Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GameTrailers TV - The Ballad of Gay Tony Promo

A GameTrailers TV következő epizódjában nem más, mint a Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony lesz a fő téma. Az adás magyarországi idő szerint

október 16-án (pénteken) 06:30-kor

tekinthető majd meg a SpikeTV-n, illetve a GameTrailers TV hivatalos weboldalán is - természetesen mi is leközöljük az új infókat.

A Rockstar Games megerősítette az információkat, miszerint Geoff Keighley - a GTTV műsorvezetője - ezúttal is meghívást kapott a Rockstar Games főhadiszállására, ahol is a cég vezető fejleszője, Jeronimo Barrera válaszol kérdéseire. A masszív epizód újabb játékmeneti felvételeket és multiplayer részleteket is bemutat. A promo videó itt megtekinthető:

Az év elején a The Lost and Damned megjelenése előtt is készült hasonló GTTV epizód, ennek megtekintéséhez kattints ide!

2009.10.15 15:23  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Ben Dover

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink