Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Social Club - Kisebb módosítások

Szeptember 29-én megjelent a Rockstar Games zenekészítő játéka, a Beaterator, amely szintén támogatja a Rockstar Social Club rendszerét. A Beaterator játékot használók ide ugyanis feltölthetik saját mixeiket, és a közeljövőben minden bizonnyal még több fícsört találnak ki a fejlesztők.

A Beaterator szekció létrehozása mellett kisebb módosításokat is végrehajtottak a Rockstar Games játékosközösségi oldalán. Ha a Games fülre, azon belül is a Midnight Club-ra, vagy a GTA IV-re kattintunk, láthatjuk, hogy a felső navigációs csík átváltozott. A régebbi nagy képek kisebbek lettek, és külön "Features" illetve "Multiplayer" fülek vannak. Előbbinél minden extra dolog megtalálható, míg utóbbinál csak a Multiplayer játékok során elért statisztikák vannak kilistázva.


Az új navigációs csík

Akik több konzolon/platformon is rendelkeznek egy játékkal, azok a megújult navigációs csík fölött egy egyszerű listában választhatják ki, hogy mely konzol adatait szeretnék megtekinteni:

LINK: Rockstar Games Social Club

2009.10.01 07:58  ▪ Forrás: RockstarBase  ▪ Írta: Ben Dover

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink