mint a DS-es hangok, de én inkább más zenére várok.

madness
Offline
2009. 09. 27. 10:42
Rittig hogy nem bírnak videót vagy képet mutatni nemigaz!!! EfLC-ből már van 4 videó kb 50 kép itt meg kb 10 kép oz jónapot. hamarabb is jelenik meg de érthető EfLC nagyob-felkapottabb- játék lessz de ha psp-ém van nem XBoxom hát melyiket várnám jobban?

SQUALLE3R
Offline
2009. 09. 27. 15:23
remélem nem csak 40 mp-es zenék lesznek meg hogy több csatorna

danike0052
Offline
2009. 10. 01. 18:17
Mil a zenéknek a címe ami itt meghallgatható? Valaki tudja esetleg?

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink