Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA CW - Újabb képek a PSP portból

Úgy tűnik, lassan a Grand Theft Auto: Chinatown Wars PSP-s átiratáról is elkezdenek szállingózni az információk. A Rockstar még tegnap késő este bejelentette, hogy a mai nap folyamán egy trailert ad ki a PSP portról, és most a Kotaku jóvoltából szert tettünk néhány újabb képre is. Ezeket láthatjátok itt:

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA

Néhány képen jól megfigyelhető a DS-en használt érintőképernyős minijátékok remek implementálása. Az Analog Stick és a többi gomb egyaránt szerepet játszik majd a sniper összeszerelésében, vagy egy autóbomba felhelyezésében. Hát igen: nem fogunk unatkozni az őszi szünetben! :)

2009.10.08 18:45  ▪ Forrás: Kotaku.com  ▪ Írta: Ben Dover

Athlon
Offline
2009. 10. 08. 18:49
Jól néz ki, végre ki tudom venni Huang-ot a képeken, a fényeffektek gyönyörűek, a minijátékok meg jól néznek ki, nem olyan interaktív, de látványosabb.

RedDragon
Offline
2009. 10. 08. 19:07
Alig várom olyan színes nagyon tetszik. Ha jól látok (és most kaptam új szemüveget!) van jetsky meg tank HEHE!!!! Viszont ha helikoptert lövönk hogyan célozunk rá? automatikusan becéllozzuk? És mi akadályozza meg hogy helivel,(egyáltalán vezethetünk?) hajóval átmenjünk alderney-be?(láthatatlan fal?)

zsolt
Offline
2009. 10. 08. 20:22
Lehet hogy nincs is megcsinálva Alderney.

SQUALLE3R
Offline
2009. 10. 08. 21:04
nagyon jó képek javitsatok ki de az egy piros mustang vagy selbi ami ugrat éppen
és már csak 2hét b...........meg ez a legjobb honlap ami gta-ról szól

madness
Offline
2009. 10. 08. 23:02
"tibicsoki200 - legjobb honlap ami gta-ról szól "
Egyértelmű hogy ez a legjobb oldal.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink