Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Hamarosan letölthető Xbox LIVE-ról is

Pár napja beszámoltunk arról, hogy a Grand Theft Auto IV Xbox 360-as verziója már Platinum Hits kiadásban is kapható, aminek köszönhetően maga a játék is olcsóbb lett.

Az Xbox hivatalos blogján megjelent egy közlemény, amelyben elárulják, hogy a Grand Theft Auto IV október 13-ától hivatalosan is letölthető lesz a Games on Demand nevezetű LIVE szolgáltatás keretében. A fizetőeszköz nem más, mint a DLC-k letöltéséhez is szükséges Microsoft Pont.

A Games on Demand szolgáltatáshoz október 20-án csatlakozik a Rockstar Games másik sikerjátéka, a Midnight Club: Los Angeles is.

2009.10.09 21:18  ▪ Forrás: GamerscoreBlog  ▪ Írta: Ben Dover

sadam5
Offline
2009. 10. 13. 15:30
Csak az a vicc hogy a Games on Demandon az osszes uj es oreg jatek egy arba kerul £20 fizetsz mindenert amikor nehany szart sem er de mindegyyy...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink