Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Episodes from Liberty City - Új videó: Armando & Henrique

Az IGN.com egy új videót jelentetett meg az Episodes from Liberty City-ről, amelynek első felében egy eleddig ismeretlen párost ismerhetünk meg: Armando Torres és Henrique Bardas. A nevekből ítélve előbbi Elizabeta, míg utóbbi Mallorie rokona lehet, és minden bizonnyal nekik is szerepük lesz a sztori során.

A videó második felében ezúttal Lost and Damned részleteket is mutatnak, lévén, hogy az Episodes from Liberty City nevű csomag mindkét DLC-t tartalmazza majd.

UPDATE: A Rockstar Games időközben feltöltötte a videót, amely immáron letölthető HD-ben és mindenféle más formátumban is:

És egy kis magyarázat a videóhoz, illetve a szereplőkhöz:

"Armando és Henrique régóta jó barátjai Luis Lopez-nek. Együtt nőttek fel, egy iskolába jártak, és sok bajba is keveredtek együtt. Henrique nem nagy ész, viszont nagy termetű, kemény, megbízható fickó, aki tudja, hogyan kell bánni egy fegyverrel. Armando egy kis ember, aki nagyokat mond, és ő tartja magát a dolgok irányítójának - ami a bűntársai mellett nem nehéz. Armando részben neheztel Luisra, amiért lelépett a környékről és az állásától, de Henrique és Armando mindvégig maximálisan hűségesek maradnak Luis-hoz, és mindig segítik őt.

Luis bármikor felhívhatja őket, ha fegyverre vagy járműre van szüksége, vagy esetleg erősítésre egy küldetés alatt. Armando és Henrique mindig a közelben vannak, hogy segítsenek bármiben, legyen az a klubok látogatása, lazulás a bárban, vagy egy laza golfozás."

2009.10.01 21:44 ▪ Írta: Ben Dover

Athlon
Offline
2009. 10. 02. 11:04
Végre megismerünk valakiket Luis Northwood-i ismerősei közül is. Mondjuk az érdekes hogy ugyanaz az utónevük mint Mallorie-nek és Elizabeta-nak. De ez végre igazi EFLC trailer mert itt van TLaD is, elvégre a csomag része az is.

MateL
Offline
2009. 10. 02. 15:16
Mondjuk nem értem, hogy az eddig ismert Brian Jeremy-t mért mutatják be

Athlon
Offline
2009. 10. 02. 15:18
Én is inkább Clay-t vagy Terry-t láttam volna szívesen. De ha már Episodes trailer-ként hírdetik akkor már tényleg legyen vmi a TLaD-ból is benne.

watanabe
Offline
2009. 10. 03. 22:36
0:25-0:26 ott a TLAD-os Tampa
Ha valakit érdekel, a TBoGT-s szám címe "Jump Up", Major Lazer-től

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink